Adormiții Maicii Domnului…
Adormiții Maicii Domnului…
AlteleUltra - Scurte4 iunie 2014

Sfinții par să-și fi făcut buletin de Gorj în ultimii ani. Într-un județ în care s-a furat totul, nimeni nu este vinovat, nimeni nu plătește pentru asta. În același județ, s-au cheltuit munți de bani pentru infrastructură și dezvoltare, dar nu avem un drum sau un investitor de “Doamne ajută!”. Din câte se vede, am avut conducători niște sfinți care au avut mare grijă de muritorii de rând, de vreme ce, prin pușcării ajung doar leșinații de foame. De zile bune aștept reacția presei după vizita directorului Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR), Narcis Neaga, dar, în afară de pălării ridicate prostește în aer, nu am observat altceva.
Acesta a apărut pe nepusă masă în Gorj, a străbătut Defileul Jiului de la Petroșani încoace și a observat că nu se muncește la modernizarea DN 66, spunând că “atmosfera era de Adormirea Maicii Domnului”. Șeful CNADNR a anunțat sancțiuni drastice ce vor fi aplicate firmei care trebuia să se ocupe serios de lucrări.
Ca simplu cetățean, nu poți să nu te întrebi ce au păzit în tot acest timp oameni precum Alin Văcaru, Ion Călinoiu și Ion Tudor. Aceștia, prin funcțiile pe care le dețin, erau obligați să ia atitudine împotriva celor ce se făceau că muncesc pe Defileu, dar oamenii au avut alte treburi, semn că în cazul reabilitării DN 66 erau actori principali în piesa “Adormirea Maicii Domnului”. A fost nevoie de vizita unui funcționar de la București pentru a spune lucrurilor pe nume, în vreme ce domnii enumerați mai sus făceau pe mortul în păpușoi, sau, în cazul lui Ion Călinoiu, pe șeful de campanie al lui Mihnea Costoiu.
Normal ar fi ca organizațiile transportatorilor din România să dea în judecată autoritățile locale din Gorj, pentru că au închis DN 66, pe tronsonul Bumbești-Jiu – Petroșani, fără motiv, conform declarațiilor lui Narcis Neaga.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.