Agenda culturală
Agenda culturală
Altele6 aprilie 2012

*FEŢELE LUI GRIGURCU * O VIAŢĂ ÎN CĂRŢI – Scriitorul Vasile Vasiescu – noi i-am zis Instituţia ori pur şi simplu Gorjeanul nostru – de acolo, de la Bucureşti, unde munceşte, ca tot omul, vine luni, 9 aprilie 2012, orele 18, la Galeriile Municipale de Artă Târgu-Jiu, din strada Traian, nr. 27, cu o expoziţie inedită: Cărţile – cred că 75 la număr – criticului şi poetului Gheorghe Grigurcu. Sprijinul de sărbătorire s-a găsit la Consiliul Local şi Primăria municipiului Târgu-Jiu, împreună fiind şi revistele «Lumea Gorjenească» şi «Ceaşca de cafea». Din superbul catalog ce ne-a fost trimis aflăm că toate cărţile au fost puse la dispoziţie de poetul George Drăghescu, bun prieten şi admirator al marelui om de cultură de lângă noi, apropiat şi depărtat, dar şi cu mult amar. Bineînţeles, nu vor lipsi surprizele!

3 COMENTARII
  • Mih. D. 06.04.2012 la ora 12:46 pm
    Un om de care Universitatea lui Gorun nu a auzit. A angajat pe post de piţigoi şi piţipoance atâtea scule, care au papat bani cu nemiluita, câtă vreme acest mare scriitor era dispus să predea un curs de literatura moderna...De aceea UCB va intra in istorie cu căcăcioşii ei cu tot!
  • VINTILA 08.04.2012 la ora 14:04 pm
    pacat ca ne facem ca nu vedem ce oameni de mare isprava sunt printre noi! sa le fie rusine chiorilor care nu-si vad decat propriile interese, asa cum Gorun a aservit universitatea si a parjolit totul in jutul lui vedeti recentele PREMII UCB si veti vedea tot ridicolul de care sunt in stare acesti oameni . cat despre publicatia institutiei, aceasta este de un INFANTILISM jalnic! plina de pleonasme si tot felul de greseli, corigentii publicisticii gorjene isi fac asa publicitate nu-i ierta doamne ca nu stiu ce fac!
  • i.s. 09.04.2012 la ora 20:34 pm
    bai fratilor cu Grigurcu nu este chestie usoara, omul asta prea nu a fost bagat in seama si sa nu fie prea tirziu cind unii afla de el
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.