Alioani şi Prisacă, femeile de afaceri anchetate pentru evaziune, în libertate
Alioani şi Prisacă, femeile de afaceri anchetate pentru evaziune, în libertate
Ultra - Scurte2 aprilie 2013

Fosta soţie a poliţistului Vasile Purece, Aida Prisacă, acuzată de evaziune fiscală şi femeia de afaceri Carmen Alioani acuzată de spălare de bani , au fost puse în libertate de magistraţii gorjeni, dar nu au voie sa părăsească țara.
Reamintim că acestea au fost reținute, ieri, în urma cercetărilor făcute într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru evaziune fiscală, cauzând un prejudiciu statului în cuantum de 117.368 lei – T.V.A. şi 14.710 lei – impozit pe profit.

1 COMENTARII
  • salvador 02.04.2013 la ora 20:31 pm
    afacerile d nei alioani carmen cu utilaje s au intersectt cu afacerile lui CARAGEA derulate prin S C DACOREX,societatea lui caragea ce are lucrari de zeci de miliarde la banul public cu compexele energetice etc.de aceea caragea a cautat mereu sa o termine pe aceasta si in urma cu 2 ani l a trimis pe ionescu de la SIF in control la aceasta sa vada de unde are,cu ce societate incheiase contracte de achizitionare carburant.imediat suui sc dacorex a luat de la societatea din craiova combustibil societate ce le a dat si bazinele.de asta caragea a cautat sa o infunde pe corcodica...... asa se va intimpla cu toti care ii fac concurenta lui SALVADOR..... aviz gainarilor ce vindeti oua,oierilor...., cei ce au balastiere sau transportatorii doar platesc taxa de protectie lui caragea prin bunaiasu... d l sarcina s o fi saturat si el sa i dea lui caragea ca doar stie plotonerul sa l faca presul lui si sa l faca sa scoata....taxa zilnica
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.