Americanii nu mai vor armament și muniție de la Sadu
Americanii nu mai vor armament și muniție de la Sadu
AlteleUltra - Scurte11 iunie 2014

Călinoiu și-a reamintit de meseria de bază și de soluții

Sărmanii din Bumbești Jiu, care mai cred încă în papagalii ce îi închină osanale lui Ponta, deocamdată nu conștientizază în ce minciună trăiesc. Ponta și o mulțime de presari au anunțat că la Uzina Mecanică Sadu o să fie bucurie mare, lumea va scoate hora în bătătură, pentru că premierul a șters datoriile uzinei de armament. În fapt, Ponta nu a șters nimic, datoriile uzinei de la Sadu cresc, și altă belea a căzut pe capul oamenilor de acolo. Mai toți posibilii clienți ai UM Sadu se feresc ca dracu de tămâie de produsele realizate în bătrâna fabrică. Gheorghe Stoica, directorul uzinei, spune că societatea pe care o conduce și-a creat o reputație proastă, din cauza rebuturilor și a plăților către furnizorii de materii prime. Tot Stoica declară că, în ultima vreme, comenzile venite din Statele Unite sunt cu probleme, pentru că americanii nu sunt mulțumiți de calitatea muniției realizate la Sadu.

Președintele Consiliului Județean, Ion Călinoiu, a venit cu o soluție de adevărat agronom, și a aruncat în spațiul public ideea că uzina ar putea fi salvată în situația în care ar produce, din nou, frigidere. Președintele pare să fie rupt de realitate, uitând că și în vremurile în care un frigider era mană cerească, românii le evitau pe cele produse la Bumbești Jiu. Ce ne facem cu firmele consacrate, domnule președinte? Nu producem mai bine pișcărice? Repede, până nu o să aibă și alții ideea asta!

4 COMENTARII
  • gorjanul 11.06.2014 la ora 16:06 pm
    De parca tractoristul de nea' Ion s ar pricepe la ceva . I si da cu parerea pe toate subiectele posibile ( fotbal , economie , armament , aviatie , minerit ) desi nici macar in meseria sa de baza , agronomia , nu a excelet niciodata .
  • gorjanul 11.06.2014 la ora 16:06 pm
    ( excelat ) .
  • paganel 12.06.2014 la ora 13:44 pm
    ce munitie ce armament la prima intelegere intre rusi si americani suntem abandonati iar ca in 45 la blocul sovietic.... america un stat de corcituri,,,la gorj cine sa aduca investitori nea ion cel mare? marioneta vacaru? ciprian comentatorul? sau gorjenii autentici victor si viorel....
  • paganel 12.06.2014 la ora 13:52 pm
    o sa cumpere nea ion cu florin sa impuste lumea cand va iesi in strada ca nu mai putem
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.