Amical cu Beșiktaș la Târgu Jiu?
Amical cu Beșiktaș la Târgu Jiu?
FotbalSport17 mai 2012

În încercările de stabilire a adevărului asupra datei de „naștere” a Pandurilor, oficialii clubului gorjean au descoperit că anul 2012 este cel în care trebuie să sărbătorească semicentenarul.
Aniversarea efectivă ar fi trebuit să aibă loc în februarie, însă atunci pauza de campionat a fost prea scurtă, iar echipa s-a aflat plecată în cantonamente în Turcia, așa că sărbătoarea a fost amânată pentru această vară. Chiar dacă oficial nu s-a anunțat nimic, antrenorul Petre Grigoraș a dezvăluit faptul că se vor purta discuții pentru a fi aduși la Târgu Jiu turcii de la Beșiktaș Istanbul pentru un meci care să marcheze evenimentul: „Am auzit ceva înaintea meciului cu Rapid, că se încearcă aducerea celor de la Beșiktaș, dacă nu mă înșel, pentru că erau impresari care discutau despre cantinament și se discuta și despre un posibil joc înaintea începerii campionatului, la prezentarea lotului, să jucăm miercuri și să cerem o programare a jocului undeva pe luni. S-a vehiculat acolo numele celor de la Beșiktaș Istanbul, dar trebuie să contacteze impresarii și, binențeles, discuțiile vor fi purtate de conducători.
Mai mult ca sigur se va realiza un meci de genul acesta”, a declarat antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraș.
Dacă va fi vorba de un meci cu Beșiktaș, cu o altă echipă cu „firmă” sau dacă va fi doar încă un balon de săpun, așa cum în trecut președintele Condescu a mai lansat avansând nume precum Shahtior, Shalke 04 sau Energie Cottbus, rămâne de văzut.


    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.