Andrei, premiant la Academia de Teatru ieftin
Andrei, premiant la Academia de Teatru ieftin
Altele29 august 2010

Ca simplu jurnalist de investigaţii, văzând că prefectul de Gorj nu cere corpului său de control, Inspectoratului de Stat în Construcţii şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj să clarifice pe fond situaţia alimentărilor cu apă de la Schela şi Turcineşti, prezentate în detaliu de GORJNEWS, am fost, la început, uimit. În ambele Ion Călinoiu a fost jupânu’, carevasăzică număru’ unu’! Apoi, văzând că, deşi a promis public, Liviu Andrei a refuzat să conteste împărţirea pe criteriu politic a bugetului, operată de Ion Călinoiu, am început să mă lămuresc că poartă, viteaz, maieu roşu pe sub cămaşa portocalie. Ultimele informaţii îl dezvăluie, alături de Doru Filip, în antecamera lui Dian Popescu, viitorul preşedinte al PNL Gorj. Dacă pe Filip îl recomandă transformarea şi revigorarea unui oraş ca Rovinariul, pe Andrei nu ştiu ce l-ar putea califica în PNL Gorj. Cu scaunul de prefect din ce în ce mai şubred, Liviu Andrei merită să se întoarcă în PDL Gorj, unde va fi primit conform prestaţiei sale apolitice, impuse de fişa postului.

Telespectatorii neavizaţi au fost convinşi, deunăzi, urmărind o emisiune de televiziune, că Liviu Andrei mai avea puţin şi se lua de gât cu Ion Călinoiu. Dacă sâmbătă, când s-a difuzat emisiunea, ar fi susţinut examen la Academia de Teatru ieftin, Liviu Andrei l-ar fi promovat cu Magna cum Laudae.

Spuneţi-i să mă lase să vorbesc! Dacă el îmi ia cuvântul nu pot …

Eu nu mai discut absolut nimic. E o discuţie incoerentă

Dar lăsaţi-l şi pe domnul prefect!

Vă rog frumos, să nu mă perturbe!

Eh…, hai, domne, las-o, domne!


5 COMENTARII
  • Anticar de stil Vechi 30.08.2010 la ora 13:08 pm
    CALINOIU il ajuta pe ANDREI sa scape de Mantzi. Pana acum nu le-a reusit. Filmul acela a fost pus in scena de regizorii... Calinoiu si Andrei, finantat de Filip. Somnul ratiunii naste monstrii d.le Mantog. Luati-l mai r/d pe urecheatul ala de urechi si dati cu trantasul afara din Prefectura, pana nu e prea tarziu. Imagina lui NEFASTA se va rasfrange asupra PDL si asa cu imaginea destul de sifonata.
  • Anticar de stil Vechi 30.08.2010 la ora 16:23 pm
    D.le Daju, ia uite aici... http://www.youtube.com/watch?v=H0DMbTiKCYg inca un premiant nu ca-i bun. Care-i mai prost dintre ei, al lor sau al gorjenilor!?!?!?
  • Mama Omida 31.08.2010 la ora 23:44 pm
    http://www.prefecturagorj.ro/ FAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLS! Interes pentru cetăţeni, responsabilitate şi transparenţă în activitate, dinamism şi eficienţă în acţiune, dreptate şi adevăr în conlucrarea instituţională, cu factorii de progres din judeţ – acestea sunt valorile în care cred şi cu care pornesc la drum. Ca reprezentant al Guvernului, Prefectul este garantul respectării legii şi ordinii publice la nivel local. Prin urmare, legalitatea va defini mereu misiunea Prefectului şi a instituţiei pe care o conduc, nu numai din respect pentru lege, dar şi din respect pentru cetăţeanul din Gorj, ca beneficiar al activităţii Prefectului. Instituţia în fruntea căreia am venit va redeveni, în foarte scurt timp, modelul spre care celelalte instituţii din Gorj vor privi cu mult respect. Va fi locul în care cetăţenii au garanţia aplicării legii în mod corect, egal şi eficient, toate acestea având ca efect creşterea siguranţei juridice, patrimoniale şi personale a fiecăruia dintre noi. Pentru că, în calitate de Prefect, voi asigura aplicarea şi respectarea Constituţiei, a legilor, a celorlalte acte normative şi a ordinii publice, întemeind întreaga mea activitate pe principiile legalităţii, obiectivitătii, transparenţei, liberului acces la informaţiile de interes public, eficienţei, profesionalizării şi orientării către cetăţean. Pentru că azi, mai mult ca oricând, avem nevoie de o guvernare a bunului simţ pentru o Românie a lucrului bine făcut, în care dreptatea socială să devină o realitate. În graba după dreptate, nu trebuie să existe limitare de viteză. Justiţia este garantul dreptăţii. Justiţia şi puterea nu trebuie să existe una fără cealaltă. Trebuie însă să ne asigurăm că cei puternici sunt drepţi, iar cei care sunt de partea dreptăţii au putere. Pentru că, viitorul României depinde de modul de funcţionare a instituţiilor, nu de oamenii care le conduc. A vrea şi a acţiona înseamnă a fi liber, dar să nu uităm că libertatea nu este dreptul de a face ce vrei, ci ceea ce se cuvine, ceea ce este legal. Iată de ce voi demonstra imparţialitate în relaţia cu celelalte instituţii cu care activitatea Prefectului în Gorj intră în contact pentru că, în fond, toate instituţiile administraţiei locale au un interes comun – interesul cetăţeanului. În egală măsură, transparenţa trebuie să definească relaţia dintre Instituţia Prefectului de Gorj şi cetăţenii acestui judeţ, fie ei persoane fizice sau juridice. Nu mă voi lăsa copleşit de putere, voi încerca să înnobilez prin tot ceea ce voi face această funcţie, asigurându-vă de faptul că, am fost, sunt şi voi fi capabil să privesc înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu foarte multă recunoştinţă. Îi aştept, aşadar, alături de mine pe toţi cei care cred că putem construi cu profesionalism, viziune şi responsabilitate Gorjul pe care îl dorim altfel de foarte mulţi ani! PREFECT, Conf. univ. dr. VASILE LIVIU ANDREI
  • gorjanul 01.09.2010 la ora 7:53 am
    GARGARA,,,,,,,,GARGARA,,,,,,,,GARGARA,,,,,D le Prefect.
  • Cosmin Cristea 01.09.2010 la ora 8:20 am
    ahahaha..... .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.