Andrieş vrea revanşa la Ploieşti
Andrieş vrea revanşa la Ploieşti
Alte sporturiSport30 septembrie 2011

Handbaliştii Energiei au trecut fără probleme de timida echipă a celor de la CSM Satu Mare, şi Liviu Andrieş se gândeşte că a sosit vremea pentru un prim succes în deplasare în actuala stagiune.
Pentru antrenorul echipei gorjene nu există altă variantă decât victoria pentru meciul pe care Energia îl joacă în etapa a V-a a Ligii Naţionale, asta deşi CSM Ploieşti a reuşit câteva rezultate surprinzătoare: “E nou promovată, dar a reuşit rezultate notabile. A câştigat la Timişoara, a făcut egal la Satu Mare şi a pierdut acasă cu HCM Constanţa, dar după ce la pauză era condusă doar cu un gol, aşa că ne aşteaptă un meci greu. Suntem în gardă în ceea ce-i priveşte, încă de la turneul de la Târgu Jiu. Totuşi, trebuie să câştigăm, pentru că asta ne-am propus. Ca lot, din punct de vedere valoric, suntem peste cei de la Ploieşti”, a declarat Liviu Andrieş.
Energia s-a mai întâlnit cu CSM Ploieşti în această vară, la Târgu Jiu, la Memorialul “Gheorghe Daviţoiu”, partidă în care prahovenii au reuşit să termine la egalitate cu echipa antrenată de Liviu Andrieş.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.