Animalele de casă nu cară apă de la cişmea
Animalele de casă nu cară apă de la cişmea
Opinii3 noiembrie 2011

Am văzut cu ochii mei: în Târgu Jiu, oraşul gorjean cu cel mai ridicat nivel de trai, mare parte din babele pe care Ion Ruşeţ, întâiul crai al PDL-ului, vrea să le seducă la următoarele alegeri, îşi cară apă de uz casnic de pe la cişmelele din faţa blocurilor, pe motiv că aia e fără bani. E una din şmecheriile la care recurg aceste doamne care merg cu naşul către ultima staţie, împovărate de pensii de 4 – 5 milioane lei vechi lunar. Nu cred că Ruşeţ şi suita de martalogi care, deşi la guvernare, nu conduc judeţul, îşi pot imagina cam din ce e compus meniul zilnic al unei astfel de pensionare. Probabil că în fiecare zi animalele de casă ale domnilor parlamentari, sindicalişti, directori de complexe energetice sau ce-or mai fi mănâncă mai consistent decât o fac aceste femei.

Ruşeţ a pierdut în week-end-ul trecut, în câteva zeci de minute, în cazinoul de la Hotel Gorj, vreo 50 de milioane de lei vechi. Citind această ştire, babelor dintr-un întreg cartier li se adună apă-n gură la gândul că, de banii ăia, toate, un an de zile, n-ar mai fi cărat apă de la cişmeaua din faţa blocului şi, cel puţin de Paşti şi de Crăciun, ar fi mâncat la fel de consistent ca animalele de casă ale domnilor parlamentari, sindicalişti, directori de complexe energetice sau ce-or mai fi.
P.S. Periodic, Caragea şi alţi inapţi, găsiţi şi păstraţi în funcţii de Ruşeţ, îi prezintă onorul preşedintelui PDL Gorj, ca nu cumva să le fie retrasă susţinerea pe linie de partid şi, odată cu ea, scaunele de sub cur. De aceea, la câţi şefi şi câte instituţii sunt, gaura de 50 de milioane lei vechi nu contează nici cât o pişcătură de purice pentru Ruşeţ şi suita de martalogi.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.