Antrenor nou, obiectiv nou la Pandurii
Antrenor nou, obiectiv nou la Pandurii
Fotbal7 martie 2013

Noul antrenor al Pandurilor din Târgu Jiu, Cristi Pustai, a avut parte de un început perfect de mandat la gruparea gorjeană, acumulând 6 puncte din tot atâtea posibile. După victoriile din primele două partide, cu Ceahlăul şi Vaslui, pentru Pandurii urmează confruntările cu alte două echipe din Moldova, Oţelul şi Poli Iaşi, „dublă” din care Pustai speră să obţină tot 6 puncte: „Galaţiul a dat semne de revenire şi a câştigat la Cluj, iar Iaşiul a arătat frumos, chiar dacă nu a luat puncte. Mai avem două meciuri foarte grele până la întreruperea campionatului. În acea pauză ne vom pregăti, sperăm să îmbunătăţim şi calitatea jocului. Încă şase puncte din următoarele două meciuri ar fi ceva frumos”, spune antrenorul despre cele două partide care urmează.
Pustai a stabilit un nou obiectiv pentru clubul gorjean, acela de a se califica în Europa League. El a precizat şi numarul minim de puncte şi de victorii pe care elevii săi trebuie să-l obțină până la finalul sezonului, pentru ca acest obiectiv să devină realitate: „Ca să ne îndeplinim obiectivul din aceste 13 etape în care mai avem 7 jocuri acasă şi alte 6 în deplasare, e important să nu pierdem acasă şi să obţinem încă patru victorii şi cel puţin două în deplasare. Aşa vorbim de acea barieră de 60 de puncte pe care ne-am propus-o. Acum am trecut de bariera de 40 puncte, ne gândim la cea de 50 şi apoi la cea de 60”.
Obiectivul lui Cristi Pustai este unul îndrăzneţ, dacă ţinem cont de faptul că cele mai multe puncte acumulate de Pandurii într-un sezon, au fost cele 47 strânse de gorjeni în stagiunea precedentă, cu Petre Grigoraş la cârmă. Însă nu este nici pe departe imposibil de realizat, având în vedere că târgujienii au însumat deja 41 de puncte, şi mai sunt de jucat încă 13 etape până la finalul sezonului.
Mai multe, în Pandurul.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *