Centrul Târgu Jiului, un succes. Centrul Craiovei, un fiasco
Centrul Târgu Jiului, un succes. Centrul Craiovei, un fiasco
Investigatii13 iulie 2011

Pentru locuitorii Târgu Jiului care n-au trecut în viaţa lor de Iezureni, Bârseşti, Drăgoieni şi Drăguţeşti, care n-au cunoscut alte oraşe şi alţi primari şi care nu-l apreciază pe domnul Florin Cârciumaru atât cât ar merita, publicăm mai jos fotografii din care rezultă în mod clar în ce hal arată astăzi centrul proaspăt modernizat al municipiului Craiova.

Asta ca să se termine o dată cu cârcotelile, comentariile negative şi neavenite, făcute de tot felul de indivizi care şi-au făcut un ţel şi un obicei din a denigra activitatea edililor locali. Se vede clar din fotografii: ăştia, la Craiova, au uitat să pună beton prin centrul lor, au pus foarte puţin, la sfârşit, când şi-au adus aminte, şi nici măcar n-au pus de-ăsta, de-al nostru, amprentat.

Bine, la ei, la Craiova, nici n-au găsit un arhitect de-ăsta, de-al nostru, senil, care să dea „Dispoziţie de şantier” în care să scrie aşa: „După o documentare serioasă am ajuns la concluzia că betonul amprentat pentru pardoseli decorative este cea mai ieftină, cea mai rezistentă şi cea mai aspectuoasă soluţie pentru cei aproximativ 27.000 mp suprafaţă pietonală circulabilă existentă în Centru”.

Am făcut poze şi la noi în centru, în Târgu Jiu, dar avem aparatul de fotografiat cam defect şi a ieşit betonul amprentat cam crăpat, plus că nu se prea vede verdeaţa. Fireşte, e doar un trucaj…

Lucrarea asta care, cu dobânzi cu tot, n-am curaj – cum n-are nici primarul – să vă spun cât costă, va fi recepţionată zilele viitoare. Mitică Drăguţ, dirigintele de şantier şi Vasile Popescu Purcel, specialistul care a monitorizat-o din partea Inspectoratului de Stat în Construcţii, pregătesc sticlele de şampanie şi coroniţele pentru executanţi şi beneficiari. Noi propunem ca, la o aşa lucrare, garanţia de doi ani să fie ştearsă de tot sau micşorată undeva la cinci minute, că oricum n-are niciun rost, doar s-a folosit „cea mai rezistentă şi cea mai aspectuoasă soluţie”.

Dacă Ceauşescu ar trăi, l-ar decora pe arhitectul Dumitru Florescu, cel care a proiectat centrul Târgu Jiului şi a ales betonul amprentat, cu câteva rafale de gloanţe pe piept, şi l-ar da de ezemplu, ţeapăn, la Telejurnal.
Oameni buni, bucuraţi-vă de centru, apreciaţi-vă primarul atât cât merită, nu mai clevetiţi şi nu vă duceţi niciodată la Craiova. Retardaţii ăia au uitat să pună beton prin centru şi văzurăţi în ce hal arată.
P.S. Primarul Florin Cârciumaru se ţine de cuvânt. A spus la Realitatea TV, a spus presei locale şi a mai spus şi altora, în particular, că centrul american de lângă Coloana Infinită nu se mai face. Şi, repet, se ţine de cuvânt. Drept dovadă, arhitectul său de curte, Dumitru Florescu, a elaborat şi semnat Planul Urbanistic Zonal al clădirii americane a cărei construire va demara în câteva zile.

21 COMENTARII
  • gorjanul 14.07.2011 la ora 1:09 am
    Narcis ai toata stima pentru comparatie . Ai putea pe viitor sa faci,, neste ,,poze in doua orase dragi mie tot asa de ,, cebaluite ,, precum Craiova . Este vorba de Valcea care inca acum doua zeci de ani era ,, imbacsita ,, cu gazon, flori si arbusti ornamentali iar ,, prostii,, aia nu au auzit nici in zilele noastre de betonul amprentat fisurat gata si despre Sibiu , un oras cu strazile pavate la propriu doar cu ,, inestetica,, piatra cubica . Si la Sibiu tot niste ,, prosti si inapoiati,, care deasemeni nu au auzit in secolul nostru de beton amprentat , de gropi betonate in centrul orasului . Culmea ca tot neste ,, prosti ,, au declarat anul trecut Sibiul drept Capitala Culturala Europeana bla , bla , bla in loc sa declare Muncipiul , sic, Tg Jiu drept capitala Lumii , sic . Ai dreptate cand spui ca multi din concetatenii nostrii nu au trecut mai departe de podul Jiului si lauda betoanele lui Carciumaru . Majoritatea au crescut probabil la ţara printre baligile vacilor si au visat toata viata ,,,,beton . Beton au vrut , beton au . Bineinteles si ala fisurat gata . Sa il vedem peste doi ani , atunci cand Carciumaru va ajunge parlamentar si va rade in barba de cat sunt de naivi si prosti targujienii .
  • Paul 14.07.2011 la ora 2:41 am
    Domnule Daju,inainte de toate ar trebui sa stiti ca Titi Florescu este cel mai slab arhitect din acest amarat de targ.Opera sa de capatai a fost execrabilul sediu al SPJ GORJ impreuna cu fiul fostului Prim Secretar Gavrilescu care lucrand la CPL a proiectat ferestrele de lemn care intre timp au fost inlocuite.Mai are un aport la hotelul Parc pe care l-a brezat ca pe o sorcova.Cat priveste centrul nu si-a dezmintit incapacitatea de a studia si a urma proiectul marelui Brancusi.Sedinta publica s-a desfasurat la Teatrul Elvira Godeanu unde au participat angajatii primariei si ai unitatilor care traiau de pe urma banilor publici gestionati de primarie.Toata prostimea a fost de acord cu acest nici nu stiu cum sa-l numesc din firestele obligatii.A dat Dumnezeu ca lucrarea sa fie executata de o firma de la malul marii si care nu are probleme intrucat ofera concedii de vis mai marilor trebii si pe langa ei si catelandrii care confirma calitatea lucrarilor.Domnilor targujieni,sa va fie rusine ca aveti in acest oras si judet lucruri pe care altii de le-ar avea ar sta acasa si ar fi plini de bani!Judetul si municipiul sunt conduse de niste incompetenti care nu au in cap cum sa- acumuleze averi.s-au inconjurat numai de corupti pe care ii manipuleaza dupa propriul plac pentru ca ii au la index.Si pentru a nu ramane neinformati am sa va dau lista :Marius Ionescu,Grigore Jianu,Gabriel Sanda,Narcisa Cristea,Alexandru Zaharia,Ermina Pasare,madam Tarca,Roman Barbuti,Costi Radutoiu,componenta registrului agricol si altii.Interesant faptul ca o serie din cei enumerati au acumulat averi care cu toata bunavointa nu aveau cum le realiza.Si pentru ca de la execrabila lucrare din centru am pornit este bine stimati concitadini sa stiti ca "personalitatile" care accepta aceste lucrari de toata jena dirigentiate in principal de neavenitul Marius Ionescu isi petrec concediile in mod gratuit oferite de Polaris.Pentru a va convinge de ce ispravi au fost in stare parcurgeti zona centrala si veti vedea ce culori noi au aparut in betonul amprentat.Nu sunt PDList,sa-i ia d**** dar si ce fac acesti PSDisti sa va dea de gandit!!!!!!!Deocamdata atat dar promit ca voi reveni cu date concrete!!!Pe curand!
  • Mesterul Manole 14.07.2011 la ora 9:35 am
    Mda....avem multe de spus, pacat pentru faptul ca e mult prea tarziu sa mai facem ceva!! Aceasta lucrare "maiastra" ma face nevoit sa imi doresc sa parasesc aceasta asezare incarcata de atata " inteligenta si civilizatie " !!
  • GABI 14.07.2011 la ora 9:36 am
    Din pacate orasul nostru este urat si cu aspect tiganesc.Toate culorile posibile pe fatadele blocurilor ,pe fatadele caselor particulare,pe betonul amprentat din cntrul orasului.Mobilierul stradal si ambiental,jardinierele de flori sunt, la fel, in toate stilurile, in toate culorile si executate din materiale care se strica repede si care probabilau fost comenzi pentru firmele de casa si de partid.Salariati ai primariei si consilierii municipali prospera nejustificat ,avand averi care depsesc cu mult veniturile salariale.Acum cativa ani dintr-o discutie cu o distinsa doamna profesoara ,care la vremea respectiva era consilier municipal am aflat ca in Consiliul local se rezolva problemele personale ale consilierilor si clientilor conducerii Primariei si ca 95 % dintre consilieri au afaceri cu Primaria sau fac schimburi de terenuri,concesiuni, inchirieri ,etc.Aceste lucruri se vad in felul in care arata orasul.Trotuarele cu mozaic venetian de pe str.Unirii se carpesc din cand in cand, pavelele puse acum 3 ani pe zona pietonala de pe str.Tudor Vladimirescu s-au "tocat" dupa o iarna, betonul amprentat se repara deja, intre blocurile din cartiere centrale(Victoria,Grivita,8mai,etc) spatiile verzi sunt neintretinute si e mizerie(ce sa mai zici in cartierele marginase!)Se anvelopeaza blocurile cu polistiren dar lucrarile sunt facute la preturi enorme si se lucreaza cu materiale de cea mai prosta calitate iar peste 2-3 ani vom vedea derecierea acestor fatade.Majoritatea politicienilor locali sunt niste activisti de partid fara viziune,fara simt civic,fara bun simt care se infrupta din banul public si au pe deasupra si pretentia de a fi slaviti si laudati pt.actiunile lor. Se supara teribil daca sunt criticati si ne spun ca acum cativa ani pasteau caii la Coloana sau centrul era neamenajat. Cati bani s-au cheltuit in Tg Jiu pe centrul actual, de cate ori se schimba bordurile , pavajele trotuarelor,etc? Si oare ei nu sunt platiti pentru a face administratie ?Nu asta le este meseria? Gorjul si Tg Jiul nu ofera locuri de munca, nu atrag investitii, nu profita de bogatia naturala si spirituala(Brancusi,Arghezi,Tudor Vladimirescu,etc).Administratorii judetului si ai orasului ,indiferent de partid, trebuie sa inceapa sa lucreze pentru comunitate asa cum vad ei in vizitele pe care le tot fac in strainatate si sa se multumeasca cu ce au acumulat pana acum(mult prea mult si de multe ori in mod necinstit).Justitia nu e facuta doar de judecatorii,politistii si procurorii cu care oamenii politici stau in carciumi , la cumetrii si sindrofii....Exista o justitie divina in care intotdeauna cinstea invinge hotia.....
  • Maria Magdalena 14.07.2011 la ora 11:45 am
    Dl. Daju, în general, nu-mi placi si te-am banuit de cele mai multe ori de vendetă. Cand am avut posibilitatea, am postat si te-am taxat ... Acum sunt 100% de acord cu dvs. Felicitari!
  • un cititor 14.07.2011 la ora 12:02 pm
    Cam jumatate din ceea ce scrieti este adevarat. Nu mai laudati atat Craiova. Am fost acolo acum 2 saptamani. Cu exceptia centrului , a cladirii garii si a unei zone rezidentiale, restul este un cos de gunoi. Aglomeratie de cladiri construite haotic, pe fiecare cm de teren, gunoaie peste gunoaie, si o abundenta de steaguri portocalii, puse in fiecare stalp de pe marginea drumurilor, care fac greata oricui. Poate ar trebui sa nu mai fim asa individualisti si rautaciosi si sa contribuim si noi cu ceva. De cate ori mergem la intalnirile organizate de Primarie sa ne spunem parerea? Sau sa venim cu idei si sa avem curajul sa mergem la primar sa-i spunem ca nu ne place ceea ce face arhitectul si ca, poate, ar trebui inlocui? Haideti sa ne implicam si noi, nu este de ajuns sa asteptam sa faca altii ceva pentru noi. Credeti ca oricare altul in locul lui Carciumaru ar face mai mult? Eu nu cred. Hoti vor fi intotdeauna, indiferent de culoarea politica. Noi nu mai stim sa muncim, nu mai stim sa ne educam copiii, nu mai stim sa fim civilizati. Doar asteptam sa ne pice din cer. Nici macar la vot nu mai mergem. Si ne miram de ce nu face nimeni nimic pentru noi. Puterea tuturor lucrurilor este la Bucuresti, nu aici. O zi buna tuturor.
  • GABI 14.07.2011 la ora 13:06 pm
    Eu incerc sa muncesc corect,sa-mi educ copiii si sa ma implic spunandu-mi parerea in mod deschis in speranta ca cei care au putere de decizie(in urma unui vot la care am fost) tin cont de ea si au puterea sa recunoasca atunci cand gresesc .Solutia este sa indrepti ce ai gresit si sa nu mai repeti erorile nu sa spui ca si la Craiova e urat sau ca daca toata tara e kitsch trebuie si tu sa faci lucruri urate si de proasta calitate.Ma intreb unde este mandria personala a fiecaruia ,de ce pentru bani cei alesi sau numiti isi terfelesc imaginea, isi incovoaie sira spinarii si devin lingai supusi ai primului sef pe scara ierarhica.Sa va spun o mica intamplare:prin 95-96 l-am cunoscut pe Mischie care era deputat.Isi adusese un BMW de 2000 marci germane si ii era teama sa iasa cu el sa nu zica lumea ca e bogat.Dupa 4-5 ani nu mai puteai sa-i ajungi cu prajina la nas si avea impresia ca e stapanul judetului.I se compuneau balade, era lingusit de subalterni, impreuna cu doamna sa faceau facultati de medicina,se interpuneau in tot si in toate,etc.L-am vazut acum cateva zile si, desi nu merita, pentru cateva secunde mi-a fost mila de el....Se deplasa incet ,parea ingandurat si obosit,avea o mina de om necajit...Probabil procesele,umilintele si tracasarile ulterioare perioadei de glorie l-au marcat. Revin acum:unde sunt oamenii corecti si cinstiti ,mandri si dedicati profesiei lor si care nu accepta linguseli fiindca acestea vin totdeauna de la cei nepregatiti si incompetenti ?Un om inteligent are puterea sa spuna: am gresit sau nu stiu dar ma documentez si voi lua decizia potrivita?
  • Dus de-acasa 14.07.2011 la ora 14:48 pm
    Va rog sa nu-l numiti pe florescu senil, fiindca asta ar insemna ca ar fi fost candva bun de ceva, ori nu cred ca poate face cineva o asemenea afirmatie. Carciumaru trebuie musai reales, fiindca mai sunt multe locuri unde inca mai staruie verdeata si unde se impune o rapida betonare amprentata, evident tot la recomandarea lui florescu. As recomanda ca punct de plecare parcul central, unde copacii si-asa sunt batrani si nu prea au nicio noima...intr-un mandat sigur se poate rezolva problema...Poate, totusi, se mai documenteaza putin florescu si recomanda o gresie alba, ca sa semene mai bine cu o uriasa buda
  • Paul 14.07.2011 la ora 15:11 pm
    Draga GABI,apreciez comentariul si ai tot respectul meu in legatura cu modul de a gandi.Chestiunea pe care o aduci in discutie tine de oameni de calitate(sunt anumite lucruri pe care nu le stapanesti pentru ca nu exista pe pamant un "stie tot").Problema este ca trebuie sa consulti specialisti si sa urmezi sfaturile lor.Din pacate la Tg.Jiu in fruntea trebii se afla un neavenit pe care trebuie sa o spunem l-a asezat pe scaun Mischie(altminteri ar fi fost un vasal al exospatarului Sarcina)si care are impresia ca fara el se rastoarna pamantul.S-a inconjurat de lichelele care au prosperat prin furtul din banii publici si care-l proslavesc,il divinizeaza si fie-mi iertata exprimarea il pupa-n*** pentru a le fi lor bine.Ceea ce ma revolta este faptul ca institutiile statului dorm si nu iau nici o masura.Curtea de Conturi prin persoana lui Pompulica Poiana face verificari dar nu constata nimic,asta amintindu-mi de parodia "vin inspectorii gramada si se navalesc buluc dar norocul nostru este, ca cum vin asa se duc"iar afacerile oneroase se deruleaza la umbra palariei ordinarilor acestui Municipiu Tg.Jiu si judet inca Gorj.Intamplarea a facut ca astazi sa urmaresc o emisiune la Antena 1 Tg.Jiu legata de promovarea acestui judet in plan turistic.Cine sa o faca?Este pacatul pacatelor ca un asemenea potential sa nu poata fi pus in valoare!Gorjenii ar trebui sa stea la umbra si sa-si numere banii aidoma celor din Kuweit tinand cont de ce ar putea oferi acest judet.Marea tristete si care atrage dupa sine un intreg sir de nenorociri este ca suntem reprezentati de o armata de neispraviti,meschini si prea putin interesati de soarta comunitatii.Au impresia ca doar lor li se cuvine si sunt atat de dobitoci incat nu stiu ca o zona prospera este cumulul a cat mai multi prosperi.Deocamdata atat!Promit ca va voi prezenta in serial cam cum stau treburile in legatura cu cei care din pacate ne reprezinta.Prefectura,Consiliul Judetean,Primaria Mun.Tg.Jiu,Inspectoratul lui Salvador Caragea,institutiile subordonate care consuma bani publici.Pe curand si cu siguranta somn usor nu veti avea!!!!
  • Paul 14.07.2011 la ora 15:46 pm
    A-Dus de-acasa,bunul simt(de care sper sa ma mai bucur ma obliga sa reafirm ca acest Titi Florescu si-a batut joc de centrul orasului cu sprijinul lui Gabi Sanda,Marius Ionescu si" dr.honoris pauza"in schimbul unor avantaje pe care vi le voi prezenta.Trec de la una la alta si intreb cati bani a colectat primaria prin vanzarea pietrei cubice rezultata din dezafectarea strazilor ce au fost realizate cu asemenea material.Poate ca stiti,in ex Iugoslavia,Italia strazi foarte solicitate traficului sunt realizate din granit care dateaza de pe vremea romanilor si sunt ca nou realizate.Acel paviment putea fi utilizat in zona de centru si pe axa Brancusi,costurile ar fi fost considerabil reduse iar MAESTRUL cu siguranta ar fi dormit un somn linistit.Regret MAESTRE cioplitor in piatra ca lucrurile stau asa!!!!!!
  • boos 14.07.2011 la ora 15:48 pm
    bravo narcis inca o data ai dat dovada de un bun cetatean , de-ar mai fi unu ca tine in acest judet am vorbi in acest moment de cu totul altceva decat de oameni certati cu legea si carora nimeni nu le face nimic in special acest domn carciumaru il scriu cu c mic deoarece nu merita cu C mare asadar c mic. Domnul solomon a facut puscarie pt ca a facut un centru superb in Craiova totul verde pe cand acest c mic mai are putin si vom deveni orasul de piatra si nimeni nu se intreaba cum justifica primaria milioanele de euro bagate in pavele ce se schimba zilnic si sunt lacuite la fel zilnic rusine cu R mare domnule c mic
  • Paul 14.07.2011 la ora 15:55 pm
    Durerea este atat de profunda incat nu pot sa nu enunt postulatul: in lumea asta prost facuta si plina toata de c*****, c******f**in loc sa puta iar f******** consacrati nu pot sa f*** de c*****
  • Paul 14.07.2011 la ora 16:40 pm
    Imi cer toate scuzele dar asta mi-a trecut prin minte!Putea sa mi treaca un glont aidoma lui ITIC(uite-asa de mare dar nu a fost sa fie!!!!!!)
  • gabi 14.07.2011 la ora 18:14 pm
    Istorioara despre Mischie a fost spusa in ideea in care la ora actuala Carciumaru si Calinoiu cred ca sunt niste somitati , doctori ingineri. Din punctul meu de vedere sunt doi "ingineri" ,nu prea prieteni cu lectura si limba romana, care repeta greselile mentorului Mischie.Incep sa creada ca detin puterea in sens de stapani ai orasului si judetului.DE FAPT EI SUNT UMILI ANGAJATI AI CETATENILOR ORASULUI SI JUDETULUI.EI SUNT PLATITI DIN BANII CONTRIBUABILILOR CA SA LUCREZE PENTRU ORAS SI JUDET.Deci daca din cand in cand mai toarna un beton amprentat sau varuiesc niste borduri nu inseamna ca au realizat ceva exceptional!Normal ar fi ca cetatenii pe care ii pastoresc sa aiba strazi si drumuri curate si asfaltate, apa si canalizare, parcuri adevarate( nu smecherii facute cu 18 miliarde atribuite acelorasi si acelorasi firme) zone industriale cu locuri munca, prosperitate,bunastare....Dar cand ti-e greu sa alcatuiesti o fraza coerenta in limba materna ce sa mai vorbim noi de viziune,dezvoltare, progres, civilizatie? Vorbim de smecherii, licitatii trucate, comisioane, kitsch, mici,bere si poate mai ciupim de fund vreo chelnerita la vreo chermeza..
  • Paul 14.07.2011 la ora 20:16 pm
    Nici macar atat in legatura cu dorsalul chelneritelor,in cazul ediliului.Este adevarat ca sunt unii care cresc copii cu care s-au trezit cum ca le-ar fi tata desi seamana cu sotii amantelor si pentru asta prejudecatile isi spun cuvantul.Viata iarta dar plateste politele!!!!!Punct.In legatura cu cei doi, Calinoiu si Carciumaru lucrurile sunt clare: -Calinoiu agricultor de Balesti -zero barat; -Carciumaru falimentar Grimex. Cu asemenea somitati Gorjul se va bucura de foarte multe SUCCES-uri! Jan Keizer & Anny Schilder - C'est La Vie Vezi detalii .
  • „O viață împreună”, o nouă cron 16.07.2011 la ora 13:26 pm
    [...] Stropii de suflet ai Aurorei Georgescu, Teo Negura, theodora0303, Vania, Vlad, Centrul Brancusi, GorjNews, [...]
  • Paul 16.07.2011 la ora 22:36 pm
    Nu suntem condusi,este prea mult spus!Cumva,din intamplare sau datorita prostiei am introdus in urne nume care din pacate ne reprezinta.Carciumaru este o nonvaloare,Calinoiu asisderea iar Prefectul un foaie verde.O conducere de 2 lei cu consecintele de rigoare.Sub ei o armata de excroci care-si bat joc de banii publici si care le unflu buzunarele asa incat sa para ca sunt zei sefii lor.Avem niste organe ale statului care nu fac nimic,dimpotriva ii ajuta sa prostpere!Sper sa dea Dumnezeu ca acest Gorj sa se duca si odata cu el si protipendada.O spun cu mare tristete in suflet pentru ce potential are acest areal dar ce pacat ca nu are si oameni care sa-l puna in valoare!
  • eu 19.07.2011 la ora 9:28 am
    O BADJOCURA CENTRUL ORASULUI. AMALGAM ARHITECTONIC, LUCRARI DE PROASTA CALITATE.
  • justitiarul 21.07.2011 la ora 13:55 pm
    este prea putin ptr clica de mafioti ,ptr clica de escroci care patroneaza primaria tg-jiu.sunt institutii ale statului care trebuie sa fie atentionate non-stop de catre presa,cu privire la toate magariile care au imbuibat burti si care au ajutat odihna acestora in vile,unde doar un prosper si cinsit om de afaceri ar fi putut investi bani.mazare de la constanta,,nu este oare beneficiarul banilor dati de primarie ptr betonarea centrului orasului?nu cumva este si coleg de partid cu carciumaru?si atunci?dna-ul ,se face ca nu aude,nici macar nu se autosesizeaza din presa,probabil nu au bani de ziare sau nu le merge internetul.halal tara,halal oameni.
  • Alin R. 25.07.2011 la ora 7:26 am
    Trebuie sa fim fericiti ca nu avem, pe centru, atat de multa verdeata ca la craiova.Altfel am fi avut multi prosti de ai lui Tudor carora sa le platim salarii degeaba ca sa pazeasca iarba si sa se ia de copiii care intra pe spatiul verde.Doar in Tg-jiu gasesti comunitari(paznici) tampiti, ca politisti nu sunt,care sa-ti interzica accesul pe spatiul verde.Toti au burti si comunitarele au dorsalul mare.
  • GABI 25.07.2011 la ora 17:54 pm
    Acum 2-3 ani mergeam cu copiii in parcul de la Coloana si comunitarii mi-au spus sa nu ne jucam pe iarba.I-am contrazis spunand ca avem voie pentru ca prin proiectul de amenajare Banca Mondiala chiar a specifica ca spatiile verzi pot fi folosite.Ei au raspuns ca nu da voie Primaria ca se strica iarba.Nu i-am ascultat si au cedat.In orice oras din Europa accesul pe spatiile verzi din parcuri este permis.Platim taxe si impozite pentru ca cei de la Primarie sa munceasca si sa NE PUNA LA DISPOZITIE SPATII VERZI SA NE PUTEM BUCURA DE NATURA.Asa ca haideti sa le folosim ,sunt facute din banii nostri iar cei care trebuie sa le ingrijeasca sa-si faca datoria asa cum se cuvine!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.