Astăzi, primul amical pentru Pandurii, în Antalya
Astăzi, primul amical pentru Pandurii, în Antalya
Sport27 ianuarie 2010

În perioada 26 ianuarie – 8 februarie a.c., Pandurii se află într-un stagiu de pregătire în Antalya. Antrenorul Liviu Ciobotariu va avea ocazia să-şi urmărească fotbaliştii la joc în şase partide de verificare, prima urmând a se disputa astăzi, când îi vor înfrunta pe cei de la Amkar Perm. De reţinut că la 01 februarie a.c., ora 15.30, GSP TV va transmite în direct amicalul disputat de Pandurii contra fostei echipe din Kazakhstan a lui Ionuţ Luţu, Zhetysu Taldykorgan.
Tehnicianul Pandurilor a declarat pentru sportingorj.ro că, după ce la Rânca a pus la punct pregătirea fizică şi a încărcat bateriile fotbaliştilor săi pentru retur, în cantonamentul din Turcia va lucra la relaţiile de joc, la stabilirea sistemului în care echipa va evolua în retur şi la închegarea unui prim unsprezece. În finalul turului de campionat, Pandurii au evoluat fie în sistemul 4-4-2, fie în sistemul 4-1-4-1, însă, în prima etapă a returului, antrenorul Liviu Ciobotariu pare decis să joace cu doi atacanţi, echipa gorjeană având nevoie de o victorie în meciul pe care-l va disputa la Târgu Jiu în compania celor de la Astra Ploieşti.
Ciobotariu spune că din acest moment, dacă nu va mai pleca nimeni, este greu de crezut că se vor mai aduce modificări lotului Pandurilor. Pandurii au făcut doar trei achiziţii în această iarnă, Kamara, Orac şi Vranjes fiind numele noi din lotul gorjenilor pentru sezonul de primăvară, un sezon pe care Ciobotariu îl va începe fără Florin Stângă, jucător care după trei ani şi jumătate a părăsit Pandurii pentru un contract în Grecia, la Xanthi Skoda.
Lotul deplasat în Antalya:
Răzvan Stanca, Pedro Mingote, Vladimir Livshit – portari.
Florin Popete, Adrian Rusu, Carlos Cardoso, Alin Chibulcutean, Novak Martinovic, Ionuţ Rada, Ionuţ Tătaru, Constantin Diaconu – fundaşi.
Constantin Grecu, Florin Hidişan, Alexandru Păcurar, Tiago Tremonti, Predrag Lazic, Mădălin Murgan, Daniel Ghindeanu, Daniel Orac, Adrian Nalaţi, Mugurel Dedu, Stojean Vranjes, Alexandru Avrămescu– mijlocaşi.
Milanko Raskovic, Jaka Stromajer, Cosmin Tilincă, Ibon Arrieta, Youssouf Kamara – atacanţi.
Update: Pandurii au pierdut cu 0 – 1 în primul amical. Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • hhh. 27.01.2010 la ora 13:58 pm
    Mai dar voi nu stiti sa mai scrieti ceva si de echipele din liga3 din judeti ? Ne-ati omorat , numai de Pandurii in toate ziarele ,,, chiar nu aveti nici un respect pentru cititorii din orasele cu echipe in liga3 ?,,, Sa va fie rusine !!!
  • Narcis DAJU 27.01.2010 la ora 14:14 pm
    @)hhh GorjNEWS.ro, nefiind un ziar online de sport, alocă resurse limitate acestui segment. Iti recomand sa accesezi www.sportingorj.ro, pentru stiri referitoare la ligile inferioare
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.