Atenţie, cad pedelişti din scaune!
Atenţie, cad pedelişti din scaune!
Altele3 mai 2010

Deşi erau rudă cu cine trebuie, doi directori de la MINPREST Rovinari au fost demişi la sfârşitul săptămânii trecute, pentru că nu au performat managerial. De citit în Pandurul.

Alegerile din PDL Gorj ar putea avea loc abia la toamnă. Detalii în Pandurul, Gorjeanul şi pe Radio Târgu Jiu.
Tot ce lipsea în judeţul Gorj era o filială a UNPR. De-acum s-a rezolvat, avem şi filială, avem şi preşedinte, în persoana lui Marius Vlaicu. După foarte mulţi ani petrecuţi în PSD Gorj, a demisionat şi a recunoscut, brusc, că situaţia în partidul cârciumarului e de porc.  Amănunte, în Gorjeanul, Impact în Gorj, Pandurul şi Gorj Domino.
Cu toate că în judeţ sunt aproape 18000 de şomeri, la mitingul antisărăcie organizat sâmbătă, de către PSD, la Târgu Jiu, au participat doar câteva zeci de persoane. Detalii, în Impact în Gorj.
30 de unităţi de învăţământ ar putea avea directori noi în perioada imediat următoare. Mai multe, în Informaţia Gorjului.
Deşi proiectul managerial prezentat de Gheorghe Porumbel nu depăşeşte nivelul unei compuneri de clasa a patra, consilierii judeţeni de la PSD, PNL şi PRM l-au reconfirmat, vineri, în funcţia de director al Ansamblului „Doina Gorjului.” Amănunte, în Gorj Domino.
Olimpia Bratu a ales postul de director al Bibliotecii Judeţene „Christian Tell”. Prin urmare, Pompiliu Ciolacu Jr. se va întoarce la conducerea Direcţiei pentru Cultură. Mai multe, în Gazeta de Sud.
Ce a văzut o jurnalistă de la „Pandurul” în ultima seară a „festivalului de muzică psihedelică” de la Schela, citiţi aici.
Conform cotidianului Pandurul, gimnasta Amelia Racea, medaliată cu aur în proba de bârnă din cadrul Campionatelor Europene de la Birmingham, este originară din comuna Plopşoru.
Misiune imposibilă pentru Pandurii, toate semnele indicând, din toamnă, matineul. Asta dacă nu se vor înghesui iar alţii să retrogradeze în locul nostru, prinşi cu iarba tunsă neregulamentar. Amănunte, în Impact în Gorj.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.