Au bătut Universitatea
Au bătut Universitatea
Alte sporturi3 noiembrie 2011

După ce au pierdut cu Al Sadaka, elevii lui Andrieș s-au răzbunat pe craioveni

Energia Pandurii Târgu Jiu a profitat de pauza competițională și a jucat două meciuri amicale, unul pierdut la Reșița în fața libanezilor de la Al Sadaka, scor 33-42, și unul câștigat la Târgu Jiu, scor 44-28, cu Universitatea Craiova.
Întâlnirea cu echipa lui Aihan Omer, Al Sadaka, a fost un test mai puțin reușit pentru gorjeni, care au avut numeroase absențe datorate convocărilor la loturile naționale, dar și accidentărilor, în vreme ce pentru meciul cu Universitatea Craiova, Andrieș l-a avut la dispoziție pe pivotul Paul Giotoiu, proaspăt reîntors la echipă de la lotul B al naționalei României, și l-a putut folosi mai mult pe Ciprian Șandru, jucător revenit după o lungă perioadă de pauză după o accidentare și o operație. Totuși, Andrieș a avut numeroase absențe și la acest al doilea joc amical: „Am jucat fără aportul a cinci jucători, Păiuş şi Asoltanei la lotul naţional, Geică la tineret, iar Mazilu şi Mledenciu sunt accidentaţi. A fost un meci de pregătire în care am pus bază doar pe pregătirea fizică pentru a vedea unde suntem la ora actuală. Îmbucurător, băieţii s-au întrebuinţat serios la meci. Un semnal bun am primit și de la Şandru, acesta îşi recapătă puţin pregătirea fizică, așa că e îmbucurătoare şi evoluţia lui. Un meci bun de pregătire. Din păcate s-a accidentat şi Apolzan, sper să nu fie ceva rău”, a declarat Liviu Andrieș după meciul câștigat în fața Universității Craiova.
Tehnicianul Energiei mai are de așteptat până la finalul acestei săptămâni, când vor reveni și Asoltanei și Păiuș de la echipa națională, pentru a începe serios partida cu Potaissa Turda, meci cu care gorjenii vor relua campionatul după pauza dedicată loturilor naționale: „Momentan suntem bine, în grafic, mai avem trei zile de pregătire, iar de săptămâna viitoare începem pregătirea meciului de la Turda. Acest meci este foarte important pentru evoluţia noastră, dar şi pentru locul din clasament”, a mai spus Andrieș.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *