Au intrat la audieri în dosarul ”Mafia Permiselor” ca martori, au ieșit invinuiți
Au intrat la audieri în dosarul ”Mafia Permiselor” ca martori, au ieșit invinuiți
Ultra - Scurte26 noiembrie 2013

Aproximativ 100 de persoane au fost din mai multe localități ale județului Gorj au fost chemate sau chiar aduse de polițiști la audieri, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, pentru a răspunde întrebărilor procurorilor în Dosarul ”Mafia Permiselor”. Interesant este că multe persoane au intrat la audieri având calitatea de martor şi au ieşit învinuiți.
Cei care nu au vrut să meargă de bună voie la audieri au fost duși cu dubele la Inspectoratul Județean de Poliție Gorj pentru a le explica anchetatorilor în ce condiții au obținut permisul auto, lucru care a stârnit nemulțumiri în rândul celor audiați.
„Vin dimineața la șase jumate și îmi ia copilul din pat, că sunt ei șmecheri. Trebuia să-mi vină hârtie scrisă și veneam eu și îl aduceam. Nu s-au dat bani pentru fișa medicală. Ne-au spus doar că trebuie să meargă la Tg-Jiu pentru niște audieri. Fiul meu a luat permisul acum șapte luni. Nu a dat domne nimeni nicio șpagă”, a spus tatăl unuia dintre tinerii audiați.
Cei care au ieșit de la audieri s-au ferit să vorbească, mai ales că unii dintre ei, din martori au ajuns învinuiți. Mai mult, surse apropiate anchetei susțin că aproximativ 300 de gorjeni vor fi audiați în acest dosar.
Detalii, aici.
 
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.