Audio: purtătoarea de cuvânt a lui Romanescu spune lucruri trăsnite!
Audio: purtătoarea de cuvânt a lui Romanescu spune lucruri trăsnite!
De cititInvestigatii4 august 2017


În Primăria Târgu Jiu sunt mai mulți … primari (!!!), unii directori i se adresează și acum lui Aurel Popescu folosind sintagma ”domnule primar”, Romanescu e un personaj decorativ, care mustește de ”educație” și ”diplomație”, iar directorii care-l fac pe el fericit ridică tonul la purtătoarea de cuvânt. Bineînțeles că dânsei nu-i pică bine, și-i trage chiar ea la răspundere pe directorii indisciplinați. Și asta nu-i nimic! Ea se crede un fel de șefă a ziariștilor și îi ceartă cu mânie proletară fiindcă sunt mereu contra primarului, îi denaturează comunicatele, nu sunt neutri și aruncă cu noroi. În două cuvinte: niște nenorociți! Este cea mai rapidă și originală metodă prin care un purtător de cuvânt poate reuși să își câștige ostilitatea majorității ziariștilor. Și ca și cum n-ar avea destule dureri de cap cu directorii și cu ziariștii, Ana Maria Ianc se simte sabotată și de copii, fiindcă nu-s cuminți și distrug locurile de joacă, numai așa ca să aibă ziariștii lui pește motiv să-l critice pe domnul primar.
Ascultând toate acestea azi, din gura purtătoarei de cuvânt Ana Maria Ianc, mi-am dat seama că dânsa n-are nicio legătură cu postul pe care-l ocupă și că, mai grav, se crede un fel de Varvara din ”Toamna bobocilor”, exasperată de Toderaș cel bleg. 
Toate aceste dezvăluiri au fost făcute de musca fără cap vineri, 4 august a.c., într-o emisiune realizată de Radio Omega.

Avertisment: dacă veți citi acest articol și veți asculta înregistrările audio de mai jos, concepția dumneavoastră despre lume și viață se va schimba radical. Veți suferi un șoc și nu veți mai ști unde e nordul și unde e sudul. Nimic nu va mai fi la fel ca înainte, așa că fiți prevăzători.
Până azi știați că directorii din primăria Târgu Jiu sunt buni, competenți, respectuoși și că sunt sursa de fericire a primarului fericit Marcel Romanescu. Dacă i-a scăpat cuiva celebra declarație a primarului PNL, care a spus că e fericit cu directorii PSD pe care i-a găsit în Primăria Târgu Jiu, o poate găsi aici. Mai jos o puteți asculta pe noua purtătoarea de cuvânt a Primăriei, Ana Maria Ianc, spunând – după numai trei săptămâni de la angajare – că de fapt unii directori sunt răi și ridică tonul la ea, iar de restul colegilor, ce să mai zică, au primit-o cu răceală. Și asta e nimic, față de ce veți auzi apoi !

Tot trompeta oficială a lui Romanescu dezvăluie că în Primărie sunt mai mulți … primari, și că unii directori – de pildă Marian Rotaru – își permit să i se adreseze și acum în ședințe lui Aurel Popescu cu titulatura de ”domnule primar”, lucru care nu-i pică bine, și o determină să-i tragă ea la răspundere pe directorii indisciplinați. Cu alte cuvinte, Ana Maria Ianc spune că oamenii aduși de Romanescu nu contează, în Primărie, și că primarul e bășcălia directorilor. Vai, dar câte beneficii de imagine îi aduce Varvara lui Toderaș, încă de la prima ei apariție într-o emisiune!

Varvara se crede un fel de șefă a ziariștilor, și le ține lecții de jurnalism și deontologie. După trei săptămâni de relaționare cu presa locală, are deja certitudinea că ziariștii îi denaturează comunicatele, nu sunt neutri, aruncă cu noroi și sunt tot timpul contra! Își justifică atitudinea spunând că dânsa a parcurs toate etapele posibile din cariera unui ziarist de mare succes.

Colac peste pupăză, în Târgu Jiu mai sunt și niște copii răi care distrug locurile de joacă, doar ca să aibă ziariștii tendențioși subiecte să-l atace pe Toderaș.

Înregistrările de mai sus sunt autentice, deși noi toți am fi mult mai câștigați dacă ar fi doar niște pasaje dintr-o comedie neagră.

În final, mai pot spune doar atât: trezește-te, Toderaș!

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.