Audio: un profesor terorizat în Senatul UCB se jură pe copiii lui că nu el dă informații presei!
Audio: un profesor terorizat în Senatul UCB se jură pe copiii lui că nu el dă informații presei!
Investigatii20 mai 2013

dragos covei 

Cât de mult poate deraia o universitate de stat? Răspunsurile, între 20 și 26 mai a.c., în “Săptămâna audio la UCB”. Nu schimbați canalul! Urmează, apoi, „Săptămâna video”!
Mediul academic universitar este, prin excelență, teritoriul oamenilor liberi și al conștiințelor dezinhibate. La UCB, a fost primită și comentată cu uluire, de multe ori la vedere,  obstinația cu care președintele Senatului UCB, Adrian Gorun, își angajează foștii și actualii șefi din Guvernul României, ca titulari, în această universitate. Andrei Marga, fostul șef, și Ion Ghizdeanu, actualul șef, au fost angajați ca titulari și plătiți regește, în detrimentul profesorilor tineri care, de multe ori, muncesc și cercetează zi – lumină, pe salarii de mizerie, din vocație și, poate, pentru a ține în viață aparența de universitate a unei instituții care, veți auzi și veți vedea, a ajuns, sub Adrian Gorun, mai degrabă un ospiciu al terorii.
Dragoș Covei este un eminent profesor de matematică și un cercetător strălucit. Oficial, i s-a transmis, într-o ședință internă, că a fost angajat titular la UCB „pensionarul” Andrei Marga. A discutat despre asta cu alți colegi, toți exprimându-și uluirea în legătură cu această achiziție de mare viitor, dintr-o universitate al cărei buget e praf și pulbere. Unul sau mai multe dintre sifoanele lui Gorun, amplasate strategic în zonele din UCB cu trafic verbal mai ridicat, l-au dat în primire pe Covei, și iată-l judecat în Senatul UCB, de însuși președintele acestui for, fără nicio opoziție din partea senatorilor ce par posedați, și ei, de șeful suprem al ospiciului terorii. Marea durere a lui Gorun este, veți auzi, că protectorul său Marga a fost catalogat drept „pensionar.”

Sentința lui Gorun: „Ori te subordonezi, ori ne părăsești!”

„Nu decizi tu dacă Marga rămâne sau nu la universitate! Așa-i alungați pe toți! Abia l-am făcut să vină! Asta a decis Senatul și tu, dacă nu vrei să te subordonezi, n-ai decât să ne părăsești”.
[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/92964494″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

„Nu, nu, ia, ia, tu ai venit aici să mă tragi tu pe mine la răspundere?”

Dar, șoc: Covei are replică, în plin Senat, și afirmă sus și tare că nu e prima dată când este abuzat, pe nedrept, de Gorun. La care președintele Senatului slobozește, febril, niște onomatopee curat academice: „Nu, nu, ia, ia”… De unde se vede că, printre cadrele UCB, Covei e cam ca GORJNEWS printre celelate ziare locale. Deci, trebuie cât mai repede eliminat.
[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/92962359″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 În Senatul ospiciului terorii, un profesor e adus de Gorun în starea de a se jura, pe cei doi copii ai lui, că nu el dă informații presei!

„Domnu’ rector, eu vă jur, am doi copii acasă, ce scrie în ziare n-are nicio legătură cu mine!”
[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/92961380″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 „Stimați colegi, eu o să merg să candidez în altă parte! Ce apare prin ziare să știți că nu este de la mine!”

Supus oprobiului Senatului, Covei se declară de acord să-i facă pofta lui Gorun și să plece din UCB. Astfel, șeful ospiciului terorii ar mai face încă un pas spre împlinirea visului său de aur: sută la sută angajați cocoșați la universitatea de stat din Târgu Jiu! E traseul pe care apucă majoritatea angajaților demni și profesioniști din instituțiile publice locale, conduse, majoritatea, de către un ins cu apucăturile și evidentele spume la gură ale lui Adrian Gorun.
[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/92962418″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Merită pusă ca rington:  dovada că Gorun se crede psiholog!

„Psihologul” Adrian Gorun se simte „disprețuit din priviri” de tânărul profesor, pe care-l somează „să-și controleze privirea”! Oameni buni, dar pe înalții ăștia funcționari publici nu-i controlează nimeni la cap, niciodată?
„Și te rog să-ți controlezi acum privirea! Atenție ce-ți spun, că sunt psiholog! Și să și să închei cu disprețul din priviri! Pricepi ce-ți spun?” „Domnu’ Președinte, îmi pare rău…” „Nu, nu, pricepi ce-ți spun eu ție acum?”
[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/92958884″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]
Mîine, un nou episod din „Săptămâna audio la UCB”. Până atunci, dacă vă intersectați cu Gorun, vorbiți-i în vorbă, cum zice olteanul, că nu se știe niciodată în ce pasă îl prindeți…
 

13 COMENTARII
  • FELICITARI, DRAGOS COVEI! POATE FI DECLA 20.05.2013 la ora 7:54 am
    [...] tanar profesor de la UCB, dl. Dragos Covei, a servit o lectie de demnitate si civilizatie, atat colegilor sai scapati pe ei de frica in timpul sedintelor abrutizant-abuzive din Senatul UCB, [...]
  • Dragoș Covei, omul anului în UCB! | go 20.05.2013 la ora 8:11 am
    [...] tanar profesor de la UCB, dl. Dragos Covei, a servit o lectie de demnitate si civilizatie, atat colegilor sai scapati pe ei de frica in timpul sedintelor abrutizant-abuzive din Senatul UCB, [...]
  • cititor 20.05.2013 la ora 10:07 am
    D-le DAJU Dacă în locul lui Gorun şi UCB aţi pune *********** şi ************* TV aţi avea (probabil) surpriza să descoperiţi ,,un acelaşi ticălos şi o aceeaşi teroare,, Reporterii ************ TV ( cei care sunt în stare să recunoască ) sunt terorizaţi de acest anemic ciocoi ***************** aşa zis reporter şef, care se crede atât de puternic în ************************* TV încât ,,taie şi spânzură ,,după propriul plac în funcţie de cât de dreaptă le este coloana vertebrală a reporterilor fiindcă ,în orgoliul lui auto-umflat fără niciun merit, el se crede Dumnezeul la care se închină chiar şi d-l ******************* patronul cu adevărat al postului de TV ,**************** TV cel care în mod cert nu ştie în ce hazna îşi face duşul de nemernicie ciocoiul ***************** . Aşa că ,cei ca GORUN sunt peste tot ,nu ar trebui să mai mire pe nimeni ci să se treacă la revolte prin cuvinte şi nu să se lase cocoşaţi de aceste mizerii umane. Eu sunt *********************** şi îl aştept pe **************** ciocoiul patron ************** TV să încerce să mă sugrume şi pe mine. ( asta în cazul în care consideraţi necesar să publicaţi aceste rânduri aşternute de mine în GORJNEWS-ul dvs.)
  • coleg 20.05.2013 la ora 11:41 am
    As dori sa-l felicit pe dl Daju pentru curajul de a publica acest material, pentru prima data in istoria UCB, si pe colegul meu Dragos Covei pentru curajul si demnitatea de care a dat dovada in fata unui Senat cocosat. Ma intreb daca colegilor sai din Senat nu le-a fost rusine cand l-au privit in ochi pe acest cadru didactic jurandu-se pe copiii sai, un tanar cercetator care inca asist.dr depaseste cu mult prostimea senatoriala de confi si profi ajunsi peste noapte si arazand multe etape din viata lor profesionala. Trebuie sa se intample ceva, trebuie sesizat Ministerul Educatiei pentru ca ceea ce se intampla in acesta universitate este de neacceptat pentru 2013. Am impresia ca involuam, ca am ajuns sa ne fie frica sa ne vorbim, sa ne intalnim, sa rostim numele Gorun sau sa avem viata intima.
  • Alt Coleg 20.05.2013 la ora 12:11 pm
    Mai oameni buni, Covei s-a jurat pe copiii lui pt ca asa l-a taiat capul in acel moment. Nu l-a pus nimeni sa se jure pe nimic. Nici macar nu a fost intrebat de vreun articol din ziar sau ceva de genul. El a fost adus acolo pt discutiile facute la adresa lui Marga si pt ca s-a comportat foarte urat cu o colega de-ale lui (mai avea putin si o lovea pe respectiva intr-o confruntare verbala). A fost intrebat ceva anume in Senat, iar el a sarit si a spus ca nu din cauza lui apar articole in ziar. Pai ce dracu de legatura aveau intrebarile adresat cu articolele din ziar???? Pt voi este usor sa scoateti din context dar de ce nu mergeti la Dragos ca sa-i cereti un punct de vedere? Sunt sigur ca altceva ar povesti. Succes!
  • Narcis DAJU 20.05.2013 la ora 12:25 pm
    @) Alt Coleg Recunosc: e un trucaj ordinar, creat in laboratoarele Securității, pentru denigrarea marelui om de cultură și de stat Adrian Gorun. E posibil ca dansul sa fie chemat, periodic, la Securitate, si drogat cu droguri pe care nici creierul dansului nu le poate suporta. De aceea se poartă așa. De aceea are mereu spume la gură. "Trebuie să facem ceva, nu știu ce, dar toți avem relații (în justiție) și putem face ceva." Am citat din Monica Bîcă, care în ședința de Senat de sâmbătă pleda pentru stârpirea noastră... Ce orgie, nici nu vă imaginați, dar o veți vedea icișa, pe GORJNEWS...
  • Alt Coleg 20.05.2013 la ora 18:44 pm
    Nu este vorba ca e trucaj ordinar ci pur si simplu Coevei NU a fost intrebat de vreun articol scris in ziar, el apucandu-se sa se scuze singur. Repet: discutia din senat nu avea legatura cu articolele aparute in presa. A fost intrebat doar de remarcile facute la adresa lui Marga si a faptului ca ar fi urlat la un coleg de-ai sai. La urma urmei nu poate nimeni sa-i nege calitatile de profesor ale lui Marga. Sa nu uitam din ce comisii face parte, ce premii a primit, etc. Eu insist in continuare sa-i cereti un punct de vedere si lui Covei.
  • coleg 20.05.2013 la ora 18:50 pm
    @Alt coleg . Si vi se pare normal ca un coleg sa fie invitat in Senat si anchetat? Ce conteaza pe ce s-a jurat si in ce conditii! Haideti sa anchetam si copiii dvs. in Senat, doar sunteti o familie si totul se discuta in Senat, orice problema! Nu ma mira de ce se intampla astfel de lucruri in UCB cu asa senatori de exceptie. Daca nimeni din acel Senat nu a avut curajul sa-si apere un coleg, sa comenteze sau sa intervina in discutii, atunci trebuie sa-i spunem domnului Daju c, desi incearca sa scape aceasta universitate de inchizitie, nu are pentru cine sa o faca pentru ca Senatorilor le place tortura, mizeria, comisiile disciplinare, abuzurile, luptele si minciuna. Sa traiti cu toate aceste lucruri bine si linistiti!
  • Narcis DAJU 20.05.2013 la ora 19:32 pm
    Ok, trimiteti-ne un mail cu punctul de vedere al domnului Covei. Pentru a-l publica instantaneu, neaparat trebuie sa fie semnat de Adrian Gorun. Jegurilor, imi amintiti de Ceauseasca, luata pe sus de soldati, inainte sa fie impuscata. A propos: se aude elicopterul!...
  • Fost soldat 20.05.2013 la ora 19:34 pm
    Ooooooooooooo, daaaaaaaaaaaaaaaa, soldati, multi - multi soldati, pentru decanele stresate de saptamana audio!
  • C. Cuteanu 20.05.2013 la ora 19:43 pm
    Se pierde din vedere un lucru cert si, la modul inconstient, se recunoaste un altul. In afara de aceste doua, mai am ceva de zis despre dama Bica, in final, la coada textului. 1. Lucru cert: un profesor-Coivei - in legatura cu care toti se pun de acord ca are valoare academica (ceea ce 90 % din ucebisti nu au), este anchetat, la modul tortionar de un senat universitar iresponsabil, fara sa aiba vreo vina. Nu m-ar surprinde ca vreunul dintre colegii sai sa-i fi rastalmacit vorbele si sa-i produca o inscenare, ceea ce s-a intamplat si altora in trecut. Acest fapt e posibil doar pentru ca UCB e condusa de acest domn Gorun, usor de manipulat de damele - decan din jurul lui. Mai departe, are reactii institutionale forestiere si abuzive. 2. Fara sa realizeze, cineva mai sus sustine ca trebuie luat un punct de vedere lui Covei, tocmai pentru ca, inclusiv oamenii lui Gorun, recunosc ca omul e nevinovat. Cu toate acestea a fost abuzat - si nu o singura data - de Senatul abuziv "Adrian Gorun". Cine e reponsabil pentru astfel de aberatii?! Cine va plati pentru astfel de interogatorii tortionare? 3. Sunt in trepidatii alarmante: dama Bica chiar a cerut sa fiu arestat?!? Va rog, daca dispar brusc, sa se consemneze: nu poate fi de vina decat dama decan Bica! In acest caz, las mostenire blogul lui Cuteanu d-lui Presedinte Gorun Adrian. Astfel, ca un nima-n drum ce ma aflu, voi incerca sa transmit spre domnia-sa , ca intr-un continut gol, toate calitatile - acelea care sunt - si pe care le am. Absolut dezinteresat. Este o singura conditie: toate postarile de pe blog scrise de dl. Gorun Adrian, sa fie semnate de nea Gica Gamaneci!
  • Audio: discuție în celulă, cu Adrian 21.05.2013 la ora 7:22 am
    [...] purtate în Senat! De ce a avut Gorun nevoie de aceste semnături? Pentru că Senatul a ajuns un ospiciu al terorii, și ăsta trebuie să rămână secretul lor. Că Gorun le-a ordonat să semneze o asemenea [...]
  • lucian 23.05.2013 la ora 16:14 pm
    Dragos Covei este cel mai bun profesor de matematica al UCB-ului. Cei care l-au anchetat nu se ridica nici pana la glezna lui, ca nivel academic. Este tinut de ani de zile pe post de asistent, in timp ce "turisti celebrii", marii absenti, indivizi protejati de Adrian Gorun sau fata de care are datorii incaseaza salarii obscen de mari, prezenti doar cu duhul, caci de, au descoperit un nou mod de transfer de cunostinte, prin puterea gandului.....
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.