Aurel Medințu: ”Nu cred că se vor acorda primele de sfârșit de an!”
Aurel Medințu: ”Nu cred că se vor acorda primele de sfârșit de an!”
Ultra - Scurte5 noiembrie 2013

Se anunță o rundă de negocieri tensionată între sindicatele din mine energie și administrația CEO, pe tema primei de Crăciun. În timp ce sindicatele se declară optimiste că salariații gigantului energetic vor beneficia de această facilitate, surse din cadrul complexului energetic susțin că administrația vrea să oprească acest obicei, vechi de zeci de ani, de acordare a bonusurilor financiare de aproximativ patru ori pe an, aşa cum s-a întâmplat până acum.
Având în vedere că gigantul energetic a avut vânzări bune de energie în ultima perioadă, Constantin Creţan, vicepreședintele Federației ”Univers”, este de părere că salariaţii nu vor pierde.
„Calcule şi negocieri în data de 6 noiembrie, cu şefii CEO, la comisia paritară. Administraţia nu are niciun interes să nu acorde aceste prime. Sunt optimist”, a spus acesta.
Pe de cealaltă parte, directorul Diviziei Energie, Aurel Medințu, a declarat că nu sunt șanse să fie atins ultimul pachet de performanță menționat în Contractul Colectiv de Muncă, pentru că CEO a avut de recuperat mult din pierderile suferite în primele luni ale anului.
„Chiar dacă au crescut încasările, noi trebuie să acoperim prima jumătate a anului, în care am funcționat foarte slab, suntem într-un proces de consolidare, nu de risipă. Nu cred că se vor acorda facilitățile de anul trecut la sfârșit de an”, a declarat Medințu.
Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.