Bă Ponta, bă Victore, bă Viorele, nu vă e, bă, rușine? Beizadeaua baronului de Gorj, consilier de Secretar de Stat în Ministerul Sănătății!!!
Bă Ponta, bă Victore, bă Viorele, nu vă e, bă, rușine? Beizadeaua baronului de Gorj, consilier de Secretar de Stat în Ministerul Sănătății!!!
Investigatii9 decembrie 2014


Bă Ponta, bă Victore, bă Viorele, nu vă e, bă, rușine?
Un bagabont la fel de isteț ca Axinte din ”Vacața Mare”, cu țepe date în toată țara, printr-un SRL de apartament, din domeniul medical, băgat în insolvență cu datorii de peste 16 miliarde și 500 milioane lei vechi (în condițiile în care a fost abonat la contracte pe bani publici mediate de tăticul lui, președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu), a fost numit recent consilier al Secretarului de Stat Țucmeanu din Ministerul Sănătății!!!
Premierul Victor Ponta a atins o inegalabilă culme a nesimțirii când și-a dat acordul pentru recenta angajare în Ministerul Sănătății, în postul de consilier al secretarului de stat Alin Iulian Țucmeanu, a beizadelei  baronului de Gorj Ion Călinoiu. Mădălin Ionuț Călinoiu s-a remarcat doar prin administrarea catastrofală a unui SRL de apartament, cu profil medical, prin intermediul căruia a dat țepe în toată țara, mai multe instanțe de judecată încuviințând zeci de executări silite. Deși tatăl său, președintele Consiliului Județean Gorj, i-a facilitat numeroase contracte cu structuri din subordinea Consiliului Județean – fapte pedepsite de Codul Penal și incriminate de Agenția Națională de Integritate – beizadeaua a fost forțată să ceară Tribunalului Gorj intrarea în insolvență a propriei firme, pentru a scăpa de creditorii cărora le datorează peste 16 miliarde și 500 milioane lei vechi.
tucmeanu
Cu toate că Mădălin Ionuț Călinoiu are experiență zero în managementul instituțiilor cu profil medical și nu a lucrat nicio zi la stat, el a fost acceptat, recent, ca și consilier, de secretarul de stat Alin Iulian Țucmeanu.  Recent, acesta a participat la un chef monstru, de 3 zile, în zona montană Runcu, din Gorj, presărat cu vânători și tot felul de activități cât se poate de relaxante, la care a fost acompaniat de deputatul Răzvan Rotaru, prefectul de Gorj Alin Văcaru (fost angajat la cazino), de baronul Ion Călinoiu, de directorul Spitalului Județean Tiberiu Tătaru și de directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj Marius Boeriu. N-au lipsit nici patroni de media aservite PSD, cum ar fi Daniel Buleac, acționar majoritar la Radio Infinit.  
Surprins de presa centrală în mijlocul câtorva afaceri penale, Țucmeanu s-a ales cu promisiunea baronului Călinoiu că va beneficia de mai multe lucrări pe bani publici, începând cu modernizarea Spitalului Județean, la capătul unor licitații, desigur, trucate.
Promovarea în Ministerul Sănătății a  acestei beizadele, ca și consilier al unui demnitar cu rang de ministru, este sinteza nesimțirii fără margini a ”gorjeanului” Victor Ponta și a guvernului său.
ion-calinoiu-madalin-calinoiu
Fiul lui Ion Călinoiu este tipul bagabontului fără scrupule, care nu are limite pentru că tata rezolvă și îl scoate din orice belea. De pildă, nu cu mult timp în urmă, oamenii legii i-au confiscat un BMW X 6 pe care-l folosise fraudulos luni în șir. Pentru că e băiatul lui tata, într-un județ în care procurorii se închină la PSD, nu i s-a mai întâmplat nimic altceva.
Presa locală a obosit tot dezvăluind că președintele Consiliului Județean a mediat numeroase contracte între S.C. CALIFARM S.R.L., firma fiului, și structuri din subordinea Consiliului Județean. La fel ca în cazul BMW-ului X6 confiscat, și ANI, și procurorii s-au făcut în continuare că … plouă…
De promovarea beizadelei – ca și consilier la vârful Ministerului Sănătății – s-a aflat în Gorj de puțin timp, cu stupefacția de rigoare. Pentru că transparența ministerelor înțesate de bagabonți tinde spre zero, am luat-o pe scurtătură și am obținut azi proba indubitabilă că, da, beizadeaua e consilier al Secretarului de Stat Țucmeanu. Iată un audio indubitabil, cu secretara lui Țucmeanu, turnând tot ce este nevoie.
[soundcloud url=”https://soundcloud.com/narcisdaju/axinte-a-ajuns-consilier-in-ministerul-sanatatii” params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]
Ca să înțelegeți cât de scârbă le este oamenilor normali să trăiască în Gorj, iată-l pe tatăl bagabontului, ajuns în conflict cu patru deputați PSD, spunând tot azi că el nu are interese personale, că pentru el interesul public primează. Deci, promovarea penală a beizadelei la vârful Ministerului Sănătății este de interes public!?
[soundcloud url=”https://soundcloud.com/narcisdaju/calinoiu-nu-am-interese” params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]
Încă din 2013, una dintre firmele țepuite de Călinoiu jr. a cerut insolvența S.C. CALIFARM S.R.L. Sursele noastre relatează că atunci tăticul a intervenit și a rezolvat problema prin mijloace și metode specifice. Ca urmare, firma reclamantă a renunțat.
dosar-00b
Câteva luni mai târziu, influența președintelui Consiliului Județean Gorj s-a lovit de un ghinion de neșansă, ajungându-se ca beizadeaua să piardă un apartament față de care s-a încuviințat executarea silită.
dosar-01
Pe lângă zecile de executări de la instanțe din alte județe, am mai găsit încă patru pe site-ul Judecătoriei Târgu Jiu.
dosar-02dosar-03dosar-04dosar-05
Pentru că beizadeaua nu mai putea ieși din casă de teama creditorilor pe care-i țepuise, și-a cerut insolvența propriei firme la Tribunalul Gorj. Iată un extras cât se poate de oficial, din Dosarul 6520/95/2014. Deci, S.C. CALIFARM S.R.L. înregistrează datorii de peste 16 miliarde și 500 milioane lei vechi. Nenumărate firme din domeniul medical, țepuite și puse pe butuci de actualul consilier din Ministerul Sănătății!
Bă Ponta, bă Victore, bă Viorele, nu vă e, bă, rușine?
buletin-proceduri-insolventa-1000
Dar, ce să vedeți? Pentru că mare parte din magistrații gorjeni au legături cu justiția la fel de multe ca maneliștii cu Conservatorul, la Tribunalul Gorj mijesc, deja, zorii unei sentințe total favorabile pentru băiatu’ lu’ Șefu. Deci, are datorii de peste 16 miliarde și 500 milioane lei vechi, dar n-are nicio vină!
Bă Ponta, bă Victore, bă Viorele, nu vă e, bă, rușine?
axinte-e-nevinovat
Potrivit surselor noastre, juniorul derulează în continuare afaceri prin S.C. CALIFARM S.R.L., procurându-și medicamente din stocurile unor farmacii, pentru a le livra la prețuri științifico – fantastice către diverși beneficiari, plini de respect față de tăticul lui, președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu.
Notă: Ziariștii și-au făcut treaba. Așteptăm procurorii și inspectorii ANI. Așteptăm ca Ponta să facă publice urgent documentele prin care Ministerul Sănătății a evaluat drept oportună și urgentă angajarea fiului baronului de Gorj. Așteptăm niște demisii firești, începând cu cea a Secretarului de Stat Țucmeanu, care confundă Ministerul Sănătății cu o grupare interlopă. Sau poate că nu.

13 COMENTARII
  • h. 09.12.2014 la ora 23:30 pm
    Nu ai priceput,e consilier pe probleme de dietetica.Scopul:implementarea unei nutritii sanatoase la nivelul Romaniei (lucru care deja a devenit o prioritate nationala,in contextul european al momentului)
  • ciuma rosie 10.12.2014 la ora 1:25 am
    ce tupeu bai frate pe comunistii astia sa isi promoveze odraslele pe asa functii,huooo comunistilor nu va mai satura Dumnezeu...costreie du-te ba la brutarie stramutatule,ti-a facut mina casa! tot asa iti face si DNA-ul casa, da pe vasile alecsandri cu colegi multi de camera!
  • JUSTITIE DREAPTA 10.12.2014 la ora 9:00 am
    Felicitari d-le Narcis Daju pentru articol, stim ca nu este usor dar nu uita ca nu esti singur, tot Gorjul vuieste, nu se mai poate asa, organele de ancheta trebuie sa-si faca datoria si legea sa-si intre in drepturi si in acest judet blestemat.
  • gabi 10.12.2014 la ora 10:24 am
    Nenea,`h`...cum vine aia .consilier pe dietetica?Adica, sa `bagi stiintific la burdihan`?La el ,nu se vede...
  • Vlad Tepes 10.12.2014 la ora 10:36 am
    fantastic articol,bravo Dajule..esti mare!
  • cosmin_stejar 10.12.2014 la ora 13:44 pm
    Fratilor , sa asteptam sa depuna Iohannis juramantul si sa iesim toti in Piata Prefecturii la proteste !!!! In Gorj e nevoie de o revolutie care sa termine cu Gorunii , Carciumarii , Costreio-Calinoii si alte javre !
  • pasarica 10.12.2014 la ora 15:50 pm
    jos cu hotii si banditii care au pradat gorjul ! jos calinoiu jos carciumaru!bravo daju ca nu iti e frica si sa arati ce noi nu putem vedea,fii eroul nostru si desconspira-i
  • gorjanul 10.12.2014 la ora 16:42 pm
    Asa este , dupa ce Presedintele ales Johannis va depune Juramantul va trebui sa iesim zilnic ,, la plimbare ,, prin Piata Prefecturii si sa ,, uram ,, La multi ani ,,,,,,de puscarie Baronului Local Calinoiu Ion zis Costreie . Vom protesta pana cand organele Statului isi vor face datoria . Cred ca Calinoiu ( sic ) nu va prinde Craciunul in libertate .
  • DeVeghePatriei 10.12.2014 la ora 19:37 pm
    Bravo, Narcis! Usor si cu grija le rupem picioarele la toti! 25 de ani au furat din tara aceasta...
  • alin 10.12.2014 la ora 22:38 pm
    Astia nu mai au limite, nu le mai ajunge cat au furat, nu le ajunge ca au totul, vrea sa le dea totul si la copii!Ce sa mai facem noi care am invatat ceva la viata noastra dar nu avem unde lucra de pilele lor, de familiile lor, de amantele lor ca trebuie sa angajeze ei tot, copii nostrii care ii trimitem la scoala ce sperante sa mai aiba ei daca nu se pot angaja undeva decat daca au un tata baron pe la PSD? Nu mai merge asa, daca nu ii ia DNA trebuie sa ii dam noi jos.Nesimtirea e fara margini, vedeti numai la Sala de sport unde si-au pus toti de pe la primarie pilele sefi.Mergeti sa intrebati si aflati ca sunt trei sefi acolo, trei directori se cheama unul Cârciumaru, unul Călinoiu si unul Fârţă.Vă întrebaţi dacă sunt rude sau e coincidenţă de nume.E simplu să aflati că nu e nici o coincidentă de nume cu bosii de la primărie şi consiliu judetean.Si atunci ce sperante sa mai avem ca ne vom putea angaja copii undeva chiar daca fac o facultate ?
  • h. 10.12.2014 la ora 23:33 pm
    Boeriu era cumva in concediu medical cand a mers la vanatoare?
  • parase 11.12.2014 la ora 9:46 am
    avear-ar soarta lui ceausescu
  • NarcisDaju (GorjNews) – Ba Ponta, ba V 03.08.2015 la ora 13:46 pm
    […] http://www.gorjnews.ro/slider/ba-ponta-ba-victore-ba-viorele-nu-va-e-ba-rusine-beizadeaua-baronului-… […]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.