”Bă, vreau să te scuip! Cât mă coastă, bă, ca să te scuip?”
”Bă, vreau să te scuip! Cât mă coastă, bă, ca să te scuip?”
De cititOpiniiUltra - Scurte9 martie 2016
tudor adi
Punctul forte al lui Adrian Tudor sunt analfabeții. Unul dintre ei, posesor al unei diplome de doctor inginer, l-a făcut tot ceea ce este: viceprimar.
Paradoxal, Tudor pare să se revolte împotriva acestei specii, a analfabeților, căreia, repet, îi datorează tot ceea ce este.
De fapt, deconspirat ca părtaș la execuția stalinistă a sculptorului Paul Popescu, Tudor trăiește cu nădejdea că cei care îl critică acum sunt la fel ca Cârciumaru: niște analfabeți.
Revolta lui Tudor este, mai degrabă, o incantație. Parcă-i imploră pe aceia care-i cer demisia: ”Sunteți și voi analfabeți, și mă susțineți, nu-i așa? Ah, ce m-ați speriat! Ah, ce vis urât!”
Iată ce a postat viceprimarul, pe facebook …
tudor paunescu
La Târgu Jiu, din nefericire, cei care se revoltă – deloc analfabeți, se sting imediat ce obțin – de la cauza revoltei lor – ceva cărniță pe ceva ciolan, iar cei umiliți public sunt despăgubiți atât de ieftin încât, la scurt timp după aceea, Tudor și gașca lui îi umilesc din nou, pe principiul:
”Bă, ia vino, bă, ‘ncoa!

Vreau să te scuip!
Cât mă coastă, bă, ca să te scuip?”
”Păi, dom’ vice, cu tot respectu’, știu și eu ce să zic, n-aș vrea
să vi se pară…
Plus că, vedeți bine, stați oțâr’șică, să mă spăl și io o țâră, să mă parfumez, că dacă mă scuipă Măria Ta …”
”Bravo, mă… Las-o-așea:
Hârrrrrrrccc…
Oh, ce poftă mi-erea!
Ia colea…
E bine așea, daaa?”
În orașul ăsta cu sclavi ieftini și mereu de vânzare, Tudor și ai lui sunt veșnici și stăpâni.
7 COMENTARII
  • cosmin_stejar 09.03.2016 la ora 18:06 pm
    Excelent si foarte bine scris, Narcis!
  • muciosu bosumflat 09.03.2016 la ora 20:34 pm
    ANALFABETII NU SUNT NUMAI ANALFABETI, EI SUNT SI PERICULOSI SPORGERSI...Cam asta a facut acest tanar necopt si cu nasul umed, finul primarului si viceprimar (ce STRUTOCAMILA!!!) A scuipat impotriva vantului, asta e... Postarea e ANTOLOGICA pentru definirea individului. De retinut si de facut cunoscuta publicului larg. De ce nu si in presa centrala...
  • Costi 09.03.2016 la ora 20:54 pm
    Cu ce inamici te bati tu, bre Adriene? Inamicii sunt cei ce-si bat joc de Brancusi zi de zi, il schimonosesc in fel si chip, isi iau diplome si onoruri pe seama lui, il capuseaza, il comemoreaza la aniversare si viceversa, in general ...fac pipi prin parc alatuti de Operele atat de grav afectate de „doctorii” buligani (acum cu barba rasa!)... Astia sunt inamicii facta de care ar trebui sa iei atitudine. de partea cui esti tu, Adrian Tudore???? Nu ti-as dori sa-ti creasca barba, ca sa intelegi acest lucru! Multi au crezut ceva in tine, dar se vede ca „haita” e mai asiguratorie. Te inseli, bre Tudore, bre... Se vede că ai luat barbă de la Strimbnulescu, un fel de boala grea si cebaluitoare. O ducere de nas si un orb al gainilor de-a dreptul ...stalinist!
  • HIR 10.03.2016 la ora 10:48 am
    Un bou la fel ca taicasu ,lepre pesediste pastorite de CA-CALINOIU SI CARCIUMARU
  • vai de curul nostru de formosi ce suntem 10.03.2016 la ora 11:26 am
    niciun primar de Gaureni si Partoieni nu s-ar putea exprima in aceasta scuipare de IDIOT comunitar, dar aminte unul de Tg Jiu???? Domnule, putem cere o expertiza psihologica? Pe cine avem noi in fruntea trebii??? Si ne mai miram de dispretul fata de institutiile statului la o mare parte din romani!
  • gorjanul 12.03.2016 la ora 9:57 am
    Ardei Umplut asta e viceprimar al mun'cip'ului Tg Jiu ? Cand ii pune in functii nu se uita un pic la ei ? Cum sa pui betiul asta gras ca un gogosar in asa functie importanta ?
  • Catalin Samu 14.03.2016 la ora 23:24 pm
    Saracul sculptor... Dumnezeu sa-l ierte! Pacat ca era talentat! Toata ziua il vedeam muncind ca un rob cand treceam pe strada atelierelor de creatie...
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.