Bacio, laureat la Festivalul Internaţional de Film "Toamnă la Voroneţ"
Bacio, laureat la Festivalul Internaţional de Film "Toamnă la Voroneţ"
Altele14 octombrie 2009

bacio
Fimul DA’LAS … NOSTALGIA, produs decaprita televiziunea Tele 3, regizat şi produs de Mihai Vulpe, alias Bacio, sub coordonarea cineastului Dumitru Călugăru, montat de Ovidiu Dina şi filmat de George Andreescu, Dan Popescu şi Lucian Albulescu, a obţinut, astăzi, la Festivalul Internaţional de Film „Toamnă la Voroneţ”, organizat la Gura Humorului de Media Pro Bucureşti şi Centrul Cultural Bucovina, premiul pentru cea mai bună regie şi cel mai bun regizor! În exclusivitate pentru GorjNEWS.ro, Bacio a declarat următoarele: „Filmul s-a bucurat de foarte multe aprecieri încă din timpul difuzării sale în cadrul festivalului. Majoritatea participanţilor au susţinut că  DA’LAS … NOSTALGIA este unul dintre cele trei filme din cadrul festivalului ce merită atenţie. Marele regizor Andrei Blaier a afirmat că este un film foarte bine făcut şi merită să fie premiat. Analistul Bogdan Ficeac a fost, şi el, foarte încântat de acest film. Îmi propun să mă ocup mult mai serios de acest domeniu”.
Versiunea integrală a filmului, aici.

4 COMENTARII
  • Mitrut Stanoiu 14.10.2009 la ora 14:06 pm
    Cand Mihai mi-a spus prima data, la o bere, despre proiectul asta (eu cunoscand in acel moment personajul Caprita) am crezut ca este o alta gluma tipica lui. Am primit apoi un mail in care imi spunea ca filmul lui a fost selectat in finala unui festival national. Este inca o dovada ca pasiunea, devotamentul talentul si munca sustinuta pot invinge in fata unui buget redus ! Felicitari Mihai ! Sper ca acest premiu sa fie rampa ta de lansare spre o cariera solida in domeniul asta !
  • Nea Costache 14.10.2009 la ora 19:55 pm
    Si pe aceasta cale tin sa-l felicit pe Bacio pentru acest succes al lui!
  • Vali 17.10.2009 la ora 1:30 am
    Doar cuvinte de lauda pentru cel ce a descoperit un Borat de Romania. Sunt convins ca daca nu era la festival, Caprita isi anunta candidatura pentru presedentie si avea mari sanse de a fi ales ;) . Ar fi intrat in turul 2 cu Ninel Potarca?? Borat versus Obama. FELICITARI MIHAI!
  • OANA 21.10.2009 la ora 17:27 pm
    NU GASI CUSUR, CAUTA REMEDIU. FELICITARI SI MULT SPOR IN CONTINUARE
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.