Bârcă, hotărât să candideze pentru șefia PD-L Gorj: ”Numai Ceaușescu candida de unul singur!”
Bârcă, hotărât să candideze pentru șefia PD-L Gorj: ”Numai Ceaușescu candida de unul singur!”
Ultra - Scurte10 octombrie 2013

Ion Bârcă, primarul din Turburea, nu renunță la ideea de a-și depune candidatura pentru șefia PD-L Gorj și spune că nu înțelege de ce este ţinut cu forţa în partid, dacă nu mai este dorit. Mai mult, Bârcă crede că totul i se trage de la faptul că a refuzat să susţină la alegerile parlamentare candidatul propus de PDL, un anume Robert Zgăbaia de care nu auziseră nici măcar colegii lui de partid.
„Mă bazez pe acei oameni care au fost membrii Partidului Democrat Liberal și acum nu mai sunt, dar care au avut funcții importante în acest partid și au ridicat partidul de a avut atunci 30% în județul Gorj. Am zis așa: candidez în condițiile în care voi avea o discuție cu Dan Vâlceanu, pentru că vreau să nu mă mai țină membru al Partidului Democrat Liberal cu forța, pentru că el la ședințe nu-mi trimite invitație. Eu cu ce sunt membru? Păi eu am muncit pentru Partidul Democrat Liberal. Nu vă dau nume, pentru că se știu oamenii care au muncit și au fost oameni de bază în PD-L, oameni cu caractere și dacă acei oameni vor fi în partid și ar candida nu m-aș înscrie în această cursă”, a precizat Ion Bârcă.
De asemenea, Bârcă susține că neînțelegerile dintre el și conducerea PD-L au început de la alegerile parlamentare, când nu l-a susținut pe „neica nimeni” candidatul PDL, Robert Zgăbaia.
„Nu  am fost de acord cu alegerile parlamentare, când ei au ieșit cu un neica nimeni. Asta este. Că nu l-am vrut atunci? Păi nu l-am vrut, pentru că nu am fost de acord ca ei să dicteze și eu să execut. Este democrație. S-a terminat cu legea aceea, când unii dictau și alții executau. Astea au fost aranjamentele lor și nu am vrut să le fac eu cărțile cum vor. Am arătat că am personalitate și voi arăta în continuare că-i stric apele”, a mai spus Ion Bârcă.
Mai mult, Bârcă a spus că va candida pentru șefia PD-L Gorj, deoarece nu i se pare normal ca Vâlceanu să candideze singur pentru conducerea partidului.
„Nu este normal să candidezi de unul singur. Numai Ceaușescu candida de unul singur. Dacă va face și alegerile pentru funcția de președinte a PDL exact cum a făcut la liga aleșilor locali, va câștiga sigur, pentru că se aleg ei între ei. Asta au făcut, iar restul au fost pioni”, a concluzionat Bârcă.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.