BASCHET/ Porter Troupe revine la Energia
BASCHET/ Porter Troupe revine la Energia
Alte sporturi4 iulie 2013

Baschetbalistul american, Porter Troupe, va reveni în această vară la Energia, după ce a evoluat sezonul trecut în Cipru, pentru Apoel Nicosia. Troupe a mai jucat pentru clubul gorjean în perioada 2008-2012. Un alt american, Louis Darby, şi-a prelungit şi el înţelegerea cu Energia, ceea ce înseamnă că se va reface cuplul extraordinar format de cei doi jucători în trecut, şi care era atât de iubit de către fanii târgujieni.
Noul antrenor al echipei, Florin Nini, l-a mai achiziţionat şi pe Cătălin Vlaicu de la Giurgiu. În afară de cei 3 jucători menţionaţi mai sus, doar Alionescu şi Gliga sunt siguri că vor face parte din lotul pentru sezonul viitor. Cu toate acestea, Nini spune că este în negocieri cu mai mulţi jucători valoroşi, şi că va crea o formaţie puternică la Târgu Jiu. „Certitudinile sunt Darby, Troupe şi Cătălin Vlaicu, plus Gliga şi Alionescu. În rest, suntem în tratative cu jucători, vă daţi seama că nu putem să pomenim nume. Insistăm mult în negocieri pentru a aduce jucători valoroşi, cu ajutorul cărora să creăm o echipă puternică şi o echipă cu care să ne putem îndeplini obiectivul, respectiv locurile 1-8”, a declarat tehnicianul.
Federația Română de Baschet va stabili, astăzi, programul sezonului regulat (2013-2014) din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Tot azi, va avea loc și tragerea la sorți pentru primul tur al Cupei României.
Energia va începe antrenamentele peste o lună.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.