BASCHET/Nikolic: "Suntem datori în faţa publicului"
BASCHET/Nikolic: "Suntem datori în faţa publicului"
Alte sporturi21 martie 2013

slobodan nikolicÎn urma eşecului suferit săptămâna trecută la Cluj, cu U Mobitelco (86-84), Energia Rovinari a pierdut orice şansă de a prinde un loc în play-off, şi nu îi rămâne altceva de făcut, decât să se pregătească pentru play-out. Antrenorul sârb al gorjenilor, Slobodan Nikolic, a încercat să explice situaţia în care a ajuns echipa în acest final de sezon: „Sincer, înaintea meciului de la Cluj, aveam cam 5% şanse la play-off, iar acum e clar că ele sunt zero. Poate doar dacă mai bate Dinamo pe CSM, noi să obţinem 3 victorii în ultimele meciuri, iar ei să nu mai câştige deloc. Realitatea e că am pierdut nepermis unele partide care trebuia câştigate: cu Timba, cu Farul, cu Giurgiu. Acolo s-a făcut diferenţa.”

Nikolic a vorbit şi despre viitorul său incert la cârma Energiei: „Acum, eu unul aş vrea să mai rămân pe banca Energiei şi pentru cele trei meciuri din sezonul regulat şi eventual pentru a juca în play-out. Dar, după partida cu Oradea, eu şi domnul Cumpănaşu o să avem o discuţie deschisă şi atunci se va hotărî ce şi cum”.
Până la play-out, echipa gorjeană mai are de disputat ultimele trei meciuri din sezonul regulat: cu CSM Oradea (acasă), BCM U Piteşti (deplasare) şi Dinamo Bucureşti (acasă). „Cred că suntem datori în faţa publicului să câştigăm ultimele trei meciuri sau măcar să dăm totul pentru a încerca asta. În meciul cu Oradea se poate întâmpla orice, şansele sunt 50-50, noi jucăm acasă şi am demonstrat că putem bate pe oricine, iar ei reprezintă o echipă foarte valoroasă, care va încerca să câştige şi la Târgu Jiu pentru a termina pe locul 1 sezonul regulat”, a conchis Nikolic.
Energia Rovinari – CSM Oradea, partidă contând pentru etapa 28 a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, va avea loc sâmbătă 23 martie, de la ora 20:30, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.
Mai multe, în Gorj-Domino.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.