Beton amprentat fărâmiţat şi arcade ruginite de 300 miliarde lei
Beton amprentat fărâmiţat şi arcade ruginite de 300 miliarde lei
Altele8 martie 2010

Gazeta de Sud: Odată cu zăpada, pe multe porţiuni din centrul Târgu Jiului s-a descuamat betonul amprentat, arcadele de metal au ruginit deja, pe alocuri, iar postamentele lor de beton sunt nefinisate. Din ce a răzbătut în presă până acum, edilii au îndatorat cu circa 300 miliarde lei vechi cetăţenii oraşului pentru această batjocură publică. Încet, încet, oraşul lui Brâncuşi devine o imensă cârciumă în care se serveşte doar mazăre.

Gorjeanul opinează că înfrângerea lui Ludovic Orban în confruntarea cu Crin Antonescu pentru preşedenţia PNL consolidează poziţia lui Dan Ilie Morega în fruntea PNL Gorj şi va determina excluderea sau izolarea opozanţilor acestuia. Impact în Gorj şi Pandurul punctează că nici de data asta Dan Ilie Morega nu a fost ales ca membru al Biroului Politic Central. Eu cred că, rămas fără grija lui Orban, Antonescu va avea mai mult timp ră reflecteze la ce  se întâmplă prin ţară şi îl va transfera pe Morega la unul din partidele comuniste conduse de Gheorghe M. Căpriţă.
Impact în Gorj demonstrează că, la Gorj, avem o poliţie de jucărie, foarte pricepută să prindă doar hoţii de găini care se predau singuri.
Acces TV: Prefectul Liviu Andrei are un nou corp de control, alcătuit din doi funcţionari publici – Ştefan Burgheci şi Melania Furma – anchetaţi în prezent de DNA. Jurnalul Naţional relatează că fostul şef al corpului de control, Nicolae Sichitiu, a fost schimbat după ce a depistat grave nereguli la Primăria Rovinari, condusă de finul prefectului, Doru Filip.

2 COMENTARII
  • Little Genius 16.03.2010 la ora 20:52 pm
    Mie imi place cum arata centrul asa cu cimentul ala crapat, descuamat, acele fiare ruginite. Fac parte din inteligenta lui nea arhitectu' cap de creta Florescu si din lucrarea lui Mazare. Eu nu stiu ce aveti cu ei, ca e marfa asa . Go Go Go taica Carciumaru ! Bani luati de ratatu de Mazare pentru o lucrare de nimic, dar asa-i la noi, in special la Targu Jiu :> Astept comentarii de la PSD-istii nostrii din Targu Jiu ca tare le place sa ridice in slavi culoarea rosie. Peace !
  • Catalin 18.11.2010 la ora 19:16 pm
    o arata el bine,dar nici macar nu sa finalizat si lau si reparat,acum ceva timp eram pe centru si niste municitori reparau la el ca se scorojise si dadeau cu lac peste...daca acuma dar peste cativa ani..
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.