“Bodyguardul – Forţe Speciale”, caută viitoare vedete Local Kombat
“Bodyguardul – Forţe Speciale”, caută viitoare vedete Local Kombat
Alte sporturiSport30 martie 2012

Adrian Motorga luptă într-o gală organizată de Eduard Irimia la Târgu Jiu

Peisajul sportului gorjean se îmbogățește în acest weekend cu o gală-eveniment organizată de celebrul promoter Eduard Irimia, vineri seară fiind programată în Sala Sporturilor din Târgu Jiu prima gală semifinală “Bodyguardul – Forţe Speciale”.
Bogdan Stoica şi Benny Adegbuy sunt cele mai importante nume care se vor afla pe fight-cardul galei semifinale “Bodyguardul – Forţe Speciale” de vineri, promoterul Eduard Irimia căutând cu prilejul acestei gale viitoare stele pentru circuitul mondial Local Kombat.
“Bodyguardul – Forţe Speciale” este un show dedicat forţelor speciale din Poliţie, Jandarmerie, SPP, dar şi din cadrul firmelor de pază, în care luptătorii se bat pe reguli de Local Kombat pentru premii totale în valoare de 15.000 de euro. În cadrul evenimentului sunt
programate patru piramide de calificare, câştigătorii urmând să aibă un loc asigurat la marea finală de la Timişoara, din luna iunie.

Meci pentru titlu de kick-boxing profesionist

Pe lângă superfight-urile celor doi eroi ai circuitului mondial Local Kombat, Bogdan Stoica şi Benny Adegbuy, Federaţia Local Kombat România şi Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact vor organiza în premieră, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, primul titlu de kick-boxing profesionist din ţara noastră, care îi va pune faţă în faţă pe sportivii de la categoria mijlocie (71 kg), Marius Tiţă şi Claudiu Bădoi.

Patru piramide după regulile Local Kombat

În total, în gala “Bodyguardul – Forţe Speciale” se vor disputa patru piramide, două la categoria +95 de kilograme, una de 95 de kilograme şi o alta la 85 de kilograme, unde se vor înfrunta bodyguarzi, luptători din Poliţie şi Jandarmerie. Meciurile se vor disputa pe durata a trei reprize de câte două minute, după reguli de Local Kombat. La categoria +95 de kilograme, spectatorii gorjeni vor avea ocazia de a-l vedea la luptă și pe Adrian Motorga, boxer gorjean care are în palmares titlul de vicecampion național la box.
Printre cei care vor urca în ring se numără şi veterani ai Local Kombat, Mihăiţă Golescu şi Marian Iordan. “Dacă vor reuşi să îi învingă pe Golescu şi Iordan, atunci înseamnă că au toate şansele să ajungă în Local Kombat”, a adăugat Irimia.
Învingătorii celor patru piramide ale fiecărui eveniment se vor întâlni în patru super-fight-uri, care vor decide noi eroi în Local Kombat.

Programul celor patru piramide:


85 de kilograme
Cristian Ristea (Găeşti) vs Radu Pralea (Cluj)
Alin Boroghină (Uricani) vs Alexandru Nedelcu (Galaţi)
95 de kilograme
Viorel Mărgineanu (Gherla) vs Florin Bradea (Bacău)
Dănuţ Hurduc (Iaşi) vs Mihai Ignat (Republica Moldova)
+95 de kilograme
Marian Iordan (Bucureşti) vs Marian Albişor (Iaşi)
Ciprian Iordache (Ploieşti) vs Adrian Motorga (Târgu Jiu)
+95 de kilograme
Mihăiţă Golescu (Râmnicu Vâlcea) vs Dragoş Georgescu (Ploieşti)
Alex Târnăveschi (Bucureşti) vs Răzvan Benche (Cluj-Napoca)

1 COMENTARII
  • Slv 04.06.2015 la ora 22:09 pm
    Motorga e insurat cu ***** orasului pentru o burta de mancare
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *