Buliga, lasă-ne!!!
Buliga, lasă-ne!!!
AltelePovara Brâncuşi10 martie 2010

Gazeta de Sud „minte” de îngheaţă apele: cică Sorin Lory Buliga, directorul Centrului de Cultură şi Artă „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu, se ocupă de promovarea imaginii lui Constantin Brâncuşi.

Cam aşa arată de foarte multe luni site-ul prin care Buliga, geologul – brâncuşiolog – sculptor şi, în general, impostor, îl promovează pe Brâncuşi în lume:

Ca să nu existe dubii, să vedem cine este deţinătorul domeniului www.constantinbrancusi.ro :

La 11 octombrie 2009, l-am rugat aici pe excelenţa sa, Florin Cârciumaru, să priceapă că primul lucru pe care trebuia să-l facă orice manager sănătos la cap, ca director al Centrului Brâncuşi, este un site. Cârciumaru nu a priceput. Eu sunt vinovat: trebuia să încep prin a-i explica diferenţa dintre un calculator si un televizor, dintre un mail şi o scrisoare, dintre domnia sa şi primarul pe care Brâncuşi l-ar fi meritat în oraşului lui.
Peştera Polovragi, peştera Muierilor, Cheile Galbenului, Cheile Olteţului şi parcul Parâng au trecut, pe şest, printr-o procedură a Ministerul Mediului şi Pădurilor de care autorităţile judeţene n-au avut habar, în custodia unei firme fantomă din Craiova, S.C. Buterfly SRL. De menţionat că în luna iunie 2009 expiraseră contractele de custodie de care au beneficiat Muzeul Judeţean Gorj şi Primăria Baia de Fier, iar şefii acestora nu s-au interesat de prelungirea lor. Detalii, în Pandurul.
Impact în Gorj a găsit primul primar din Gorj, pe Liviu Cotojman, la Roşia de Amaradia, care a refuzat să semneze recepţionarea unei lucrări făcute pe bani publici, în bătaie de joc.
(sursa fotografiei: www.mitrutstanoiu.ro)

2 COMENTARII
  • RTJ initiaza campania “Operele lui 12.03.2010 la ora 14:22 pm
    [...] dupa whois-ul ROTLD apartin articolului de aici . Raspandeste articolul [...]
  • Narcis DAJU 12.03.2010 la ora 16:36 pm
    In tacerea asta imbecila generala, cumparata de la ziaristi de carciumar cu voiaje periodice, pe bani publici, prin capitalele Europei, Mitrut Stanoiu are ceva de spus. Amanunte, aici: http://www.mitrutstanoiu.ro/2010/03/12/rtj-initiaza-campania-operele-lui-brancusi-neglijate-de-autoritati/comment-page-1/#comment-3804
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.