Cadre UCB, forțate să jure pe Biblie că o votează rector pe Luminița Popescu!  
Cadre UCB, forțate să jure pe Biblie că o votează rector pe Luminița Popescu!  
AlteleUltra - Scurte6 noiembrie 2014


S-au luat angajamente scrise studenților că o vor vota pe Luminița Popescu, iar despre decana Babucea se spune că a cerut unor subordonați să jure pe Biblie. În aceste zile, e-mail-urile de serviciu ale angajaților UCB au fost blocate, lucru profund ilegal ce ar trebui investigat și de instituțiile deosebit de speciale ale statului.
Cea care a condus, cel puțin în ultimii doi ani, UCB este, în realitate, Luminița Popescu. Adrian Gorun a fost mai mult plecat la București și pe câmpii, iar Moise Bojincă a fost un simplu executant care cerea voie și când mergea la toaletă. Situația semi-falimentară a UCB este adevărata carte de vizită a Luminiței Popescu.
Neavând cu ce să-și convingă colegii, Luminița Popescu și-a arătat în aceste zile adevărata față. Teama de DLAF, de DNA și de Parchetul General – structuri aflate în ultima fază de documentare a infracțiunilor săvârșite de ”echipa Adrian Gorun” – i-a sporit agresivitatea obișnuită. Așa se face că Luminița Popescu s-a apucat să audieze studenții cu drept de vot, să-i chestioneze asupra intențiilor de vot și chiar să le ia declarații – angajament că o vor vota.
În legătură cu decana Gabriela Babucea, gabriela babuceadovedită de GORJNEWS ca plagiatoare, mai multe cadre s-au plâns în aceste zile că au fost chemate și forțate să jure pe Biblie că o vor vota pe Luminița Popescu.
Un fapt profund ilegal: pe timpul campaniei electorale, din dispoziția Luminiței Popescu, au fost blocate email-urile de serviciu ale cadrelor UCB, fapt de o gravitate extremă. În acest fel, Popescu a vrut să se asigure că nu vor putea recepționa eventuale mesaje electorale transmise prin poșta electronică de contracandidatul ei. De altfel, mai mulți angajați UCB susțin că Gorun și Popescu violează frecvent corespondența electronică a angajaților UCB, prin intermediul unor persoane de la compartimentul IT. Mă rog, e posibil ca treaba cu violul să fi devenit, între timp, un tic pentru Adrian Gorun.

2 COMENTARII
  • cosmin_stejar 08.11.2014 la ora 12:04 pm
    Doua borfy si un porc de caine !
  • tezeu 08.11.2014 la ora 13:58 pm
    tezeu. Gresit, nu a jurat nimeni pe biblie.Doar ca inainte de a vota au trecut pe la un anumit birou din cladire au luat un bulletin de vot care era deja stampilat pe Lumi, iar la vot buletinul inaintat de comisie era stampilat in cabina tot pe Lumi doar ca stampila trebuia pusa intr-un anumit colt, dar in urna era introdus buletinul primit in acel birou. Buletinul cu stampila pusa intr-un anumit colt era dus persoanei din acel birou, care il da urmatoarei persoane........ SUVEICA COPII. Cum justificati prezenta altor personae decat membrii comisiei in cladire cand regulamentul de org a votarii interzicea aceat lucru.????
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.