Călinoiu, activitate ZERO BARAT. Sursa: site-ul de 3 miliarde al Consiliului Județean!
Călinoiu, activitate ZERO BARAT. Sursa: site-ul de 3 miliarde al Consiliului Județean!
Investigatii15 mai 2013

ion calinoiu

Cu trei ani în urmă, președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a inaugurat cu surle și trâmbițe cel mai scump site de instituție publică: www.cjgorj.ro Cât a costat? Numai 3 miliarde!

contract site

Site-ul Consiliului Județean este locul din care putem afla, de exemplu, conținutul rapoartelor de activitate ale președintelui Ion Călinoiu, pe care domnia sa are obligația legală de a le publica anual. Dar, ce să vezi? Surpriză! La rubrica aferentă rapoartelor de activitate, ultimul document publicat de Ion Călinoiu privește activitatea sa din … 2008!

Deci, sunt patru ani de când Călinoiu se sustrage obligațiilor sale legale de a-și publica rapoartele de activitate. Este o dovadă elocventă a disprețului său față de lege, față de gorjeni și față de Gorj.

Oricum, adevăratul său „raport de activitate” se poate vedea în oricare colț al acestui județ. E suficient să ne amintim la ce nivel era Gorjul în 2004, când Călinoiu l-a primit, la cheie, de la fostul președinte al Consiliului Județean, Nicolae Mischie. De pildă, cum arătau drumurile atunci și cum arată acum. Câte întreprinderi aveam atunci, și câte au mai rămas netocate la fier vechi. Dar, cel mai important, cum era reprezentat atunci județul, la nivel național, prin ce mână forte, și cum este acum. Călinoiu, Ponta, Teodorescu, Cârciumaru, Condescu și ceilalți nu sunt în stare să înceapă un drum, din 2007. În fiecare zi mint altceva, în legătură cu debutul lucrărilor pe tronsonul Rovinari – Bumbești Jiu. Dar, despre asta, într-un material separat.

1 COMENTARII
  • gorjanul 15.05.2013 la ora 18:23 pm
    Mai amaratule de agricultor parat , pe ce ai dat tu 3 miliarde ? Daca faceai saitul pentru fiutu cat ai fi dat pe el pe bune ? I-ti spun eu , cel mult 10 milioane lei vechi . Restul de bani unde s-au dus ? Intr-o buna zi vom citi la stiri despre arestarea ta ,,,,,
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.