Călinoiu, atac dur la Dian Popescu: ”Este obsedat să se răzbune pe şeful IPJ Gorj, Viorel Caragea!”
Călinoiu, atac dur la Dian Popescu: ”Este obsedat să se răzbune pe şeful IPJ Gorj, Viorel Caragea!”
Ultra - Scurte5 noiembrie 2013

Ion Călinoiu a lansat un atac dur la adresa liderul PNL Gorj, Dian Popescu, pe care îl acuză este „obsedat de soarta şefului IPJ Gorj”, că a intrat în cârdăşie cu cei care au pus judeţul pe butuci, şi că nu se ocupă deloc de colegiul în care a fost ales senator. Mai mult, Călinoiu crede că liberalii sunt nerealişti considerând că dacă au câştigat mai mulţi primari, cu sprijinul PSD, pot fi neloiali faţă de partenerii de alianţă.
„Noi am cedat iar ei se lăudau, prin birouri, că au câştigat de la PSD. Asta este o mare prostie, sunt nerealişti”, a declarat Călinoiu.
Călinoiu nu se oprește aici și continuă prin a-l critica pe Dian Popescu că se ocupă doar de „soarta sa şi a firmelor sale şi intră în cârdăşie cu cei care au pus pe butuci economia judeţului”, și că nu are nimic în comun cu obiectivele USL sau cu problemele cetăţenilor din Colegiul nr. 1 de Senat.
”Este obsedat doar să se răzbune pe şeful IPJ Gorj, Viorel Caragea, după ce a stat o noapte în arest!”, a mai adăugat Călinoiu.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • mirel 05.11.2013 la ora 16:28 pm
    mai nea ionica cap de musca , pai matale in loc sa-ti vezi de treaba de tot dai in stamba de o vreme, tii la jigodia de caragea mai ca la sfinti dar o sa-ti iese matale pe nas ce ....,,le legaturi or fi oare intre matale si cara--cioclu, sa fie oare oneroase??? nea ionica cap de musca zau ca de matale mie frica ,,ca o sa faci schibul de tura cu nea mischie care pe linga matalica a fost un erou al gorjului daca stau si ma gindesc pe vremea lui gorjul duduia iar acum nici nu mai pilpie a intrat in colaps de ce?????citi s-au infulecat din ciozvirtea asta de gorj ce zici nea ionica cap de musca???, caragea o fi luat si el o halca??? ce zici matale ia scarpina-te la ceafa aia de comunist sti cumva utilaje lui cocaragea cam pe unde or face rondul....tot prin minerit????ale matale nea ionica tot pe la sfaltari tot pe la drumuri ce zici????, pai ocupati-va mai de iele nu mai dati cu presupusul pe la televiziunile de c a c a t de prin tirgul asta mucegait, dute mai nea ionica si da cu stingul in dreptul pe la foootbal, tot indrugi multe si nevrute pentru caragea asta parca ar fi fiu-tu, nu-ti este rusine cid spui tot felul de baliverne,.....in loc sa-i spui derbedeului ca nu se mai poate cu comportamentul ala de talimb, de mitocan, de arendas, de stapin de sclavi, matale o tii ca o moara stricata, mai schimba macazul mai intreaba oamenii, mai una mai alta, nu ti-e rusine mai om de nimic ca tembelul de caragea a imbolnavit oameni, ca pe unii i-a dus in mormint vezi cazul marelui om de politie titu folcuti si altii, si tu o tiileanca cu cocaragea in dinti, nu vezi cap de musca,,ca politistii au luat-o ierarhic , nu vezi ca ,cacacaca....ministe rul de fiecare data a scos la iveala zeci de abateri ale caragioiului, nu vezi ca nu se mai poate, pai corpul de control a fost si pe timpul lui iagas, si al lui blaga si al lui berca si al lui stroie si s-au minunat de ce au gasit la gorj??????materialel e au scos cu virf si indesat ca jigodia nu are ce sa caute pe la politie ci doar pe la puscarie......si matale nea ionica cap de muscao tii larga....pai nu tie rusinica?????nu credeam ca si matalica nea ionica ai comportamentul puscariasului de claudiu matei si , ala cu nasul rosu din cauiza .......gerului sinteti penibili rau mai nea ionica, rau de tot, de ce nu-l trimiti si pe partenerul matale de suferinta cocaragea ....sa se duca pe la minister, pe la comisia de abuzuri din senat chiar si pe la igpr care este in subordinea lui....sa se plinga impotriva politistilor???? de ce mai nea ionica cap de musca????este mai usor sa te bagi matalica in fata martafoiului, si cu televiziunile de c a c a t din tg-jiu, de ce nu va duceti la bucuresti?????va ia aia la suturi pe-acolo????sa va fie rusine, in loc sa aparati politistii cercetati cu sutele....asa rezulta din raportul ministrului si sa vedeti va la ipj este o mare problema de comportament a jigodiei, matale te dai in stamba .......si-i ti parte, crezi ca nu se va face dreptate?????sa va fie rusine ........
  • ion 05.11.2013 la ora 16:30 pm
    mai nea ioane in loc sa-ti plimbi nepotii de dai in stamba pe la sticla de c a c a t pe la tg-jiu, tie frica cumva de scaun sau ca faci cumva schimb cu mantzog la pirnaie, acum…..de, ce sa zicem s-ar putea matale sti daca pica caragioiu, sa sti ca la ce are in cap numai c a c a t stricat s-ar putea sa-ti faca vreun cirlig, nu-ti doresc decit sa dea bunul Dumnezeu ca nepotii matale , copii sa aiba parte in viata lor de o dihanie cum este caragea , un cretin ordinar si sa citesti prin presa cum un derbedeu ii tine parte si sa-ti dai cu pumnii in cap………esti o canalie cacaragea a facut indicatori de performanta la FURAT ..... se plinge mereu caragea la voi ca daca va pica el ........veti fi colegi cu mantog si tu si circiumaru si voi ca niste cretini umblati peste tot sa l tineti in functii......
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.