Călinoiu bagă bani în firma fiului său, prin Clubul Energia
Călinoiu bagă bani în firma fiului său, prin Clubul Energia
Ultra - Scurte14 octombrie 2013


Președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, a recunoscut, într-un final, că farmacia deținută de fiul său, Robert Călinoiu, are, din 2009 până în prezent, contract cu Energia Rovinari pentru furnizare de medicamente, aşa cum a zis Marin Condescu, după ce, în prealabil, spunea că nu are nici o idee despre un astfel de contract.
”Nu ştiu despre ce medicamente vorbeşte. N-am nicio treabă cu farmacia fiului meu, nu ştiu dacă Energia s-a aprovizionat de aici”, declara Călinoiu, la puțin timp după ce Condescu l-a acuzat că farmacia controlată de fiul acestuia livrează medicamente pentru clubul sportiv energia.
Până la urmă, însă, Călinoiu a declarat că acest contract există, dar nu în valoare de 7 miliarde, așa cum a zis Condescu, ci de  800 de milioane de lei. Mai trebuie menționat și faptul că printre finanțatorii clubului Energia se numără și Consiliul Județean, astfel că o parte din banii alocați de Călinoiu pentru echipă ajung la firma deținută de fiul său.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • gorjanul 14.10.2013 la ora 14:20 pm
    Uite asa nea Calinoiule te scarpini in cap . Daca asa stau locrurile atunci esti incompatibil si trebuie ca Agentia Nationala pentru Integritate sa te cerceteze si sa te trimita cu tractoru la arat ogoarele natale din Valcea .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.