Călinoiu, contrazis de Giorgi în privința angajărilor de la Minprest
Călinoiu, contrazis de Giorgi în privința angajărilor de la Minprest
Ultra - Scurte14 octombrie 2013

Conducerea Minprest a anunțat că nici termenul de 15 octombrie, asumat de Ion Călinoiu, pentru angajarea celor peste 350 de expropriați, nu va putea fi respectat, în condițiile în care angajările sunt valabile doar până la sfârşitul anului.
Bugetul Minprest a fost aprobat de ministrul Niță, însă mai este nevoie de un aviz din partea Ministerului Muncii şi de aprobarea Ministerului Finanţelor, înainte de a se proceda la începerea negocierilor şi semnarea contractului cu CE Oltenia în vederea reangajării foştilor angajaţi ai firmelor sindicale.
„Bugetul a trecut de ministerul Energiei, trebuie să îl iau să îl duc la Ministerul Muncii, după care va ajunge la Finanţe. Acolo cred că va dura o zi, două după care va ieşi şi bugetul nostru. Eu zic că cel mai târziu marţi va fi gata. Începând cu marţi, cel mai târziu miercuri sperăm să-i angajăm pe toţi acei oameni. Sunt foarte multe semnături, a trecut prin foarte multe mâini, la Finanţe o să fie o singură persoană care se va uita peste el”, a  declarat Alin Văcaru, directorul adjunct al societăţii Minprest.
De asemenea, directorul Giorgi a anunțat că este imposibil de respectat termenul anunțat de Călinoiu, ceea ce era altfel, de așteptat, având în vedere că nu este prima oara când președintele CJ Gorj face promiuni legate de aceste angajări, promisiuni pe care, însă, nu le respectă.
„Nu o să le facem pe 15, până la sfârşitul săptămânii se fac. Marţi exclus, fizic nu e posibil, n-avem când. Trebuie făcute negocierile, trebuie semnat contractul”, a adăugat Giorgi.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.