Călinoiu, disperat după un post de vice în PSD Gorj! Cosmin Popescu nu poate să i-l dea
Călinoiu, disperat după un post de vice în PSD Gorj! Cosmin Popescu nu poate să i-l dea
Opinii26 februarie 2019

Călinoiu e disperat să prindă un post de vicepreședinte în PSD Gorj, la alegerile anunțate pentru duminică, și a pus o presiune de neimaginat pe Cosmin Popescu, de la care așteaptă susținere.

Actualul președinte al CJ refuză să percuteze, nu neapărat pentru că nu vrea, ci pentru că nu dispune, cu adevărat, de putere în partid. S-a spus că e susținut de primari, dar aceștia n-au mai primit bugetele de altădată, și par din ce în ce mai rupți de ”tandem”. Dincolo de minciuna cu ”Gorjul e un șantier”, după Cosmin Popescu va rămâne un lung șir de mușamalizări incredibile în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, DGASPC, IDP și alte structuri din subordinea CJ, în care e nevoie de aer curat, nu de cadavre penale ca Gigel Capotă.

Confruntat cu refuzul lui Cosmin Popescu, Călinoiu a umblat la cutia cu maimuțe, și a dat drumul în presă la un așa-zis caz bombă – droguri la DGASPC Gorj – care e, de fapt, un mare fâs.

Unul dintre protectorii lui Călinoiu din așa-zisul stat de drept, sună de vreo săptămână ziariștii, și m-a sunat și pe mine, să-i certe că n-au auzit de cazul secolului.

Despre ce e vorba: în timp ce Călinoiu conducea CJ-ul și Cotruna era șef la DGASPC, copii și adulți asistați de gunoaiele angajate pe șpagă chiar de mafia PSD, mai primeau câte-un hap, de liniștire, precum câinii ai turbați, fără niciun fel de prescripție medicală. Când a aflat că trebuie să plece din funcție, Cotruna a făcut o plângere penală, în disperare, despre propria-i activitate managerială, practic, așa cum încearcă acum Capotă, livrând zeci de pagini cu șantaje lui Cosmin Popescu, despre orori din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, de care ar fi vinovată mafia PSD și actanții ei.

Cazul e atât de fâs încât parchetul anti-mafia, adică DIICOT-ul, a uitat de el imediat după ce Cotruna a depus plângerea penală. Dovada? DIICOT-ul tocmai a recunoscut, oficial, că e, după doi ani, tot la stadiul de cercetări in rem.

Până la urmă, nu-nțeleg ce au cu Călinoiu și de ce nu-l pun și pe el vicepreședinte. Dacă îl acceptă pe Cârciumaru, care a făcut cel puțin la fel de mult rău, de ce le pute Călinoiu? Diferența dintre fiecare din cei 18 vicepreședinți, ”aleși” dinainte, și Călinoiu, e una singură: cei 18 n-au avut încă puterea de a comite ororile pe care Călinoiu le-a săvârșit deja. Dar abia așteaptă, și mulți dintre ei îl vor depăși, cu siguranță, în atmosfera aceasta de batjocorire pe față a legii, a Gorjului, și a gorjenilor, instaurată de mafia PSD, cu concursul ”oamenilor legii”.

Ieri, înainte să se pronunțe corpul de control al Ministerului Sănătății, Cosmin Popescu a anunțat oficial că Gigel Capotă nu va fi schimbat. Despre asta e vorba, în rahatul ăsta trăim.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.