Călinoiu revine în AGA CS Pandurii: ”Condescu trebuie suspendat imediat!”
Călinoiu revine în AGA CS Pandurii: ”Condescu trebuie suspendat imediat!”
Ultra - Scurte17 octombrie 2013

Consiliul Județean Gorj va reveni în Adunarea Generală a Acționarilor de la Pandurii, a anunțat Ion Călinoiu. Acesta a declarat că a luat această decizie după ce a primit invitația de a se alătura acționarilor echipei Pandurii din partea lui Laurențiu Ciurel, și că face acest lucru pentru menţinerea performanţei la echipa de fotbal.
Mai mult, Ion Călinoiu crede că se impune suspendarea imediată din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie a lui Marin Condescu şi preluarea sarcinilor administrative de către preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.
„Trebuie suspendat pentru că omul acesta nu se poate concentra, în situaţia în care se află, ca să asigure condiţiile necesare la echipa de fotbal”, a declarat Călinoiu.
În replică, Marin Condescu a declarat că decizia lui Ion Călinoiu de a reveni în AGA Pandurilor este una inexplicabilă. În plus, Condescu îi cere lui Călinoiu să dea o declaraţie scrisă, în care se fie menționat că, în cazul în care echipa de fotbal va avea nevoie de bani, e dispus să facă împrumuturi la bancă.
„Dacă vrea să revină în AGA, să aducă de acasă, 2,7 milioane de euro şi o să vedem noi când o să le returnăm. Să se ducă să facă împrumut la bancă”, a precizat Condescu.
Detalii, aici.

3 COMENTARII
  • gorjanul 19.10.2013 la ora 12:00 pm
    Calinoiu nu are nevoie sa imprumute de la banca 2,7 milioane de euro fiindca banii astia el ii tine pe frigider pentru mici cumparaturi . Daca vrea poate sa aduca din conturile personale din Elvetia si 100 de milioane de euro , insa nu vrea sa aduca , el vrea sa fure de la Pandurii si sa depuna in Elvetia . E simplu , baiat destept nea Ion Calinoiu .
  • gorjanul 20.10.2013 la ora 9:56 am
    Calinoiu intra luni dimineata in Consiliul judetean . Trebuie suspendat imediat . Cum i ti suna pe la urechi nea' Ioane Calinoiule de la Valcea ? Nea' Ioane , cred ca ai furat de 10 ori mai mult ca si Condescu . Las' pe altii sa vorbeasca . Macar Condescu a facut la Pandurii ceva ce nimeni din Gorj nu a reusit . Cu toate pacatele sale , care oricum sunt mult mai mici si mai putine decat ale tale ,,,,nea' Ioane .
  • Ion Popescu 21.10.2013 la ora 9:24 am
    Bolsevicul cu burtoi nesimtit ! Cine nu-i cu voi, este impotriva voastra ? Hai, sictir comunistule! Lasa, ba, organele abilitate sa stabileasca vinovatii !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.