Călinoiu sare în apărarea lui Caragea: ”Dacă acuzațiile sunt reale, de ce nu este demis?”
Călinoiu sare în apărarea lui Caragea: ”Dacă acuzațiile sunt reale, de ce nu este demis?”
Ultra - Scurte1 noiembrie 2013

Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj, a sărit în apărarea șefului IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea, după ce un raport făcut în urma unui control al IPJ Gorj a fost dat publicității. Astfel, Călinoiu a declarat că cele afirmate în acel raport, întocmit de Ministerul de Interne, reprezintă o denigrare a activităţii comandantului Viorel Caragea. Mai mult, Călinoiu a precizat că acele controale la IPJ Gorj sunt tendenţioase și că nu reflectă realitatea.
„E o campanie de denigrare a activităţii din cadrul Inspectoratului Judeţean şi implicit de prejudiciere a imaginii judeţului Gorj. Faptul că aceste lucruri sunt date spre mediatizare scot în evidenţă incapacitatea profesională a organelor de control şi a celor de la ministerul de resort care nu pot să se pronunţe prin decizii ferme în luarea unor măsuri şi atunci este foarte clar că acele controale iniţiate de la centru sunt unele superficiale şi unele tendenţioase, să apere de altfel pe cei ce sunt certaţi cu legea”, a declarat Călinoiu.
De asemenea, Ion Călinoiu a spus că liniștea din județul Gorj se datorează lui Caragea și se întreabă, dacă acele lucruri sunt reale de ce nu se ia măsura demiterii.
„Eu zic că lucrurile astea de control intern şi mai ales la nivelul acestor instituţii care trebuie să aibă decizie fermă nu trebuiesc mediatizate. Dacă se adevereşte ce se spune acolo, de ce nu se ia măsura, de ce nu-l demite? Dar eu ştiu că aşa cum se zice acolo, măsuri abuzive asupra celor certaţi cu legea şi din interiorul acestei activităţi deranjează şi sunt auziţi reclamagii. Acelaşi grup de reclamagii se duc şi sunt portavocea a neregulilor din judeţul Gorj şi sunt luaţi în calcul”, a încheiat Călinoiu.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • Ion Popescu 01.11.2013 la ora 11:59 am
    Pentru ca-l apara haita rosie! Te faci ca ploua? A mai zis si betivanul de la primarie ca el reprezinta legea; ce conteaza parerea lui Calinoiu? o fi vreo instanta?
  • lincomodu 01.11.2013 la ora 16:39 pm
    javare ordinare corupte ce sunteti........caragea face liniste sa furati voi linistiti. mai nea ioane in loc sa-ti plimbi nepotii de dai in stamba pe la sticla de c a c a t pe la tg-jiu, tie frica cumva de scaun sau ca faci cumva schimb cu mantzog la pirnaie, acum.....de, ce sa zicem s-ar putea matale sti daca pica caragioiu, sa sti ca la ce are in cap numai c a c a t stricat s-ar putea sa-ti faca vreun cirlig, nu-ti doresc decit sa dea bunul Dumnezeu ca nepotii matale , copii sa aiba parte in viata lor de o dihanie cum este caragea , un cretin ordinar si sa citesti prin presa cum un derbedeu ii tine parte si sa-ti dai cu pumnii in cap.........esti o canalie
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.