Călinoiu, un nou atac la Antonescu: ”Își pierde credibilitatea din cauza discursului populist!”
Călinoiu, un nou atac la Antonescu: ”Își pierde credibilitatea din cauza discursului populist!”
Ultra - Scurte4 noiembrie 2013


Vicepreședintele PSD Ion Călinoiu a lansat, încă o dată, prin intermediul unui interviu acordat platformei pesurse.ro, un nou atac la președintele PNL, Crin Antonescu, pe care îl acuză de discursuri populiste și despre care spune că „își pierde credibilitatea” în fața electoratului prin atacurile repetate la PSD. Mai mult, Călinoiu a declarat că este inacceptabil ca într-o alianţă, un partid să crească pe umerii celuilalt.
”Dacă dânsul vrea să-și facă la modul acesta populist campanie electorală, greșește, și nu pierde numai dânsul, pierde Romania, nu mai e interesul nostru să punem țara în pericol, ci interesul nostru e să acționăm pentru a ajunge și noi într-o stare de normalitate, ca fiecare să poată, într-un viitor apropiat, să o duca mult mai bine, să aibă locuri de munca, să aibă liniștea lui sufletească. […] Dacă ținem acest dialog absurd, prin declarații cum ni se năzăresc noaptea în vis, nu o sa facem niciodată nimic. Eu sunt convins că și de data aceasta, premierul sau un lider care și-a asumat responsabilitatea, să îndrepte lucrurile în țară.  Asta îl va readuce iar doua săptămâni cu picioarele pe pământ și vom lucra în continuare”, a declarat Ion Călinoiu.
Mai mult, președintele social-democrat a mai adăugat că niciodată PSD-ul n-a ameninţat că  nu-l va mai susţine pe Crin Antonescu la prezidenţiale și că liderul liberal trebuie să înţeleagă că important este sprijinul electoratului, nu al unei formaţiuni politice.
”Niciodată PSD-ul nu l-a amenințat de nesusținere pe Crin Antonescu în eventuala sa candidatură la Presedinția României. Este angajamentul ferm și legiferat la Congresul partidului. Lucrul asta îl face, însă, pe fata Crin Antonescu prin atitudinea sa, el își pierde, de fapt, credibilitatea în fața electoratului. Scăderea în sondaje și procentele mici trebuie să-l alarmeze, că acolo nu e vorba de sprijinul PSD-ului, e vorba de sprijinul electoratului pe care trebuie să-l aduci la vot, pe care trebuie să-l lămuresti să te voteze. Deci lucrul ăsta îl pierde, nesusținere nu din partea unei forțe politice, ci din partea electoratului, și-l creează cu știință sau fără stiință dl Crin Antonescu”, a declarat presedintele CJ Gorj.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.