Campanie GORJNEWS: Cu nesimțirea, la control!
Campanie GORJNEWS: Cu nesimțirea, la control!
AlteleUltra - Scurte4 decembrie 2014

 
[youtube]T_Nx0B8OO40&list[/youtube]
Fiecare campanie electorală constituie pentru majoritatea șefilor de instituții publice din Gorj un prilej de terfelire a legii, de sfidare a omului de rând și de etalare a unei nesimțiri fără margini. Fiind puși politic în scaune, ei se transformă în propagandiști politici pe viață și pe moarte, își terorizează subordonații, cunoscuții și rudele să voteze ”corect”, fac tot posibilul să stoarcă, prin orice mijloace, bani pentru partid, chiulesc de la serviciu și se afișează, ostentativ, la acțiuni politice electorale.
Șefii de instituții publice din Gorj se mândresc și chiar colecționează frenetic apariții media care demonstrează că ei chiulesc de la serviciu și încalcă legislația care-i obligă să fie apolitici. Probabil că fiecare încearcă să-și realizeze câte un dosar de presă prin care să-și probeze, după campanie, slugărnicia față de partid, ca argument suprem al rămânerii în funcții.
Anul acesta am avut două campanii electorale, fapt care i-a determinat pe mulți șefi de instituții să – și abandoneze sarcinile manageriale și să se dedice propagandei electorale.
Pentru că nu peste mult timp urmează noi campanii electorale, în care nu vrem să mai fim sfidați de șefi de instituții care se mândresc că încalcă legea, GORJNEWS demarează campania de presă intitulată ”CU NESIMȚIREA, LA CONTROL!”. În cadrul acesteia, vom proba și vom mediatiza șefii de instituții care s-au implicat ilegal în ultima campanie electorală, ce prevederi legale au fost încălcate, ce repercusiuni suferă, cine îi protejează, cum și de ce. Totodată, vom evalua și felul în care instituțiile publice înțeleg să respecte legislația cu privire la accesul la informațiile de interes public.

Pentru derularea acestei campanii, vom beneficia de sprijinul voluntar al Grupului de Acțiune în Interes Public, organizație nonguvernamentală ce își propune, printre altele, depolitizarea și transparentizarea instituțiilor publice.
Până în prezent, deținem dovezi foto – video legate de implicarea în campania electorală a următoarelor persoane susținute politic în diverse funcții:
Bebe Viorel Ionică, secretar de stat în Ministerul pentru Societatea Informațională
Romeo Chiriac – director AJOFM Gorj
Rodica Ghimiși – director Casa de Pensii
Daniel Bondoc – director Casa de Asigurări de Sănătate
Tiberiu Tătaru – director Spitalul Județean
Marius Boeriu – director Direcția de Sănătate Publică
Nicolae Girorgi – director Agenția de Protecția Mediului Gorj
Gheorghe Cocină – director Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale
Dumitru Hortopan – director Muzeul Județean
Ovidiu Cârstoc – director Direcția Silvică
Theodor Popescu – director Serviciul de Gospodărire a Apelor
Ion Tudor – director Secția de Drumuri Naționale
Ion Ișfan – inspector general la Inspectoratul Școlar
Petre Nanu – inspector general adjunct la Inspectoratul Școlar
Gheorghe Nichifor – director Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu
Gheorghe Porumbel – director Doina Gorjului
Mihai Prunariu – președinte Pandurii Târgu Jiu
Andrei Maioreanu – director general adjunct Hidroelectrica – Serv
Gheorghe Milosteanu – director general MEDSERVMIN
Gabriel Giorgi – director MIPREST
Adrian Tudor – director adjunct MINPREST
Această listă este în curs de actualizare.
Așteptăm să ne sprijiniți în această campanie, scriindu-ne la [email protected], sau postând comentarii în sprijinul demersului nostru.

3 COMENTARII
  • gorjanul 04.12.2014 la ora 12:21 pm
    DNA ul Craiova ar trebui sa se fi sesizat de azi dimineata deja cu privire la aceste fapte grave de coruptie . fiindca toti acesti directori platiti cu sume imense din bani publici ar fi trebuit ca in campania electorala sa fi fost prezenti in institutiile pe care le ,,,, conduc , sa fie in slujba si la dispozitia cetatenilor nu la dispozitia neo-comunistilor Calinoiu , Carciumaru sau Ponta . Interesant si necesar acest demers al GorjNews .
  • Lex 04.12.2014 la ora 15:14 pm
    cand o sa vina la Gorj ,DNA-ul o sa ceara un troleu articulat sa aibe loc toti coruptii din judet cand sunt dusi la audieri!
  • h. 04.12.2014 la ora 19:10 pm
    Nu stiam ca nesimtirea e diagnostic pentru care se da concediu medical.Probabil de cand cu Titus Bondoc la Casa de Asigurari s-au schimbat regulile.Bondoc agreeaza nesimtirea,altfel nu ar putea fi casatorit cu viceprimarita si automat cu umbra lui Ponta :-)
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.