Campionii INCOMPETENȚEI din Primăria Târgu Jiu sfidează suporterii Pandurilor! Derby-ul cu Steaua se joacă la Severin, deși stadionul din Târgu Jiu este intact!!!
Campionii INCOMPETENȚEI din Primăria Târgu Jiu sfidează suporterii Pandurilor! Derby-ul cu Steaua se joacă la Severin, deși stadionul din Târgu Jiu este intact!!!
De cititFotbalInvestigatiiUltra - Scurte15 iulie 2015

Carul cu proști pare să se fi mutat definitiv și cât se poate de oficial la Târgu Jiu, din moment ce edilii acestui oraș nu sunt în stare nici măcar să demoleze vechiul stadion, în condițiile în care echipa Pandurii a fost mutată la Severin, sub pretextul că la Târgu Jiu se lucrează la noul stadion. Vechiul stadion este intact, iar gazonul pare perfect pentru fotbal. Deși contractul de execuție a noului stadion a fost semnat chiar în prezența premierului Victor Ponta, în data de 16 mai a.c., până acum nu s-a clintit niciun fir de iarbă. Până și gunoaiele rămase în lojele oficiale, de la ultimul meci, din 24 mai a.c., sunt intacte și la locul lor!
În Târgu Jiu nu s-a construit nimic în ultimii 25 de ani, cu excepția unui mall realizat cu finanțare exclusiv privată. Orașul lui Brâncuși este mult înapoia reședințelor județelor limitrofe. Nimeni nu se aștepta, însă, ca edilii locali să nu fie capabili nici măcar să demoleze vechiul stadion, pe locul căruia la ora asta ar fi trebuit să fie în plină desfășurare construirea noului stadion.
Ca să mai potolească nemulțumirile localnicilor, pentru care deputatul de Târgu Jiu Victor Ponta n-a creat absolut niciun loc de muncă și n-a adus niciun investitor, în cei 15 ani de când îi reprezintă în Parlament, premierul a venit personal, în data de 16 mai a.c., pentru a semna contractul de execuție a noului stadion.
ponta stadion targu jiuDeși autoritățile locale cunoșteau că imediat după 24 mai a.c., când a fost programat ultimul meci de ”acasă” al Pandurilor, se puteau apuca de demolare, au ignorat cu desăvârșire acest aspect. În condițiile în care în caietul de sarcini construirea noului stadion este prevăzută a dura 7 ani (!!!), se pare că durata efectivă va fi mult mai mare, din moment ce Primăria Târgu Jiu nici măcar nu a atribuit la momentul actual contractul de demolare a vechiului stadion.
Privind fotografiile alăturate, veți constata că vechiul stadion era perfect pregătit pentru a găzdui derby-ul cu Steaua, de sâmbătă. Și, totuși, meciul se va juca la Severin, deoarece se știa că la ora asta vor fi în toi lucrările la noul stadion!!!
stadion targu jiu 1stadion targu jiu 3Până și gunoaiele rămase în lojele stadionului, de la ultimul meci, din 24 mai a.c., sunt intacte și la locul lor…
gunoaie in loja
Totuși, liderii PSD Gorj care conduc și clubul Pandurii de un an și jumătate s-au grăbit să decoperteze, de câteva luni, singurul teren pe care se puteau antrena viitorii fotbaliști de la Centrul de copii și juniori, precum și rezervele de la Pandurii II. Cu toate acestea, nu s-a pus niciun fir de gazon în loc, copiii și fotbaliștii de la Pandurii II fiind nevoiți să facă naveta zeci de km spre terenuri improprii din județ. De un an și jumătate, principalul decident la Pandurii Târgu Jiu este Laurențiu Ciurel, manager al Complexului Energetic Oltenia, fost vicepreședinte PSD Gorj, urmărit penal alături de Victor Ponta în Dosarul Șova.
teren demolatÎn aceeași țară, dar într-un oraș cu edili normali la cap, adică la Craiova, lucrurile decurg normal, la construirea noului stadion.  video-procesul-de-demolare-al-vechiului-ion-oblemenco-aproape-de-final-noul-stadion-al-craiovei-va-costa-55-de-milioane-de-euroÎntrucât licitația pentru demolarea vechiului stadion a fost organizată extrem de târziu, până la semnarea contractului va mai trece mult timp. O firmă locală, S.C. GRIMEX S.A., aparținând fostului sponsor al echipei, Nicolae Sarcină, a contestat la CNSC modul de derulare a licitației adjudecate de firma clujeană SMZ Impex SRL.
Cel mai probabil, în acest an nu se va demara construirea noului stadion. Și, totuși, Pandurii au fost mutați INUTIL din oraș, numai și numai din cauza incompetenței autorităților locale.

1 COMENTARII
  • gorjanul 15.07.2015 la ora 16:10 pm
    Narodanii astia de Carciumaru si Calinoiu nu sunt in stare nici macar sa demoleze ce a construit ,,,,Ceausescu .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.