Caragea, apărat și ”periat” de Călinoiu: ”Este prea exigent și performant!”
Caragea, apărat și ”periat” de Călinoiu: ”Este prea exigent și performant!”
Ultra - Scurte25 noiembrie 2013

Președintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, nu a pierdut șansa de a-și arăta, iarăși, public susținerea pentru șeful IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea. Astfel, invitat la o emisiune de la postul local TV Sud, în ciuda tuturor plângerilor penale pe care Caragea le are pe numele său, Călinoiu nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa șefului IPJ Gorj, pe care l-a caracterizat ca fiind ”prea exigent și extrem de competent”.
”Eu am spus că este un om care și-a făcut treaba, și-a făcut pe deplin datoria. Avem, iată, chiar dacă au fost controale repetate la sesizări repetate de același grup, sub influențe probabil de aceeași oameni influenți, care au interesele lor. A reieșit un singur lucru: este exigent, poate prea exigent cu cei din aparat, dar este performant, fiind printre primele inspectorate din țară”, a declarat Călinoiu.
Mai mult, întrebat dacă nu are nici o îndolială în privința șefului IPJ Gorj, Călinoiu a dat un răspuns oarecum evaziv.
”Nu sunt eu acela să-l evaluez. Nu am competențele astea. Eu văd care e atmosfera în județ, vis-a-vis de siguranța cetățeanului, de ordine și disciplină.  Ne critică lumea, cele mai multe radare sunt în Gorj. Își face datoria. Eu știu că domnul Dobrițoiu a ținut o comisie fără cvorum. A spus-o liderul de grup al senatului din PSD, domnul Ilie Sârbu. S-au luat măsurile corespunzătoare, s-a discutat am înțeles și la nivelul USL”, a adăugat Călinoiu.
Detalii, aici.

4 COMENTARII
  • gorjanul 25.11.2013 la ora 14:03 pm
    Asa o fi ma' nea' Ioane Costreie , ca prea o spui cu foc .
  • dan sirbu 25.11.2013 la ora 16:08 pm
    DOMNULE CALINOIU - UN COMANDANT EXIGENT ESTE IN PRIMUL RAND UN OM BINE PREGATIT PROFESIONAL,CORECT,RESPECTAT DE SUBORDONATI SAI PENTRU CAPACITATEA DE A DEMONSTRA CA ESTE UN BUN MANAGER-SI NU IN ULTIMUL RAND OM. CEL CARE ISI UMILESTE , JIGNESTE,TIPA , ARANJEAJA PROMOVARILE PE PRINCIPIUL ""PUN SEF PE CINE VREAU "" DEMONSTREAZA CA NU ARE CE SPUNE , SLABA PREGATIRE PROFESIONALA , INCEARCA SA DOMINE PRIN FRICA-NU PRIN RESPECT-UMILIND -DE
  • stan patitu 25.11.2013 la ora 20:52 pm
    Calinoiule , dupa ce ca esti urat mai esti si ...doctor... ? Doctor Costreie si doctor Shenila ! Astazi stegul libertatii e purtat de carciumari ... KaKao !
  • Mihai 08.12.2013 la ora 18:08 pm
    I.L CARAGIALE se rascoleste in mormantat ! Televiziunile din Bucuresti ar trebui sa trimita reporteri sub acoperire in Gorj si Capatos si " Un show pacatos" ar fi pe locul 10 la audienta! Pacat pt amintirea numelui Ponta in articol pt care am o stima deosebita! Sarbatori Fericite d-lui si familei!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.