Caragea închide ziare şi promite că arestează ziarişti
Caragea închide ziare şi promite că arestează ziarişti
Altele26 august 2011

Ziarul de Investigaţii GORJNEWS nu a mai apărut în ultimele săptămâni pentru că Viorel Salvador Caragea a ordonat închiderea lui. Presiunile exercitate de Caragea au fost atât de mari încât domnului Narcis Daju, fondatorul GORJNEWS, i s-a propus să-şi omoare propriul proiect, să-şi închidă ziarul, doar pentru a i se face pe plac comandantului IPJ Gorj.

Cel puţin la fel de grav este faptul că, recent, Viorel Salvador Caragea s-a angajat faţă de un important lider politic că-l va aresta pe Narcis Daju, pentru a rămâne, în schimb, pe mai departe, în scaunul de inspector şef al IPJ Gorj.
Dacă în Gorj există instituţii care apără democraţia şi ordinea constituţională, să se autosesizeze. Dacă nu, să rămână aliniate în mafia transpartinică şi multi-instituţională care macină Gorjul.

2 COMENTARII
  • Pungasii Gorjului 26.08.2011 la ora 13:34 pm
    Respect in mod deosebit munca dumneavoastra domnule Narcis Daju, sunteti printre putinii oameni din Gorj care au curajul sa arate lucrurile exact asa cum sunt,.Insa dupa cum simtiti pe propria piele cei vizati in articolele dumneavoastra incearca sa va intimideze pentru a va inchide gura, nu cred ca sunteti omul care sa se lase intimidat de acesti "pungasi cu functii" si sper sa continuati dezvaluirea ilegalitatilor si neregulilor ce se petrec in acest judet. Acesti "pungasi cu functii" trebuie sa inteleaga ca nu vor avea mereu statutul din prezent si sunt mari sanse sa vina si ziua cand vor fi trasi la raspundere.
  • un cititor 27.08.2011 la ora 21:10 pm
    Domnu DAJU multa bafta pe viitor si sper sa nu va lasati intimidat de domnu CARAGEA!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.