Caragea îşi acuză subalternii că îl toarnă la presă
Caragea îşi acuză subalternii că îl toarnă la presă
Investigatii8 octombrie 2011

Vrăjitorul obosit e panicat şi tot mai aproape de K.O.

Inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, comisarul şef Viorel Salvador Caragea, s-a uitat cam mult la filmele cu mafioţi. Mai rău ca o babă care sună la 112 reclamând că pisica vecinului i-a furat raţa din grădină, şeful poliţiştilor gorjeni îi bănuieşte pe toţi subalternii de complot şi aruncă vorbe în stânga şi în dreapta pentru a-i îmbârliga între ei. Strateg obosit, Viorel Caragea dezbină poliţiştii şi îi acuză pe nedrept. Ca să fie sigur că nicio caschetă albastră nu mai comentează la ordinele sale, şeful IPJ Gorj, cunoscut în rândul subalternilor cu numele de cod Dihorul, acuză pe toată lumea pentru a distrage atenţia de la propria persoană.
Pentru ca nimeni să nu comenteze că unii fini de-ai săi muşcă din bugetul IPJ Gorj mai mult decât alţii, comandantul Caragea îi acuză de „sifonare” pe mai toţi poliţiştii. Ultima ieşire la rampă a Dihorului a avut loc în cadrul unei şedinţe desfăşurate la Poliţia Municipiului Târgu-Jiu, când onorabilul şi distinsul şef de Miliţie, pardon … Poliţie, l-a ridicat în picioare pe un subofiţer pe nume Bărăgan. Nu i-a ordonat să ia poziţia de drepţi pentru a discuta chestiuni de serviciu, ci doar ca să-l acuze că este „sifonul” ziariştilor. În realitate, poliţistul cu pricina o fi vreun respectabil subofiţer, n-o fi, cert este că nu discută cu ziariştii. Cel puţin cu noi, cei de la GORJNEWS, sigur nu.
Cu toate astea, şeful IPJ Gorj l-a acuzat că vorbeşte cu presa. În final, orice discuţie în ţara asta, chiar dacă nea Caragea nu o ştie, este liberă. Să discuţi cu ziariştii nu prezintă nicio problemă când nu ai ceva ilegal de ascuns. Din păcate, se pare că „Il Comandante” Caragea are ceva de ascuns şi îi terorizează pe poliţişti până îi aduce la tăcere. E adevărat, tehnica sa este una ce dă rezultate, pentru că mulţi miliţieni şi puţini poliţişti se tem să vorbească de abuzurile pe care le face comandantul.
Tăcerea a fost instaurată la IPJ Gorj, iar singurul care vorbeşte este Caragea. Nu contează că uneori vorbeşte prostii, important este că şeful IPJ Gorj este pe val; nu contează că a pus pe funcţii importante poliţişti care au afaceri în spate, nu contează că prinde doar borfaşi mizerabili care fură de foame, nu contează nimic, atâta timp cât Viorel şi Salvador şi Caragea (trei personalităţi într-una singură) este şeful, iar celorlalţi le tremură chiloţii în cur de teama lui.

2 COMENTARII
  • Amicii Mediului 08.10.2011 la ora 10:59 am
    Este IMPERIOS NECESARA - ERADICAREA MAFIEI din Politia Gorj.
  • gica 10.10.2011 la ora 15:51 pm
    Pai doar daca se pune lacat pe usa inspectoratului si toti ar fi trimisi ,,,la pascut , alta solutie nu este.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.