Caragea scoate la licitaţie postul lui Tatomir
Caragea scoate la licitaţie postul lui Tatomir
Investigatii8 octombrie 2011

Dihorul a aflat că nu mai scriem de el, dar nu i-a ajuns. El vrea neapărat să nu mai scriem de nimeni!

Numit politic la conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj în iulie 2009, Viorel Salvador Caragea a reuşit să reziste mai bine de doi ani, corupând superiori din Inspectoratul General al Poliţiei Române şi din Ministerul Administraţiei şi Internelor şi instaurând un regim de teroare printre poliţiştii gorjeni. Caragea a inventat şi protejat anumite circuite ale banilor negri şi, bineînţeles, s-a aşezat în calea lor, ca să aibă cu ce „premia” superiorii de la Bucureşti, care au închis ochii la toate neroziile lui, începând cu modul dezastruos în care a coordonat căutările băieţelului Costi Velcev, în vara lui 2009, la Rânca, continuând cu inventarea, din ordin politic, a unui furt de cărbune imens de la două cariere de lângă Motru ş.a.m.d.
Viorel Salvador Caragea este poliţistul din România cu cele mai multe plângeri penale depuse de subordonaţi împotriva sa. Infantil, ca un adult care nu a avut jucării când a fost mic, Caragea e pasionat la culme de aparatura de interceptare a comunicaţiilor, din dotarea Biroului de Operaţiuni Speciale din IPJ Gorj. La conducerea acestei structuri, cu ajutorul protectorilor săi din IGPR şi MAI, Dihorul cunoscut şi sub indicativul de Citronadă l-a numit pe unul din finii săi din poliţie, Cristi Popescu. Recunoscător şi slab de înger şi, probabil, de intelect, finul nu-i refuză niciodată naşului poftele în materie de interceptări. În afara faptului că ascultă ilegal telefoanele persoanelor ostile lui, Caragea s-a perfecţionat şi în interceptarea convorbirilor oamenilor politici, din pornirea bolnavă de a-i îmbârliga şi de a le demonstra puterea şi forţa sa.

De ce scriem iar despre Caragea

Mă feresc cât pot de ridicol. E ridicol să tot scriu despre Caragea, mai ales că individul e bun încasator, nu pricepe nimic, de schimbat nu poate fi schimbat cât timp are bani să-i mituiască pe cei care-l ţin în braţe. În plus, îi dăm ocazia să se victimizeze şi să spună peste tot că GORJNEWS este finanţat de nişte mafioţi care nu mai au loc de Caragea. Pe cine dracu deranjează Caragea în Gorj, excluzând hoţii de găini?
În ultimele săptămâni nu am mai scris despre Caragea nimic, bucuros că nu s-a ţinut de cuvânt şi nu m-a arestat, aşa cum tot clamează de o jumătate de an. În plus, am mai spus-o: mă plictisesc repede de subiecte şi nu îmi place să scriu despre oameni căzuţi. Săptămâna trecută am priceput însă, încă o dată, că omul are forte mult spaţiu gol în cutia craniană. După ce stabilisem telefonic o întâlnire cu un om de afaceri care nu locuieşte în Gorj, în ideea de a purta o negociere pentru a finanţa ceea ce înseamnă astăzi GORJNEWS, cel în cauză a anulat orice întrevedere cu subsemnatul, transmiţându-mi prin terţe persoane că i s-a recomandat pe mai multe căi, de către inşi cu influenţă să-şi vadă de treabă şi de drum şi să nu investească în acest proiect. În paralel, Caragea a organizat întrevederi cu mai mulţi oameni de afaceri locali, ameninţându-i că-i dă cu roţile în sus dacă nu-mi retează orice formă de sprijin. „Ai grijă, e chitit să îţi taie toate conductele”. Asta aud de la toată lumea.
Am făcut această introducere pentru a mă justifica. Am să încerc să nu mai întorc spatele acestui specimen pentru că am priceput, în sfârşit, că miliţianul paraşutat de PSD la comanda poliţiştilor gorjeni  vrea cu adevărat şi lucrează să se întâmple tot ce e mai rău cu GORJNEWS şi cu sus-semnatul. De acum e care pe care, până acum a fost aşa, de jucărie…

Tatomir l-a reclamat pe Dihor la MAI şi a fugit în concediu medical


Foarte curând vom face publică înregistrarea audio a unei şedinţe de comandă a IPJ Gorj, mai sugestivă decât o mie de articole scrise aici. Nu o postăm acum pe site-ul Ziarului de Investigaţii GORJNEWS pentru că nu suntem pe deplin edificaţi asupra implicaţiilor juridice ale unei astfel de dezvăluiri. Veţi avea ocazia să-l auziţi pe Dihor răgnind la subalterni aşa: „unii au uitat tabla împărţirii, dar le arăt io!!!”. Plină de semnificaţii exprimarea. “Cel mai supărat era pe Dumitru Tatomir, şeful Circulaţiei pe judeţ, pentru că nu-i dă dreptul, nu-i plăteşte taxă de protecţie, nu-i face şi lui parte! Când Caragea era adjunct la Rutieră, era învăţat să-şi ia singur. Pe Tatomir a vrut să-l schimbe de când a venit comandant, în 2009. Nu-i plăcea faţa lui şi îl acuza că e prieten cu Nicolescu, duşmanul lui de moarte. Atunci, Tatomir a stat trei luni în concediu medical. Acum iar nu a mai suportat. E tăvălit, înjurat şi jignit în şedinţe de nu ştiu câte luni. L-a reclamat la MAI şi a plecat iar în medical. Adevărul e că Tatomir chiar are probleme, cu inima.” Este mărturia unuia din apropiaţii lui Caragea.

Finul Săvulescu, pus să tocească tabla împărţirii la doi

Astăzi, poliţiştii de la vârful IPJ Gorj şuşotesc că Dihorul a scos la licitaţie funcţia lui Tatomir, de Şef al Serviciului de Poliţie Rutieră Gorj, şi că dacă nu va obţine un preţ mulţumitor îşi va înscăuna un alt fin, pe subcomisarul Dan Săvulescu. Bine, asta numai după ce Citronadă se va convinge că succesorul lui Tatomir ştie măcar tabla împărţirii la doi…

10 COMENTARII
  • Din auzite... 08.10.2011 la ora 19:24 pm
    "Daca nu zici ca Fratilescu si Tatomir ti-au dat foc la casa, zbori si tu, si nevasta-ta din politia mea!" - citat din "el commandante"
  • Soarta Cap. I | Blogul lui Nea Costache 09.10.2011 la ora 13:50 pm
    [...] rau al Cellei, Dan Brasov,  Centrul Brancusi, Fetita junglei, Flavius Obeada, gabriela savitsky, Gorjnews, Maminineta, Maria Postu, Matilda, MeetTheSun, Mirela Pete, Mesterul Manole,  Mitzaa Biciclista [...]
  • vasile 09.10.2011 la ora 20:13 pm
    Caragea il protejeaza si pe infractorul mosoiu,ca doar a facut gardul la militie......
  • gica 10.10.2011 la ora 15:50 pm
    De unde se cumpara caietul de sarcini si cat e garantia de participare la licitatie ca vreau si eu . Mai am si un vecin care vrea, da' trebe' sa vanda porcul si se inscrie si el .
  • Tica D. 14.10.2011 la ora 1:52 am
    100.000 Ron, atat costa postul lui Tatomir. Banii se vireaza la casieria Politiei de la stadion :))
  • gica 14.10.2011 la ora 8:48 am
    Pai , nea' Tica , ce se face vecinul meu ca porcu lui nu face un miliard ? N' am ce face ma inscriu eu dar chitanta si factura i mi da nea' Caragea ? Sau te pomenesti ca pentru spaga nu se da chitanta . Maine dimineata ma duc cu banii la casierie, da' o fi deschisa sambata ? Da' daca Caragea , sic, o da graunta la struti si nu vine la casierie , pot lasa spaga la don' Tica cel ce duce vorbele la TV ?
  • GIGI 20.10.2011 la ora 16:49 pm
    aveti grija de cine va luati ca pe agentul de politie vali birau la mincat unde nu trebuie sa prinda o retea de hoti care furau fier din termocentrala Turceni si lau matrasit> Aici a fost implicatia lui Caragea care imediat la mutat la Ticleni doua luni dupa care la dat afara din politie .Cu el sa luati legatura are cele mai multe informatii despre acest specimen numit DIHORUL.
  • arond 22.10.2011 la ora 1:28 am
    GIGI, si cel la care faci tu referire este un specimen la fel ca DIHORUL, au fost plamaditi cu acelasi aluat, in acest caz pe care il povestesti zicala CORB LA CORB NU SCOATE OCHII nu s-a adeverit......
  • Tica D 27.10.2011 la ora 17:21 pm
    Poti sa lasi banii si la cealalta persoana, nu e o problema. Ia si el un 5-10%, restul ajunge la cine trebuie :)) Vad ca Dihorul a inchis gura jurnalistilor de la GorjNews, ca nu mai zic nimic. sau au luat si ei o portie din suma mai sus amintita...
  • Narcis DAJU 27.10.2011 la ora 18:39 pm
    @) Tica D Ia maine ziarul de la chiosc si uita-te-n el sa vezi cat esti de dobitoc.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.