Caragea și-a luat Doctoratul în Prostie cu 10
Caragea și-a luat Doctoratul în Prostie cu 10
Investigatii19 septembrie 2013


Unul dintre lucrurile care depășesc pe linia continuă toate limitele de înțelegere ale ființei umane este acesta: fostul tablagiu agramat Viorel Salvador Caragea, în prezent comandant – plin de bășini de intelectual – al Poliției din Gorj , și-a susținut, de curând, lucrarea de doctorat. La fel ca Călinoiu, Cârciumaru și alți tovarăși complexați de nivelul lor precar de pregătire generală, Caragea a calculat, total greșit, că dacă-și ia și el doctoratul n-o să mai pută după el a prost. Veți vedea că limbajul folosit aici este, totuși, blând, în comparație cu prostia și agramatismele dovedite de Caragea tocmai în propria-i lucrare de doctorat. Deși acești infirmi caută să-și oblojească neputințele personale cu teancuri de diplome, în realitate nu fac decât să și le evidențieze.

anunt

Marius Bănică, autorul real al lucrării de doctorat

Potrivit CV-ului oficial, Caragea s-a înscris la doctorat în 2006. De când a preluat șefia IPJ Gorj, n-a avut nicio zi de concediu de odihnă. De studii, nici atât. Asta e încă o dovadă de dezechilibru, de netolerat unui inspector șef. Deși a stat zi – lumină, uneori și nopțile, non-stop, „la datorie”, Caragea a avut timp, teoretic, să facă și cercetări de teren, să și studieze în laboratoare, să și participe la conferințe științifice, să și publice în reviste de prestigiu. Cam ca Ponta, care lucra noaptea ca avocat pentru Complexele Energetice Turceni și Rovinari, și se umplea de miliarde, iar ziua era deputat, om politic și invitat cvasi-permanent al televiziunilor de știri.
Lucrarea sa de doctorat a fost scrisă, potrivit surselor noastre foarte bine informate, de fostul șef al Întreprinderii de Drumuri și Poduri Gorj, Marius Bănică, în colaborare cu alți angajați ai societății patronate de Consiliul Județean Gorj. Deci, era normal să rezulte un eșec total, din moment ce Caragea și-a ales scriitori dintre drumarii lui Călinoiu, pricepuți doar la a-i face poftele financiare președintelui Consiliului Județean Gorj.

Caragea, pe culmile nesimțirii

Surprinzător este că Caragea nu s-a preocupat să arate într-un fel cât de cât academic măcar rezumatul lucrării de doctorat care, conform legii, trebuia obligatoriu postat pe site-ul Universității Petroșani. Această instituție de învățământ superior s-a încumetat, sub amenințarea pulanului, să-i  acorde titlul de doctor.  Vom detalia, în continuare, nivelul retard în care a fost conceput rezumatul lucrării de doctorat. El dovedește, dincolo de orice, nesimțirea lui Caragea. Doar un nesimțit se putea prezenta în fața unei comisii cu un asemenea text oficial. Doar un nesimțit putea da spre publicare, pe site-ul unei universități de stat (!), un astfel de material. Doar un membru de vază al structurilor mafiote ce au deturnat, în ultimii ani, funcționarea legală, democratică a instituțiilor statului de drept, poate fi atât de sigur pe el încât să nu-l intereseze deloc ce și cum scrie într-o lucrare pretins științifică, pe care o semnează și și-o asumă.

“TEZA DE DOCOTORAT”, plină de aberații și agramatisme

În continuare, subliniem și probăm cu facsimile cele mai relevante aberații din lucrarea de doctorat a lui Caragea. Nedezmințindu-și originea sa de milițian sadea, Caragea se arată surmenat intelectual încă din titlul creației sale, scriind “TEZĂ DE DOCOTORAT” în loc de “TEZĂ DE DOCTORAT ”. De unde tragem concluzia că, în cazul său, ministrul Educației Naționale va elibera titlu de DOCOTOR, și nu de DOCTOR.

Ajungem la prima frază din rezumat: “scopul tezei, reprezintă construirea căilor de comunicații terestre CCT și întreținerea structurilor rutiere (…)”. Avem nelipsita virgulă dintre subiect și predicat și o exprimare dementă, de Garcea alcoolizat. Adică Caragea, prin lucrarea asta de doctorat, și-a propus să construiască căi de comunicații terestre și să întrețină structuri rutiere. Aoleu, muică, păi să pitulăm repede lucrarea, atunci, că e cu secrete, cu invenții, și riscăm să ne-o fure americanii. Cum dreacu să construiești drumuri printr-o lucrare de doctorat?

Din același sortiment, al frazelor ce par scrise spre dimineață, după multe baterii de vin, amintim și următoarele formulări, curat academice, nenicule:
-“În funcţie de caracteristicile geomecanice ale agregatelor naturale, de clasele de admisibiliate care stabilesc şi domeniul de utilizare a acestora în sectorul rutier al căilor de comunicaţii terestre.” – unde e predicatul?
-„Această dezvoltare se impune de creșterea potențialului turistic (…)”.

-“În capitolul V intitulat, CERCETĂRI PRIVIND CREŞTEREA STABILITĂŢII TERASAMENTELOR ŞI INFRASTRUCTURII CĂILOR DE COMUNICAŢII TERESTRE.” – lipsește predicatul, virgula e pusă aiurea

-“Lichefierea – tixotropia, este un fenomen dinamic (…)” – virgulă între subiect și predicat
6 subiect si predicat
-“Din punct de vedere al Riscului Geotehnic punctajul stabilit pe baza celor 4 factori la care se adaugă puncte corespunzătoare zonei seismice de calcul al amplasamentului, care pentru Judeţul Gorj situat în zona „D”, este de 1 punct.” – lipsește predicatul
7 beat
-“Se recomandă reabilitarea – ranforsarea infrastructurilor rutiere fără să se producă degradarea lor gravă, evitând astfel cheltuieli mari pentru întreţinere şi reparaţii curente.” – este principala descoperire făcută de Caragea: repararea degradărilor grave costă mai mult decât repararea degradărilor superficiale! Ce tare, cât de sclipitor!
8 stupid
În “Cuprins”, Caragea scrie:
– “cunoaterii”, în loc de “cunoașterii”;
9 cunoaterii
– “metode matematice de analiză ale fenomenelor”, în loc de “metode matematice de analiză a fenomenelor”;
– “versanțiilor” în loc de “versanților”.
Pe parcursul întregii lucrări, inventează, manelistic, formula “în situ”, în locul latinescului “in situ” (la fața locului).
010 in situ
Mai găsim:
– “de asemena”, în loc de „de asemenea”;
– “ocupă o ponderea mare”, în loc de “ocupă o pondere mare”.
012 ponderea1
Tot la capitolul “invenții și descoperiri personale”, ca rod al laborioasei sale activități de cercetare științifică, Caragea notează că o treime reprezintă 33,3 %!!!  “Peste 301,014 km de drumuri comunale sunt din pământ, adică o treime din lungimea totală a drumurilor comunale din judeţul Gorj reprezintă 33,3% (…)”. Deci, să mai zică cineva că n-a descoperit Caragea nimic, nicio invenție…
014 o treime

În 2013, Caragea prevestește, științific, ce se va întâmpla în … 2008!

În lucrarea sa de doctorat, datată 2013, Caragea povestește ce urmează să se întâmple în 2008! Deci, suntem sau nu în plină nebunie? “La 31,949 km sunt 35 % de drumuri comunale, stratul de rulare este format dintr-un strat stabilizat, în situ, prin reciclare cu adaos de lianţi, urmând ca în anul 2008 acesta să fie protejat prin execuţia unor straturi asfaltice”. Nu poate exista dovadă mai clară că așa-zisa lucrare de doctorat a lui Caragea e, de fapt, o batjocură încropită din dări de seamă prezentate de Marius Bănică, pe timpuri, în Consiliul Județean.
013 urmand ca in 2008
Deși, cum am arătat anterior, Caragea n-a avut în ultimii ani nicio zi de concediu de odihnă sau de studii, el minte în lucrarea sa de doctorat că a stat numai și numai pe teren și în laboratoare, pentru a cerceta. “Am participat la realizarea studiului geomecanic pentru agregatele din 11 balastiere din judeţul Gorj.” (…) “De asemena, în acest capitol am descris, impactul exploatării la suprafaţă a lignitului asupra căilor de comunicaţii terestre şi caracteristicile geotehnice ale terenului de fundare determinate în laboratorul de “Analize şi încercări în construcţii”, de la Universitatea din Petroşani”. Mai mult ca sigur, Caragea n-a intrat în viața lui în acel laborator…
012 minciuni
011 de asemena
Rămâne de văzut dacă Ministerul Educației Naționale va valida titlul de doctor în cazul lui Viorel Salvador Caragea și, implicit, această batjocură cu pretenții de teză de doctorat,
Vom reveni.

14 COMENTARII
  • liviut 19.09.2013 la ora 7:47 am
    PUTE Gorjul ( si intreaga tara) de"Dotori Honorius PAUZA". La mai multi!
  • pepi 19.09.2013 la ora 13:29 pm
    Poate a vrut sa zica ca este propritar prin interpusi si ia bani de la toate balastierele din gorj Caragea ar trebuii inpaiat sa nu dispara specia
  • ion popescu 19.09.2013 la ora 17:57 pm
    vai mama ta de analfabet de nenorocit si putregai tu doctor, in ce doctor bai??? poate in stiinta culegerii de taxe de protectie, in santaj la drumul mare in ce mama dracului, tu esti o nulitate mai firfizon nenorocit ce esti bai animalule pai daca tu esti doctor eu sint supraveghetor de trafic la NASA vai de capul tau de pupuincuristul BUCURESTENILOR,Doamne,Doamne in tara traim si ne meritam cu virf si indesat soarta, ajunse boul baltii doctor, poate felcer, poate moase comunala dar nu se poate ca este deja prea mult,auzi doctor in stiinte,nu, este prea de tot, vorba bunica-mi este sfirsitul lumii fratilor, ajunse tablagiul tablagiilor,spurcatul spurcatilor doctor in stiinte,bai agregat mineral bai bolovane mai pe intelesul tuturor, pai tu daca mai stai mult prin zona s-ar putea sa ajungi si in Academia Romana mai haimana,mai putoare ordinara, dar bai accident tu crezi cumva ca tie nu-ti va veni rindul??? ce prost ca ciuma lui Caragea esti, dar nu mai am cuvinte si o spun sincer imi este scirba ca traiesc in Gorj, ca traiesc in Romaniada domnilor imi este scirba ca sint romin asa am ajuns si asta ne trebuie si abia este inceputul cind o sa ajunga si copii acestor haimanale de ""intelectuali"" sa ne mai si conduca dar deja au si inceput o sa fie si mai rau, inca o data sa ne fie rusine......sau sa fie mai clar sa nu bag si pe altii fiindca este optiunea mea ..sa-mi fie rusine si stiu eu de ce , bravos natiune,bravos cocaragea moartea de sub poale de carpati....tu bai caragea esti rusinea gorjului si marea majoritate dintre oameni au ajuns demult la aceasta concluzie, fi foarte atent cind o sa fi ""decapitat"", retine am pus ghilimele vei avea drum intins direct in puscarie, in puscarie pentru ca numai acolo este locul tau
  • Ion Popescu 19.09.2013 la ora 18:08 pm
    Haideti , nu-i chiar asa de prosti ! Problema este doar ca sunt prea multi si vor sa stea in frunte, precum paduchii .
  • morie 19.09.2013 la ora 20:47 pm
    cind scri acum mi se face pielea de tabla, zau nu credeam cit am dat si cit am umblat si uite unde ajunsei dar sa nu ajung dracu la mititica dupa cite am facut mi se pare ca iar se stringe latul trebuie sa dispun constityuiea unui grup de lucru ca eu doar cu asta am ramas in cap de la invataceii mei de la igpr adica de la suptalternul meu toba cu sau fara soric, e, acest grup de lucru trebuie sa stringa birul , dar cam des si pe cine pun sef de colectiv ca am tot pus????, ehei derbedeule cite ai facut tu???? tu ai auzit de bumerang????, atentie nu-i vorba de o societate comerciala si nici vreo vaca de muls s-ar putea sa te plesneasca drept intre sprincenele alea noduroase de neam prost, uite domnule se mai face si dreptate prin romania dar cu citi nervi si consum nervos uite ca cocaragea mai si pierde si trebuie sa mai dea si din buzunar ca asa ar fi corect, dar ce fac handralaii, alooooooo.....pe la clapaugele lui cap patrat zis si il doctore filop, alooooo ......pe la tatomir se mai si aude......bai animale , pe la cir se aude.....dar acolo atentie de mioment este minat dar vine si primavara si mai despute natura, alooooooo cocaragea suna desteptarea la puscarie, il doctore.....atentie ca vine acceleratul baiatul pai scuza-ma dar tot la puscarie o sa ajungi sa nu crezi ca ai alta poteca, bai cocaragea ai incercat tu cu bucuresteanul sa faci o fenta lui fratilescu dar in stiinta ta de drept....inainte si cu consilieriii tai .....dar consilieri comunali o sa o luati in mina ai incercat sa i-o tragi lui fratilescu acum vreo doua saptamini la igpr si pina la urma o sa iei M...U...I...e atit de prost ca limba pasareasca esti, deocamdata sa sti ca fratilescu nu va candida la functia ta mai fraierica nici chiar peste un an ca asta are bun simt, dar mai sti....cu siguranta cind ai aranjat "fenta"de fapt ti-ai dat M>>U>>I..E..singur sa sti pentru ca esti pre prost dar la tine ma asteptam ca daca nu ai de unde nici nu am pretentii, si consilierii tai....tot habarnisti sint pentru ca asta este emblema politie gorj la acest moment, cine sa-i spuna accidentului genetic ca stampuila este una iar coada vacii alta dar pentru el este tot una...............de ci ca sa mai si terminam si sa punem punctul pe ...bravo mai nea nelutule i-ai dat M..U...I..E.. de citeva ori pina cum lui cocaragea dar numai cu legea i-ai dat de i-ai strimbat fata aia de bidon de motorina si o sa urmeze, felicitari si sa ai grija ca nu toate mustele fac miere, altele umbla din **** in **** pe care il rezolva si il mai si maninca dar mai dau si la altii tot fraieri caei, salutare, salutare si...FELICITARI
  • bogdan 19.09.2013 la ora 21:37 pm
    cutremurator!!! sunt student al Facultatii de Geologie si Geofizica din cadrul Universitatii Bucuresti. Ma poate lamurii cineva daca as putea face un memoriu impotriva acestei batai de joc uluitoare? sau ce ar trebui facut deoarece acest stimate domn nu mertia titlulatura la care poate doar visa.....sincer, sunt mut de scarba......
  • Silviw 20.09.2013 la ora 13:41 pm
    Jegosule o sa iti ajunga bubele de pe picioare pe ochi la cat rau ai facut ..esti un NENOROCIT. Cand vei muri sa iti taie capu` si sa te incgroape separat de el ca e mare pericol.
  • sasa 20.09.2013 la ora 13:47 pm
    stai in banca ta, ca daca se pune asta, da cu pietre in tine de ramai mut definitiv
  • Silviw 20.09.2013 la ora 16:09 pm
    Stai linistit ca asta e bolnav nunumai cu,capul... e bolnav pe bune .. nu mai are mult si da coltu`
  • De Veghe Patriei 21.09.2013 la ora 14:38 pm
    Narcis, meriti felicitat pentru munca ta si promovat, pe internet, asa cum trebuie! Daca au ajuns in SRI sau Politie, traiesc cu impresia ca sunt dumnezei pe acest pamant si nimeni nu se poate lega de ei. Bravo baiatule, esti un tanar curajos !
  • sasa 22.09.2013 la ora 5:40 am
    in baza acestei diplome primeste sporul de 10% din salariu...problema este ca petru a primi sporul el ar trebuui sa isi desfasoare activitatea in domeniul studiilor adica sa faca ddrumuri, nu sa se plimbe pe ele.... vai de noi, am ajuns de ras... urmatorul pas este gradul de CHESTOR, pe care se lauda ca o sa iese cu el la pensie....si sa vedeti voi ca are dreptate....
  • TUDOR VLADIMIRESCU 22.09.2013 la ora 20:33 pm
    CARAGEA, UN MIZERABIL...CA TOȚI PORCII ĂȘTIA ORDINARI CE NE CONDUC.
  • sasa 23.09.2013 la ora 4:06 am
    bine ca nu e scrisa de el ....el nici nu stie sa scrie bine romaneste, garantat 100%....daca era sa fie scrisa de el, scris de mana, pai ii dadeau astia nota 20 la doctoratul in prostie.....MARE PROST
  • victor 04.10.2013 la ora 10:51 am
    Un banc cu dottori: Auzind Vasile că cel mai bun prieten al său a ajuns mare doctor, in urma unei vizite prin provincie, la casa părintească, acesta il abordează respectuos pentru a obține un diagnostic corect despre o anumită suferință. Bine ai venit domnule doctor, multă sănătate și mult noroc . Am și eu o problemă de sănătate la c...iul stîng și auzind că mata esti mare doctor spune-mi și mie ce a-și putea face? Bre Vasile, nu am cum să te ajut, eu sunt doctor in drept! Bine mă, nu puteai să-ți iei doctoratul și pe stîngul!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.