Caragea şi Andrei, sorcoviţi de Corpul de Control al MAI
Caragea şi Andrei, sorcoviţi de Corpul de Control al MAI
Altele12 decembrie 2010

Două echipe distincte alcătuite din membri ai Corpului de Control al ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, efectuează o serie de verificări la Prefectura Gorj şi la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj.

De unde are Andrei bani de protocoale?

Nici nu plecase bine de la Prefectura Gorj echipa Corpului de Control al ministrului Administraţiei şi Internelor, venită să verifice şi să ridice documentaţia aferentă cazului Chifu, prezentat pe larg de GORJNEWS. În loc să emită măsurile legale de rigoare, ministrul Traian Igaş a delegat o nouă echipă de control, formată din şase specialişti, care din 09 decembrie a.c. au luat la bani mărunţi toate compartimentele Prefecturii Gorj. Cheia acestui nou control ar putea fi în întâlnirea avută de subprefectul Marcel Romanescu, cu trei zile mai devreme, la 06 decembrie a.c., cu Traian Igaş, actualul ministru fiindu-i coleg de bancă în Parlamentul României în fosta legislatură. Pe de altă parte, este evident că Andrei şi Romanescu încep să se aibă ca fraţii, cei doi apolitici participând „ambii – amândoi” la întâlnirea politică organizată, recent, de senatorul Ion Ruşeţ la Rovinari. Trăgând linie şi adunând, ne dă un nou control de formă, la Prefectura Gorj. Cum şei şase „controlori” rămân în Gorj până la 20 decembrie a.c., deci 14 zile, mai întreb atât:
1. câţi bani de la buget se cheltuie inutil cu cazarea, masa şi diurnele Corpului de Control?
2. cât le costă pe gazde „protocolul” şi, mai ales, de unde provin fondurile?

Corpul de Control către Caragea: „ne dai ori nu ne dai?”

Începând din 13 decembrie a.c. (pentru cine va fi cu ghinion?), o altă echipă a Corpului de Control al ministrului Administraţiei şi Internelor se află la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj. Deşi ar avea ce verifica şi ce descoperi, şi aceşti „controlori” par a fi veniţi tot cu sorcova, refrenul preferat fiind acelaşi: „ne daţi, ori nu ne daţi?„.
La capătul acestor două noi verificări, Andrei şi Caragea se vor încorda din nou, mândri de ei înşişi, şi vor înrăma noile certificate de bună purtare ce vor fi emise de Corpul de Control al ministrului Adminitraţiei şi Internelor.

De sărbători, săracii donează sânge. Marii evazionişti, cash

Pe această cale, GORJNEWS face un apel către marii evazionişti din judeţ, care se bucură de protecţia prefectului şi a şefului Inspectoratului de Poliţie, să le fie alături în aceste momente grele, cu cash, cât mai mult cash.

3 COMENTARII
  • popi ion 12.12.2010 la ora 21:49 pm
    poate se dau drumul si la plangeriile facute impotriva lui tudor cu aceasta ocazie poate in ceasul al 12 lea isi da seama si comisarul scradeanu ca nu e bine sa le tina la naftalina
  • Costi Barbu 13.12.2010 la ora 19:23 pm
    ....dar la petitiile referitoare la modul clientelar de realizare a disponibilizarilor din Prefectura, cine raspunde???
  • Narcis DAJU 13.12.2010 la ora 20:05 pm
    @) Costi Barbu Trimiteti, va rog, copii dupa petitiile respective la [email protected]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.