Cârciumaru aprobă prin tăcere ilegalităţile din poliţia cumnatului de mână
Cârciumaru aprobă prin tăcere ilegalităţile din poliţia cumnatului de mână
Investigatii8 septembrie 2010

În baza Legii 544/2001 privind accesul la informaţiile de interes public, l-am întrebat în scris, oficial, pe primarul Florin Cârciumaru care e baza legală (lege, articol de lege ş.a.m.d.) în virtutea căreia sunt disponibilizaţi numeroşi poliţişti comunitari, cărora li s-a imputat că nu au întocmit corect cererile de înscriere la concurs. Răspunsul a venit de la Poliţia Comunitară Târgu Jiu. În conţinutul documentului, Ion Tudor recunoaşte că a lăsat pe drumuri câteva zeci de poliţişti comunitari doar pentru că au omis să completeze diverse aspecte în cererile de înscriere la concurs. Acelaşi Ion Tudor nu spune ce lege din ţara asta îi permite să anuleze dreptul unor oameni cu salariile neluate din luna iunie 2010 de a candida pentru o bucată de pâine. Iată un fragment din răspunsul cu pricina.

Documentul de mai sus demonstrează indubitabil că acea comisie de examinare a tratat poliţiştii comunitari fără pedigree aşa cum se purtau ofiţerii nazişti cu evreii prin lagăre în al doilea război mondial. GORJNEWS repetă, pe această cale, solicitarea adresată primarului Florin Cârciumaru de a prezenta public baza legală a neadmiterii la concurs a poliţiştilor comunitari respectivi. În plus, cititorii GORJNEWS aşteaptă să afle ce lege sau regulament intern interzicea membrilor comisiei de examinare şi angajaţilor Compartimentului Personal să-i trateze omeneşte pe poliţiştii comunitari, colegi cu ei, nu inamici în vreme de război, şi să-i îndrume să-şi refacă cererile în termenul legal.

Despre cei excluşi fără concurs pentru că au întocmit greşit acele cereri, Ion Tudor a spus public, în mod repetat, că sunt beţivi, incompetenţi şi analfabeţi. Domnule Primar, Domnule Director, cum aţi menţinut, atunci, în Poliţia Comunitară asemenea indivizi care, prin fişa postului, trebuie să exercite misiuni de maxim interes public? Dacă au salariile acelea de cinci – şase sute de lei neluate din iunie, cu ce îşi cumpără cele necesare satisfacerii viciilor? Exisă corupţie în Poliţia Comunitară Târgu Jiu? Nu, nici gând, nici măcar în pieţele oraşului nu a fost şi nu va fi niciodată corupţie.

Notă: Dacă am fi avut prefect şi dacă prefectul ar fi avut corp de control, am cunoaşte, deja, poziţia oficială a reprezentantului guvernului. Dar cum n-avem de niciunele…

43 COMENTARII
  • gorjanul 08.09.2010 la ora 10:36 am
    ,,Ion Tudor a spus public, în mod repetat, că sunt beţivi, incompetenţi şi analfabeţi. Domnule Primar,,PAI BAI NEA TUDORE , ACESTI SUBALTERNI AI TAI NE AU APARAT DE HOTI SI CRIMINALI? ACESTI SUBALTERNI AU APARAT LA TG JIU ORDINEA PUBLICA ? ACESTI SUBALTERNI AI TAI DIRIJAU CIRCULATIA LA TRECERILE DE PIETONI ? SI MAI GRAV ACESTOR SUBALTERNI LE AI DAT PISTOALE CU GLONŢ IN MANA IN FIECARE ZI ? BAI NEA TUDORE DUTE TATA SI IMPUSCA TE. ACUM REALIZEZ SI CINE NE APARA INTEGRITATEA ŢARII CAND TU ERAI OFIŢER DE SECURITATE . VAI DE CAPUL NOSTRU.......
  • radu 08.09.2010 la ora 17:31 pm
    bai jegosilor trezitiva ca va omoara lumea tudeore iati zdreanta si pleaca
  • new 08.09.2010 la ora 22:36 pm
    oameni buni acest individ pe nume tudor e cu capul, e inconstient de cea ce face pur si simplu le rade la oameni in fata si vine cu pretexte ca nu are nimeni ce sa-i faca, priviti oameni buni ce om al legii poate sa existe in orasul asta si ce om al legii va poate asigura voua dumneavoastra ordinea in orasul asta !!! se joaca cu legiile efectiv, abuzeaza de functii atat el cat si jegosii lui tudor, sunt pur si simplu niste analfabeti printre ei care nu vor putea face nimic niciodata in viata pentru ca nu ai duce capul ,mai mult de atat si de recunoscut faptul este ca pana in prezent nu au existat probleme pt ca ''orasul e mai linistit fata de altele..'', dar sa se intample pe viitor ceva ca sunt precum broastele in lac toate se agita fara rost,intelegeti aspectul asta la ei !!! pur si simplu nu ai intereseaza deloc soarta acelor politisti comunitari care le-au fost respinse cererile, nu ai intereseaza dosarele lor unde acolo pot descoperi multelucruri de unde ar mai putea dracului invata si ei ceva. chipurile aplica legea dar ei sunt care n-o stiu, de rasul lumii :))))
  • admin 08.09.2010 la ora 22:51 pm
    motivul pentru care deesteeptiii comunitarilor au respins cererile politistilor si care defapt au urmarit sa se greseasca si incaodata spun ca se joaca cu legea , este ca acei oameni au descoperit multe nereguli, au avut curajul sa se ia de desteptul pamantului Tudor si de ai lui jegosi ,in gura, au comentat mai mult decat trebuiau, au cerut banii sa li-se dea, au cerut ca sa se respecte regurile atat cele de ordine interioara cat si cele privind serviciul din strada, adica sa numai fie hartuiti de atotstiuitorii care iti cer pozitia si cand esti pe WC, au cerut sa nu se mai faca discriminari si separatisme dar Tudor inca se crede la el in ograda.
  • justitarul 1 11.09.2010 la ora 8:55 am
    Exista o regula : IN ORI CE INCEPUT EXISTA SI UN SFARSIT!
  • mascatu 12.09.2010 la ora 18:00 pm
    Dintre cei 28 afisati 12 sunt membri pro lex. Ce ziceti de asta?! normal ca nu o sa aprobe niciodata nimic! Trebuie sa scape de astia cat mai repede! Problema este ca se anmultesc pe zi ce trece!
  • admin 12.09.2010 la ora 20:54 pm
    din aia 28 toti sunt prosti sa nu sti sa formulezi o cerere! vai mama lor de inculti!
  • AMR 12.09.2010 la ora 21:00 pm
    hai libi!!!! amere mai aveti 3 sapt si plecati acasa!! ca niste lasi! si inculti! voi ati citit legea politie locale? pai voi va vedeati lucrand acolo?
  • ana 12.09.2010 la ora 21:02 pm
    luptati nu va lasati :)
  • Consilier local 12.09.2010 la ora 21:18 pm
    Domnule Florin Carciumaru dumneavoastra mai sunteti primar al urbei Targu Jiu? Nu de alta dar nu va vedeti deloc si taceti malc vis-a-vis de toate nemerniciile ce se intampla la Politia Comunitara Targu Jiu. Sau asa de mult va poate avea la mana Tudorica ca nu rostiti nici un cuvant, de parca el ar fi seful dumneavoastra. Altfel nu se explica atitudinea dumneavoastra de a nu spune absolut nimic, de a nu va implica in nimic din cele ce se intampla acolo. Eu v-as recomanda sa luati urgent masuri, pentru ca cetatenii acestui oras deja va asociaza cu Tudor si cele savarsite de el si este pacat. Daca continuati sa defilati in continuare cu acest om NU AVETI NIMIC DE CASTGAT, imaginea dumneavoastra si increderea oamenilor in dumneavoastra merg constant in jos. Nu va ganditi la aceste lucruri? Cu fiecare zi trecuta fara a face ceva la Politia Comunitara Targu Jiu, numele va este terfelit si intinat de acest Tudor care aparent va este supus, dar care o sa va pateze obrazul in continuare. Daca nu veti face grabnic nimic in acest sens martor or sa stea aceste randuri si o sa vedeti ca v-am dat un sfat intelept si ar fi terebuit sa ma ascultati, nu numai pe mine ci si pe cei care va spun de mult timp aceste lucruri. Faceti cum doriti.
  • Angajat 13.09.2010 la ora 17:10 pm
    Domnule dir. Tudor Ion, domnule primar Florin Carciumaru ce faceti cu banii angajatilor de la Politia Comunitara? Sunt restante la plata salariilor pe jumatate din luna iunie, iulie intreg, august intreg, septembrie jumatate, deci 3 luni intregi restanta plus multele restante la concediile de odihna. Sunt multe, multe, miliarde aici ca si restante, ne puteti spune si noua unde sunt acesti bani si cand o sa-i primim? Ce faceti cu oamnenii care termina preavizele date si va trebui sa va lichidati de ei, le veti da acei bani? De unde? Nu o mai lungiti, oamenii sunt disperati, dati o data banii cuveniti, sau acei bani sau volatilizat? Va trebui sa raspundeti la aceste intrebari oricat ati evita acum. Vom vedea.
  • justitiarul 13.09.2010 la ora 20:13 pm
    d-nului ce se autointituleaza,consilier local:vad ca va adresati unui personaj deja controversat al acestui oras.ce rost au implorarile catre un individ care ,deja,la al treilea mandat fiind,a dovedit ca este supus tuturor celor care-i aduc beneficii pe toate planurile.este supus ,hotaririlor luate de toti directorii sau sefii de compartimente ale primariei din doua motive:1-ori nu are nici un fel de autoritate in fata excrocilor ....ori este si cu siguranta,este implicat in toate matrapazlicurile puse la cale si indeplinite cu constinciozitate de toati acolotii sai.cum ar putea crede cineva ca prin ambiguitatea raspunsurilor ,vis a vis de probleme grave ,unele de natura penala,ale acestui individ ,arogant si insensibil la problemele grave ale orasului,ale cetatenilor ,in speta,sa gasim o latura umana ,plina de compasiune si respect ptr aplicarea legilor,in favoarea oamenilor care contribuie lunar la bugetul de stat cu sume de bani,din care o parte intra in buzunarul prea mare si prea pretentios ,sa-l poata satisface pe acest individ.
  • dracula original 13.09.2010 la ora 20:26 pm
    NOI VREM BANII-Nenorocitilor,au inceput copii scoala iar noi nici pana acum nu am vazut banii. Ce aveti de gand bai nemernicilor? Tudore,Primare nu va mai bateti joc ca o sa fiti judecati aspru de cel de sus, v-am mai spus si va repetam NOI NU VREM DECAT BANII LA ZI si plecam sau dati-ne preavizele alea si nu mai zaboviti , ca firma fantoma nu se mai înființează deoarece sunt altii cu un coeficient de inteligenta superior voua si cam stiu cum ar trebui sa stea lucrurile . Oricum si daca se înființează FIRMA BAU-BAU nu o sa vina oamenii cum va doriti voi aici, asa pe tava, ci o sa vina doar cei pe care ati reusit sa i impresionati prin tot felul de metode care va caracterizează doar pe voi iar cu acei oameni o sa va spalati pe cap cu ei. Noi vrem banii care inseamna munca noastra , nu vrem altceva decat ceea ce ni se cuvine, voi ce ne oferiti in schimb, indiferenta si foarte multa nesimtire? Sa stiti ca s-a adunat atata frustrare in noi, incat ne permitem sa va numim gunoaie ale societatii si asta o spun faptele voastre. Pai voi stiti ca noi am renuntat la scoli, ca ne imprumutam de bani sa venim la servici, relatiile cu cei de acasa nu sunt minunate iar ratele la banci au facut dobanzi barosane, asta din cauza nenorocitului ăstuia de serviciu care am sperat in el si in voi ca niste prosti, ca o sa fie bine, iar voi acum ce ne oferiti? 400 de lei pe luna ,iar banii trebuie sa i luam din luna iunie.Pai hai sa va mai amintesc inca o data ca toate astea inseamna o uriașă nesimtire din partea voastra. Noi vrem banii, vrem sa va auzim ce se intampla?Tineti telefoanele deschise sau daca aveti o fărâma de personalitate în voi mergeti la presa si oferiti-ne un raspuns la o intrebare foarte simpla: de ce intarziati sa ne platiti munca noastra? Domnule Primar, nu ar trebui sa ti mai spunem ,, domnule", de ce tolerezi toate astea si te dai asa de mândru, parca ai fi regele Mihai? Sa te gandesti macar un minut ca si noi te-am făcut mare oferindu-ti voturile noastre, iar la urma urmei esti ales de noi si nu te-ai nascut primar, asa ca incearca sa faci ceva , nu sa trecem pe langa tine, sa te salutam iar tu sa întorci capul in partea inversa noua. Stim ca nu ne-ai ,, halit" de la început si nu ai facut mai nimic pentru noi, încearcă măcar acum sa ne aduci cu banii la zi si iti oferim o bila gri ,ca alba nu putem deoarece ai foarte multe minusuri Vreau sa va reamintim ca NOI VREM BANII si asta cat mai urgent deoarece suntem intr-o situație critica , nu înainte de a va spune foarte simplu: SA VA FIE RUȘINE!!!!!
  • justitiarul 13.09.2010 la ora 20:30 pm
    am mai uitat sa spun,referitor la titlul articolului,anume,carciumaru chiar aproba ilegalitati si nu aproba tot ceea ce este legal de aprobat.apropos,in gorj,exista,D.N.A.'?am vazut ca sunt multi smecheri in tara care sub masca individului serios ,se ascunde un adevarat mafiot.toate institutiile statului ,la care noi romanii,ma refer la cei care contribuie cu adevarat la bugetul de stat,implicit la salariile celor care trebuie sa-si deschida ochii si sa puna ordine in zonele in care a inflorit necinstea ,ipocrizia si excrocheria,dorm linistiti si lasa o mana de sarlatani sa distruga ce a mai ramas de distrus.
  • mascatu 14.09.2010 la ora 11:07 am
    Pt admin: DUPA CATE AM VAZUT CEI 28 NU AU FOST ANDRUMATI SA FORMULEZE CORECT ACELE CERERI! AN SCHIMB AU STIUT SA FORMULEZE ALTFEL DE ,,CERERI,, LA ALTE INSTITUTII ALE STATULUI CU DREPT DE CONTROL! ASA CA NU STIU CAT DE INCULTI POT SA FIE!!!
  • Angajat primarie 14.09.2010 la ora 18:57 pm
    Am privit azi un reportaj Gorj TV si m-am cutremurat de cata incultura crasa sunt capabili unii politisti comunitari, in speta de fata chiar asa zisa trupa de elita a lui Tudor Ion, echipa Acvila in frunte cu Gabriel Tudor baiatul ex-directorului Tudor Ion. Daca aceasta asa zisa echipa de elita este alcatuita din asa super prostalai, atunci inclin sa cred ca restul sunt vai mama lor, desigur in frunte cu preacuviosul Tudor Ion. Asa director, asa manager ,asa echipa, asa angajati. Eu cred ca Tudor cel putin la politia comunitara a demonstrat ca este zero barat ca si manager, dovada este balamucul care este acolo acum si multele salarii restante. Toate directiile primariei au salariile la zi, doar Politia Comunitara Targu Jiu cu 3 luni in urma. Ce inseamna asta? Inseamna ca Tudor este nul ca si manager, este incapabil sa gestioneze o situatie, si sa le asigure acelor oameni banii pe care ai merita pe deplin si spre deosebire de ceilalti directori ai celorlaltor directii Tudor nu este bun de nimic, cel mult de a aduce zilnic osanale pioase lui Carciumaru ca poate-l mai tine inca putin in scaun. Ce mai cauti Tudorica neica acolo? Cat crezi ca o sa mai tina prosteala pe care o tot predici in stanga si in dreapta?Priviti mai jos si o sa va cruciti cred , la fel cum am facut si eu. Tineo tot asa Tudore, esti pe drumul cel bun. http://www.youtube.com/watch?v=If2KiDoDvRA&feature=player_embedded
  • piratu 14.09.2010 la ora 22:45 pm
    mascatule impuscate ca faci umbra pamantului degeaba.
  • piratu 14.09.2010 la ora 22:52 pm
    esti un penal si un jegos mascatule. mandrestete de cea ce faci ca viitorul nu iti este atat de promitator pe cat crezi tu. esti un gunoi
  • marystar 15.09.2010 la ora 3:58 am
    invidia si incapabilitatea de a face ceva util va omoara... pt angajatul primariei. ai salvat vreodata viata unui om? ai salvat oameni din flacari? ai prin criminali infractori talhari violatori hoti etc... acea achipa de care vorbesti a facuto. asa ca mai bine ai tacea ca iti faci dujmani aiurea si te faci de rusine! hai sa ne vedem fiecare de treaba lui ca e mai bine!
  • 4u 15.09.2010 la ora 23:33 pm
    nu sunt suparat ca am plecat din pol com tg jiu doar mie ciuda ca nu am lucrat in echipa lui gabi! imi doream mult sa lucrez in acea echipa. nu sunt filozofi baieti da stiu sa se descurce in orice situatie sunt bine pregatiti de gabi . un tanar cu mult bun simt si suflet mare un om care e bine informat si pregatit in munca de interventie indiferent de ce natura e. are munca de politie in sange disciplinat si diplomat, ferm si rau cand trebuie. eu unu de la sefi care iam avut la pol com nu am invatat nimic ca nu aveam cum ca erau mai slab pregatiti ca subalterni lor.
  • jan de la craiova 16.09.2010 la ora 19:50 pm
    desteptilor aveti capul plin de aer vorbiti sa va aflati in treaba dar habar nu aveti mai ales filozofu de a vrut sa lucreze in echipa liu Gabi , da sunt oameni competenti la pol com tg-jiu dar !!!!!!!!!!! 70 % sunt dus cu capu .
  • Pupincurist principal 16.09.2010 la ora 21:28 pm
    Pentru voi cei care ati postat aici ultimele patru comentarii si nu numai as vrea sa va intreb daca mai stiti sa faceti si alteceva in afara de prestatia de zi cu zi de a pupa in fund pe toate caile pe Tudor? Vreau sa va spun ca si din cauza celor ca voi s-a ajuns unde s-a ajuns cu Politia Comunitara, pentru ca nu stiti sa faceti nimic altceva decat sa fiti de acord cu absolut tot ce vi se dicteaza, nu ati luat pozitie niciodata si prin atitudinea voastra de limbisti mediocri ati incurajat raul tot timpul. Iata acum unde s-a ajuns. Vreau sa va intreb pe cine veti mai pupa in fund nu peste mult timp? Cred va va veti pupa intre voi reciproc. Vreau sa va intreb de ce, acei baieti de pe Acvila au fost filmati, premiati. aplaudati si au primit trofee pentru ca au salvat un caprior cazut intr-un bazin dezafectat si ag. com. Chiritoiu Cosmin, care fiind in timpul sau liber a prins efectiv doua femei de etnie rroma ce inselasera o vanzatoare de la un magazin si fugisera cu banii (fapt petrecut acum cateva saptamani)? De ce numele acestui baiat nu a fost mentionat nici de voi pupincuristilor nici de Tudor niciodata? Puteti raspunde? Va raspund eu. Daca ar fi fost cineva dintre acei baieti super dotati (cei mult cu muschi si atat, si nici aia la unii), s-ar fi facut un tam-tam prin toata presa si erau aratati lumii intregi, dar fiind vorba de ag. com. Chiritoiu Cosmin care se vrea a fi doar denigrat la maxim si facut una cu pamantul nu s-a spus nimic. Oare nu va este rusine prefacutilor? Credeti ca veti fi iertati sau uitati? Hai raspundeti. Vai soare cat de indobitociti puteti fi. Continuati cu prestatia voastra de rahat, atat cat va mai permite timpul dar trebuie sa va ganditi ca *hora* asta care se inteteste din ce in ce mai tare este mult prea mare, mult prea complexa, mult prea zgomotoasa ca sa poata fi redusa la tacere asa cum ati vrea voi. Ea nu se va oprii pana nu isi va produce efectele., veti vedea. Si nu in ultimul rand trebuie sa va ganditi ca aceia care au ceva de spus stiu efectiv ce vorbesc pentru ca efectiv lucreaza aici si va vor arata cu degetul. Continuati....
  • 4u 16.09.2010 la ora 22:43 pm
    pai cine la pus pe ag chiritoiu sa intre in razboi cu conducere? eu va spunt ca toti care au facut lucruri de premiat au fost premiati binenteles aia cu caracter. si inca ceva cand veti avea competenta lui tudor si capacitatea lui de a lucra si sta la servici tot timpul si in special in strada cum nu mai prea vezi ca directorul sa stea... circiumaru vã va pune director la politia comunitara. hai sa ne vedem adevarata valoare.
  • 4u 16.09.2010 la ora 22:47 pm
    si inca ceva " vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii"
  • mascatu 17.09.2010 la ora 20:03 pm
    Piratule! Daca stii ca nu esti dintre aceia care nu ai ancalcat legea,nu i-ai pupat an fund pe sefi,nu ai comis abuzuri,ai o tinuta demna,spirit de sacrificiu ptr colegii tai si nu ai fost toata viata un sifonar si un turnator at antradevar eu sunt un gunoi iar tu vei avea un viitor stralucit!
  • Pupincurist principal 17.09.2010 la ora 20:53 pm
    Pentru aceeasi doamna care se autointituleaza marystar si 4u. Doamna draga de ce exista acest razboi(asa cum tu il numesti si sti si tu de ce) intre ag. com. Chiritoiu Cosmin si conducerea Politiei Comunitare? Sunt sigur ca sti si tu la fel cum stie toata lumea ca totul a pornit de cand acest om a cerut clar si raspicat sa se respecte legea si sa fie o selectie corecta a angajatilor Politiei Comunitare. Atat a cerut si nimic mai mult. Desigur ca aceasta cerinta a sa si a multora asemeni lui nu a fost pe placul conducerii Politiei Comunitare pentru simplul motiv ca nu s-a intentionat asa ceva de la inceput. Asta este clar pentru ca daca ar fi fost un consens general al tuturor pe acest subiect nu ar fi fost nici o suparare din partea conducerii Politiei Comunitare, asa ca lucrurile sunt foarte clare si limpezi cu privire la acest aspect. Tu ai o alta varianta? De fapt s-au respectat doua legi doar si atat, legea bunului plac si a interesului de grup. Acum cauti tu sa te impaunezi si sa impaunezi pe unul si pe altul cu tot felul de calitati si argumente multe false, care sa echilibreze cumva situatia dar crede-ma ca treci in penibil, tu crezi ca toti sunt prosti si doar voi destepti? Crezi ca ceea ce spui tu acolo impresioneaza pe cineva, poti fi sigura ca foarte multa lume stie exact situatia care este si mai mult decat atat or sa iasa la lumina cat de curand lucrurile asa cum sunt ele si desigur cum le sti si tu foarte bine. Atunci ce vei mai spune? Pui tot placa aia cu vulpea, sau o zici pe aia cu hotii? Eu cred ca o sa pozezi in victima.
  • jan de la craiova 18.09.2010 la ora 19:29 pm
    De ce pe zi ce trece vreti sa fiti mai destepti mirositi de la distanta a prosti dupa modul cum va exprimati parerea despre polita comunitara, despre Tudor si despre cei de la Acvila, eu nu zic ca ag Chiritoiu nu e bun, e foarte bun si are experienta dar voi comentatori nu cred ca aveti ceva in cutia craniana voi priviti lucrurile in stil Ceausist asta e romania pe care noi am cladito dupa 89 cu indiferenta si parsivitatea noastra asa am fost obisnuiti cind nu merge ceva nu suntem de vina ci altii au vina , gresit e o vina comuna pentru ca nu avem constinta sa facem un lucru cum trebuie, daca nu sunt salarii la timp e vina lui Tudor lucrati cumva la sc Tudor srl daca ati face toti treaba cu o face Chiritoiu nu ati fi ajuns aici da trei sferturi din lista aceia de 28 nu stiu sa completeze un proces verbal corect nu stiu nici incadrarile cum trebuie facute asa ca nu mai plingeti va tinut Tudor in spate destul trebuia sa faca asta mai acum doi ani sa nu tina toate lichelele sa manince o paine de pomana poate si la Acvila sunt ceva baieti slab pregatiti dar toti au dreptul sa incerce sa se perfectioneze asa ca voi decit sa va perfectionati bateti campi nu va mai plingeti e viitorul care lati vrut acum il aveti A am omis sa va spun sa mergeti la primar sa vedeti din ce cont vin salariile voastre poate vin din buzunaru lui Tudor si voi nu stiati. Pentu voi un mesaj; MUNCA- CONSTINTA- SERIOZITATE- Asa o sa aveti detoate. Pina data viitoare la revedere!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ady de la Vilcea 18.09.2010 la ora 23:23 pm
    Prietene Jean de la Craiova amandoi suntem doua ciocanitori dar din coruri diferite. Tu disimulezi foarte bine in aparator al lui Tudor, dar lupti pentru o cauza pierduta. Tudor a facut foarte multe ilegalitati, abuzuri, matrapazlacuri,etc...la Politia Comunitara si va trebui sa plateasca pentru asta, cu toata sustinerea pe care o are sau nu o are in spate. Sunt mai multe ilegalitati decat legalitati acolo si se va dovedi acest lucru, de fapt a inceput sa se dovedeasca prin rezultatul final al controlului ITM, soldat cu ceva amenzi destul de consistente, si vor continua pe acceasi linie multe alte institutii ale statului. Alta directie efectiv nu mai exista, pentru ca este mult prea complicat sa acoperi totul cand atat de multi care stiu multe si au si dovezi tin de tine. Domnul Tudor la experienta de viata pe care teoretic ar trebui sa o aiba, ar fi trebuit sa stie ca exista un echilibru intre ceea ce faci si ceea ce primesti pe parcursul vietii si tare imi este frica ca va incepe sa primeasca de acum. Nu o sa-i placa sigur dar cine-i vinovat? Numai el, pentru ca daca ar fi fost corect cu oamenii si impartial ar fi fost iubit si ajutat chiar si in aceste momente. Asa ca acum va incepe sa culeaga ce a semanat pe parcursul anilor, adica ura, vrajba, razbunare, rea vointa, bataie de joc etc. Multi ani a practicat cu angajatii diversiunea in cel mai securit mod, acum se pare ca este victima a unei mari diversiuni. De asta spun ca exista un echilibru in toate.
  • piratu 19.09.2010 la ora 10:39 am
    Cat de prost poti sa fi sa muncesti si sa nu fi platit, sa nu iti ceri drepturile salariale imaginativa cat de redus mintal poti sa fi sa accepti umilinta asta din partea lui carciumarul i a lui tudor, sunt pe mana e clara situatia.
  • piratu 19.09.2010 la ora 10:40 am
    IN CONCLUIZIE SUNT NISTE JEGOSI SI PENALI
  • jan de la craiova 19.09.2010 la ora 18:29 pm
    Pentru Adi de la Vilcea. Prieteni nu cred ca suntem poate nici cunostinte dar ciocanitoare esti doar tu si in ce cor vrei cunosc anumite pers de la politia comunitara poate mai bine pe Chiritoiu care pentru mine e un om cu caracter si bine pregatit dar uni din voi lasati de dorit, asa e peste tot unde se munceste cind e vorba de restucturari si esti lovit in soarta cauti tap ispasitor , pacat ca voi marea multime a desteptilor reusiti sa influentati si pe alti , eu nu apar pe Tudor sau pe alti dar nici cu voi nu pot fi de acord ilegalitatile nu le poate face numai un Director care se subordoneaza ar trebui sa priviti putin mai sus si veti vedea totul DAR priviti si la trecutul vostru care a fost nepasator , o institutie a statului nu functioneaza dupa placul Directoruliu pentru ca nu face singur acte ca la o firma care vinde gogosi in piata. Dar daca spui tu ca le sti pe toate asa sa fie eu stiu o vorba ( CINE CREDE CA LE STIE PE TOATE NU STIE NIMIC) nu ca ma refer la tine ciocanitoare in cor bisericesc ca tu oricum lasi de dorit dupa cum gindesti. Asa ca pina data viitoare LA REVEDERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • rock full 20.09.2010 la ora 15:46 pm
    ce e cu atatia manelisti p aici? ce aveti mai de impartit?! eu am dat un serch pe google si am vazut numai lucruri de bine despre politia comunitara tg-jiu scrisa in presa locala, mai putin in gorjnews si voi care comentati...
  • laios 20.09.2010 la ora 20:24 pm
    Ba neica ROCK FULL, de unde aterizasi tu aici asa nevinovat chipurile? Iti miroase gura de la o posta, asa cum miroase gura tuturor latrailor lui Tudor, adica a rahat. Saracul de tine, asa de nevinovat esti tu, tot la fel de nevinovat cum este si seful tau Tudor. Si eu am dat un search pe Google acum, ca m-am luat dupa tine si uite ce am gasit. http://www.mediafax.ro/social/radu-timofte-deferit-justitiei-de-procurorii-dna-4604694
  • piratu 21.09.2010 la ora 11:04 am
    O mare ugaminte !! Ce-i care nu aveti nici-o treaba cu politia comunitara lasati-va comentarile acasa.
  • radiosant 21.09.2010 la ora 13:48 pm
    chiritoiu asta,a prins intr-o buna zi un nene care se perinda mai tot timpul prin piata centrala ,cu ochelari de vedere ,nerecomandati si foarte periculosi,deasemenea.ei bine,am auzit ca seful pietei ,unul cu un nume cam de rahat ca si el,a reusit sa-l elibereze pe ilegalistul sleampat si evazionist ,ptr ca vinde la negru fara acte ,marfuri interzise,din "ghearele"politistului comunitar,chiritoiu.ma gandeam ca mosneagul vanzator de boala,adica de orbire sigura ,o fi cumva angajatul vreunui smecher .vorbeste targul ca au ramas in politia comunitara doar........pilosii.
  • cetateanu suparat 21.09.2010 la ora 15:48 pm
    da tu ce treaba ai piratule cu politia comunitara? cine esti? unu din aia care nu a stiut sa faca o cerere sau care ai luat nota sub 5?
  • Igor 21.09.2010 la ora 20:12 pm
    Am deschis si eu link-ul de mai sus si am ramas oripilat de ceea ce srie acolo si anume ca Ion Tudor este inculpat in acest moment si de mai mult timp se pare intr-un dosar alaturi de nume grele pentru "infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice,, si a fost trimis in judecata nu de orice instanta ci chiar de catre DNA. Ori acei lucratori DNA nu cred ca se joaca cu legea, nu cred ca au dat gres pentru ca se aude ca sunt foarte buni profesionisti, de fapt ca ar fi elita. Deci eu inteleg ca Ion Tudor este inculpat in prezent intr-un dosar greu de coruptie si asta de mult timp si tot de mult timp este si directorul nu oricarei societati comerciale ci chiar al Politiei comunitare Targu Jiu. Nu stiu ce prevede legea in acest caz dar cred ca este strigator la cer si foarte anormal daca aceste lucruri sunt adevarate si acest om conduce bine mersi Politia Comuniatara. Oare domnul primar Florin Carciumaru cunoaste aceste aspecte si le tolereaza asa? Oare conducerea politiei judetene cunoaste aceste lucruri si le-a trecut cu vederea. Daca sunt cunoscute aceste lucruri si nu s-au luat deliberat masuri atunci ma intreb si eu daca se va ajunge sa fie si condamnat cred ca va ocupa aceeasi functie, ca nu cred ca ar fi vreo problema. In ce tara traim,....ce oameni ne conduc....Plecand de la linkul de mai sus am gasit alte informatii mult mai detaliate, link care l-am atasat mai jos. http://www.gazetadebistrita.ro/citeste/1274-radu-timofte-fostul-sef-al-sri-trimis-in-judecata-de-dna?n=1
  • Narcis DAJU 21.09.2010 la ora 20:58 pm
    Ion Tudor, directorul Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, nu are absolut nicio legătură cu persoana nominalizată în articolele de la linkurile de mai sus. In plus, am constatat că până şi DNA-ul are mândria sa. Nu se ocupă chiar de oricine...
  • piratu 22.09.2010 la ora 0:12 am
    Respect pentru Narcis Daju
  • marystar 22.09.2010 la ora 20:59 pm
    Asa este, piratule, Narcis DAJU merita respect, este un baiat cu o minte ascutita, cu un limbaj elevat, foarte incisiv, impartial si cu o foarte buna proprietate a termenilor. Indraznesc sa spun ca atitudinea sa de jurnalist este unica in toata presa locala cel putin. Piratule cu preocupari de sufleor si proprietati de sifon maine il vei mai respecta pe Narcis dupa ce vei citi ziarul sau? Te invit sa-l cumperi, cred ca o sa fie foarte interesant.
  • nominal 06.11.2010 la ora 0:11 am
    ION TUDOR ESTE UN PROFESINIST la Politia Comunitara TINE LUCRURILE SUB CONTROL, nu este altul mai bun si experimentat nu stiu de unde atata inversunare contra lui Felicitari, Domnule Tudor!
  • nenominal 07.11.2010 la ora 12:34 pm
    @ nominal Pentru cel care ai scris mai sus.Tu de unde esti @nominal Pentru acela care a scis mai sus ultimul post. Tu de unde esti? Pe ce planeta locuiesti? Nu vezi ca angajatii Politiei Comunitare nu si-au luat banii din august? Asa ti se pare tie ca tine lucrurile sub control? Si zici ca nu este altul mai bun si mai experimentat? La ce te referi la facut smenuri, tot felul de manglel si la prosteala data zilnic tuturor? La asta da, se pricepe foarte bine. Mai greu la partea profesionala si nu in ultimul rand la pregatirea proprie efectiva ce ar trebui sa o aiba un Director de Politie Comunitara. Asta e adevarul nu ce indrugi tu mai sus.
  • un comunitar 18.11.2010 la ora 16:28 pm
    s-ar face treaba la politia comunitara daca s-ar da bani la timp.ganditi-va ca avem si noi copii de crescut,rate la banci si va cerem banii munciti de noi .pacat ca au plecat multi baieti buni buni si au ramas altii care se ingroapa singuri in strada.vin sarbatorile de iarna si va garantez ca multora o sa le treaca pofta de a fi politist comunitar.ati crezut ca e usor?o sa va dati singuri demisia cand o sa va inghete fluierul in gura si o nu o sa va vina sa credeti ca nu mai sunteti respectati asa cum va respectam noi cei din strada cand domniile voastre stateati la caldurica la nivelele superioare ale cladiri politiei comunitare.o sa fie o mandrie pentru noi sa facem servici alaturi de dumneavoastra.asteptam asta de multi ani .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.