Cârciumaru bate în retragere din PSD Gorj
Cârciumaru bate în retragere din PSD Gorj
Altele23 septembrie 2009

psdÎntr-un interviu acordat astăzi Danei Stoleru, la Radio Infinit, Florin Cârciumaru a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat de preşedinte al PSD Gorj.
Cârciumaru a recunoscut că în ultimele luni a îndeplinit la modul formal funcţia de preşedinte, de unde şi eşecurile înregistrate de organizaţia judeţeană, că a fost foarte afectat de atacurile venite din interiorul PSD Gorj de la începutul anului în curs şi că „s-a lămurit” că în jurul său, în partid, sunt „multe caractere”. Uşor maliţios, l-a recomandat pe Ion Călinoiu drept cel mai potrivit pentru a-i succeda în fotoliul de preşedinte al PSD Gorj.
Actualul primar al municipiului Târgu Jiu şi-a motivat decizia spunând că nu mai poate ocupa concomitent o funcţie administrativă şi una politică.
De reţinut că nu a negat total posibilitatea trecerii la PDL Gorj, menţionând că în perioada următoare va avea o întrevedere cu ministrul Adriean Videanu în scopul identificării unor surse de finanţare pentru echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu.
Tonul neobişnuit de acid folosit de Florin Cârciumaru la adresa unor colegi de partid, coroborat cu posibila plecare a lui Victor Ponta la organizaţia PSD din Prahova denotă că în PSD Gorj apele sunt departe de a se fi aşezat.
Interviul integral, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.