Cârciumaru, Călinoiu și Ciurel vor să pună mâna pe Pandurii
Cârciumaru, Călinoiu și Ciurel vor să pună mâna pe Pandurii
Ultra - Scurte21 octombrie 2013


Se prevestesc schimbări majore în Adunarea Generală a Acționarilor a clubului Pandurii. Dacă până acum primarul Florin Cârciumau declara categoric că nu dorește să revină în AGA de la  Pandurii, după revenirea lui Călinoiu, prin Consiliul Județean Gorj, printre asociații clubului și intenția lui Ciurel de a deveni membru în AGA, Cârciumaru renunţă la „retragerea definitivă” şi spune că „va reveni cu plăcere”.
Astfel, Florin Cârciumaru a anunţat că va reveni „cu plăcere” în AGA de la Pandurii, dacă va fi rugat de Călinoiu, Ciurel, David şi Condescu.
“Am fost rugat chiar de domnul David, Ciurel, Călinoiu. Domnul Ciurel a spus că vine și dânsul dacă mă întorc în AGA”, a declarat Florin Cârciumaru.
Mai trebuie menționat că toate aceste schimbări au ca scop un singur lucru, și anume, schimbarea lui Condescu din fruntea CS Pandurii. Astfel, cei care doresc înlăturarea lui Condescu, văzând că nu pot face acest lucru din exterior, și-au schimbat strategia și şi-au propus să lupte cu sindicalistul din interiorul clubului.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.