Cârciumaru, despre postul vacant de consilier local: ”Va fi așa cum zic eu!”
Cârciumaru, despre postul vacant de consilier local: ”Va fi așa cum zic eu!”
Ultra - Scurte12 noiembrie 2013

Primarul Florin Cârciumaru demonstrează, încă o dată, că se simte cel mai bine în postura de ”șef absolut”, declarând, cu privire la postul vacant de consilier local, că ”lucrurile vor sta aşa cum spun eu”. Mai mult, Florin Cârciumaru a adăugat că are o înțelegere cu liderul PNL Gorj, Dian Popescu, pe această temă, și că nu acceptă ideea ca în Consiliul Municipal să ajungă un liberal şi nu un pesedist.
„Eu ştiu că am avut şi am o înţelegere cu domnul Dian şi că locul rămas vacant va reveni sunt la sută PSD. Vom purta un dialog şi o să vedem cu toţi că lucrurile vor sta aşa cum spun eu“, a declarat acesta.
În  schimb, deși Dian Popescu recunoaște că are o înțelegere cu Florin Cârciumaru, însă spune că există anumite probleme la nivelul USL Gorj.
„Voi respecta înțelegerea din cadrul USL Gorj în momentul în care protocolul va fi respectat în integralitatea lui. Domnul Cârciumaru are dreptate, eu m-am ținut de cuvânt permanent, dar, din păcate, în acest moment avem o sincopă. Mă voi întâlni cu președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, pentru a lămuri aceste probleme”, a afirmat senatorul Dian Popescu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.