Cârciumaru, laude la adresa lui Ponta: ”Va face minuni în cei patru ani de mandat!”
Cârciumaru, laude la adresa lui Ponta: ”Va face minuni în cei patru ani de mandat!”
Ultra - Scurte22 octombrie 2013


Încolțit, în ultima perioadă, de tot mai mulți colegii din PSD care vor să-l dea la o parte, primarul Florin Cârciumaru a ieșit public cu laude la adresa premierului Victor Ponta, în speranța că președintele PSD la nivel central ”îi va arunca un os”, și va face ceva să potolească numeroasele atacuri pe care Cârciumaru a trebuit să le îndure în ultima perioadă.
Astfel, primarul Florin Cârciumaru a declarat că Victor Ponta, în cei patru ani de mandat, va face minuni pentru Gorj. Ceea ce uită acesta este că Victor Ponta nu este la primul mandat de parlamentar de Gorj, și, până acum, realizările sale pentru județ sunt aproape inexistente.
„Sunt foarte mulţi adversari politici care întreabă ce investiţii a adus domnul Victor Ponta în judeţ. Timpul e scurt şi într-un an nu poţi face minuni, dar în patru ani sigur va face ceva şi va face minuni pentru conjunctura în care se află România la ora actuală. Cea mai mare investiţie din 2013 este că a salvat până în momentul de faţă complexul Oltenia, pentru că dacă nu era dânsul pe poziţia care este complexul era privatizat de mult“, a declarat Cârciumaru.
De asemenea, Cârciumaru i-a mai atribuit lui Victor Ponta și unele investiții cu care, până acum, chiar primarul se lăuda că le-a adus în Gorj: un magazin Dedeman și un supermarket Billa.
Dacă acțiunea de periere va avea efect, rămâne, însă, de văzut.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.