Cârciumaru neagă existența unor dosare penale pe numele său, mușamalizate de Caragea
Cârciumaru neagă existența unor dosare penale pe numele său, mușamalizate de Caragea
Ultra - Scurte7 noiembrie 2013

După ce a sărit, ieri, în apărarea lui Viorel Salvador Caragea, primarul Florin Cârciumaru a respins astăzi acuzaţiile că l-ar susţine, alături de alţi lideri PSD importanți, pe acesta la șefia IPJ Gorj, din cauză că ar exista dosare penale pe numele său.
“Nu e adevărat că aş avea dosare penale muşamalizate de Caragea“, a declarat primarul Cârciumaru.
Mai mult, deși recunoaște că a avut o serie de controale la Primărie, Florin Cârciumaru susține că rezultatele nu au fost negative. Primarul a mai precizat că reclamaţiile venite la adresa lui Viorel Caragea sunt răzbunări personale.
Detalii, aici.

3 COMENTARII
  • Fratilescu 07.11.2013 la ora 15:13 pm
    Tanase, nicule tata, ai recuperat cei 3000 de euro pe care i-ai dat spaga lui arjoca pentru a te muta la dga? Daca mai vrei functia lui brotea mai plateste si tu cateva articole la puterea sa mai scrie putin despre caragea si rezolvam sa te punem sef in locul lui brotea. Da un semn si vorbesc cu dian cat mai sunt la curs la bucuresti. Vezi ca am te sustin eu daca generalul bujor florescu si nicolescu constantin nu mai pot, dar pentru asta trebuie sa cotizezi
  • Ion Popescu 11.11.2013 la ora 15:27 pm
    Pai, si pentru betie, de ce nu ti-a intocmit dosar penal? ca doar ai avut dpermisul suspendat?
  • gogu 11.11.2013 la ora 16:21 pm
    Pai ce , vulpea recunoaste ca mananca gaini ? Betivanii credeti ca recunosc faptul ca au o problema ? Nea' Primaru , vezi ca primul pas in vindecare este acela de a recunoaste ca ai o problema .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.