Cârciumaru, noi scuze și un nou termen pentru începerea lucrărilor la Mall
Cârciumaru, noi scuze și un nou termen pentru începerea lucrărilor la Mall
Ultra - Scurte19 noiembrie 2013

Primarul Florin Cârciumaru a ieșit ieri la rampă cu noi scuze și noi promisiuni în ceea ce privește termenul la care vor începe lucrările la mall-ul din zona Kaufland, lucrări ce trebuiau începute de luni bune.
Astfel, după ce s-a scuzat și a aruncat vina pe constructor pentru întârzieri, acesta a declarat că în decembrie vor începe lucrările.
„Firma care a obținut toate autorizațiile nu s-a apucat încă de lucru. Eu declar ceea ce îmi spun ei și de aceea am tot zis că vor începe lucrările. În această toamnă, probabil în decembrie, se vor muta cu șantierul la Târgu-Jiu și vor începe lucrările. Noi așa sperăm, acum, sper să înceapă cât mai repede. Știu că au fost vehiculate mai multe termene, au avut și ei dificultățile lor, asta este situația”, a spus Florin Cârciumaru.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • Ion Popescu 19.11.2013 la ora 12:51 pm
    Parca vorbeste cu gura altuia; l-a obligat cineva sa se bage-n vorba, daca n-are garantii? Aceasta este cea mai neinsemnata minciuna carciumareasca. Poate asteapta sa lege realizarea investitiei de vreo perioada electorala, ca nu prea mai are cu ce! Ori o fi fost sub influenta folclorului, cum zice Daju, ori marinarul. Cred ca haita rosie s-ar prapadi rapid fara aparitiile din mass-media; imi amintesc ca securistul de la drumuri, cand era sef la OPC, chema ziarista preferata, aia cu fusta preascurta, pentru orice excrement de soarece, descoperit la vreo brutarie fantoma... Acum, ca tot si-a anuntat un nou demaraj catre alt mandat, iedilul se acuza, scuzandu-se, iarasi, fara remuscari. Daca tot suntem obligati sa suportam haita rosie, cred ca mai bine ne-ar prinde o vana mai prospata de speranta... parerea mea!
  • x 21.11.2013 la ora 11:11 am
    d-le Primar asteptati campanbia electorala ca sa mai faceti ceva in oras?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.